DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 13:44

DI - 31 okt 20 kl. 08:19

Ny studie: Trauman under uppväxten kan skapa framgångsrika entreprenörer
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny studie, Traumanunder , uppväxtenkan skapa , framgångsrika, entreprenörer
Entreprenör24 - 15 okt 13 kl. 12:03

Vad framgångsrika har gemensamt

Entreprenörer kan komma i alla dess former och färger. Men det finns de som menar att framgångsrika entreprenörer har ett par saker gemensamt. Vi berättar vad det är.

Expressen - 02 mar 16 kl. 14:07

Roger Walmann om den tuffa uppväxten

Roger Walmann är en av Sveriges mest framgångsrika travtränare. Men vägen hit var inte spikrak – som liten blev Walmann nämligen frekvent slagen av sin far. – Jag har gått i terapi, men det är svårt att släppa klumpen i magen, säger Walmann i podcasten "Varvet Runt"..

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 11:15

Reklamskaparna är överens – data är avgörande för framgångsrika kampanj

En studie från techföretaget Turn visar att hela 88 procent av annonsskaparna behöver eller vill ha tillgång till data för att skapa bättre budskap. Av deltagarna i studien svarade 65 procent att den större delen av deras nuvarande projekt använder sig av data – som i detta sammanhang är insikter från programmatisk annonsering. Ju mer erfarna ”creatives” desto större är dataanvändandet, medan yngre sällan ens ser ordet ”programmatisk” under genomgången inför annonsskapandet.

Dagens PS - 10 sep 19 kl. 11:27

De fem nivåerna för framgångsrikt ledarskap

Ledarskapet är mitt i ett paradigmskifte – och många vedertagna sanningar kastas ut. Vad behövs för att ledarskapet skall visa sig i verkliga resultat som kommer hela organisationen tillgodo och är bra för verksamheten som sådan? Det kan kan undra, speciellt om man läser vad branschexperter har skrivit i debattartiklar och vetenskapliga studier.

Entreprenör24 - 03 okt 13 kl. 12:16

Hur är en framgångsrik entreprenör?

Att starta företag är alltid riskabelt, och framgång kan aldrig garanteras. Ändå är det många företagare som tar risken varje dag. Och de har förstås något gemensamt.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 15 kl. 04:00

Sol, vind och trauman

Det är knappast en slump att framgångsrika människor alltid har en anekdot i beredskap, och att den plockas fram i precis rätt ögonblick. Ofta rör det sig om något som finjusteras efterhand för att uppnå en särskild effekt. Ni vet, en sak läggs till, en annan tas bort.

Dagensanalys.se - 01 jul 16 kl. 11:26

Hat är starkare än kärlek – avslöjar ny TV-studie

Kärleken övervinner allt, men det verkar vara hat som driver oss till att se mer TV-innehåll. Detta enligt en ny studie som undersökt vad som får oss att vilja se mer TV-serie vecka efter vecka. Analysföretaget Canvs har tittat på Tweets relaterade till över 400 TV-serier och 5 700 avsnitt, och de har alltså konstaterat att hat-relaterade känslor ger det starkaste ökningen av tittarengagemang vecka efter vecka.

Sydsvenskan - 19 sep 19 kl. 12:02

Studie: Metallica världens största liveband

Metallica är världens mest framgångsrika liveband sett till biljettintäkter, enligt en studie som sammanställts av branschtidningen Pollstar. I studien, som går under namnet "Tour and destroy: The case for Metallica as the world's biggest touring act",.

Helsingborgs Dagblad - 19 sep 19 kl. 12:02

Studie: Metallica världens största liveband

Metallica är världens mest framgångsrika liveband sett till biljettintäkter, enligt en studie som sammanställts av branschtidningen Pollstar. I studien, som går under namnet "Tour and destroy: The case for Metallica as the world's biggest touring act",.

DN - 19 sep 19 kl. 12:17

Studie: De är världens största liveband

Metallica är världens mest framgångsrika liveband sett till biljettintäkter, enligt en studie som sammanställts av….

GöteborgsPosten - 19 sep 19 kl. 12:04

Studie: Metallica världens största liveband

Metallica är världens mest framgångsrika liveband sett till biljettintäkter, enligt en studie som sammanställts av branschtidningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.