DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 13:34

DI - 31 okt 20 kl. 07:07

Miljardböter för Apple
Läs mer på DI
Läs mer om:
Apple

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardböterför , Apple
Dagensanalys.se - 01 apr 19 kl. 09:27

I den här fickan hamnar Googles miljardböter

EU fortsätter att dela ut miljardböter till Google efter att sökjätten döms om och om igen för att inte ge konkurrenterna samma möjligheter som sig själva. Vi har tagit reda på vart alla miljarder tar vägen. Böter på hela 8,25 miljarder Euro Och det är inte lite böter som delats ut till Google.

Dagens PS - 13 nov 17 kl. 08:23

Google hotas av nya miljardböter

Andra miljardsmällen på kort tid. Här är bakgrunden. EU-kommissionen förväntas ge Google nya böter, denna gång för dess annonsnätverk AdSense.

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 10:33

Stjärnfallet: Brasiliens rikaste får miljardböter

Hans spektakulära fall har ännu inte nått botten: Eike Batista, Brasiliens före detta rikaste man, döms för insiderbrott och får böter på 1,2 miljarder kronor. Det rapporterar The Rio Times. Eike Batista är sedan tidigare underhusarrest i väntan på besked om hans överklagan på den tidigare domen om 30 års fängelse för penningtvätt.

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 08:27

JUST NU: Miljardböter hotar storbanken

Dryga böter eller varning kan bli resultatet av SEB:s brister i penningtvättsrutinerna. Det meddelar nu på onsdagsmorgonen Finansinspektionen på sin hemsida, rapporterar flera medier, däribland SvD. Det står alltså klart att FI inleder en sanktionsprövning mot SEB och bakgrunden är att tillsynsmyndigheten funnit allvarliga brister i bankens rutiner för att motverka penningtvätt.

Dagens PS - 19 feb 18 kl. 14:42

Dom mot Zuckerberg – hotas av miljardböter

Facebook riskerar böter på upp emot 100 miljoner euro, motsvarande 991 miljoner kronor, efter att en domstol i Belgien återigen dömt att företaget brutit mot privatlagar när man spårade icke-användare utanför sociala plattformen. Det rapporterar Techcrunch. Facebook uppges med användning av cookies och plug-ins ha spårat icke-användare på andra ställen runt på Internet.

Expressen - 05 apr 18 kl. 13:46

Nya EU-regler – då riskerar biltillverkarna miljardböter

EU:s nya krav på låga utsläpp av koldioxid sätter press på biltillverkarna.Miljardböter hotar för de som inte klarar att pressa utsläppen till 2021.Bara VW-gruppen riskerar böter på närmare 12 miljarder kronor..

Dagens PS - 20 nov 19 kl. 12:11

Swedbanks öde – kan få miljardböter

Uppdrag gransknings uppgifter om att Swedbank brutit mot amerikanska sanktionsbestämmelser kan medföra saftiga böter men i värsta fall leda till att banken stoppas från dollarhandel. Det uppger advokaten Peter Utterström, export på antikorruption och regelefterlevnad, i en intervju med Dagens Nyheter. Han säger att brott mot sanktioner är betydligt värre än vid penningtvättslagar.

Affärsvärlden - 08 apr 14 kl. 11:19

Läkemedelsbolag döms till miljardböter

Såväl Takeda Pharmaceutical som Eli Lilly döms till miljardböter för att ha undanhållit risker vid användande av läkemedlet Actos..

SvD - 01 apr 15 kl. 19:20

Miljardböter möttes med tystnad på Volvos stämma

Ordförande Carl-Henric Svanberg var missnöjd med lönsamheten. Vd Olof Persson oroade sig för dubbla motvindar när det gäller anläggningsmaskiner. Men frågan om olagliga karteller och hot om miljardböter möttes med tystnad på Volvos bolagsstämma..

DN - 09 jun 16 kl. 10:43

Uber riskerar miljardböter

Uber riskerar miljardböter i en förestående dom i Frankrike på torsdagen som kan innebära näringsförbud för två av taxiförmedlarappens toppchefer. Det skriver nyhetsbyrån AP..

SR - 07 jul 16 kl. 20:44

Spanien och Portugal riskerar miljardböter efter EU-beslut

Spanien och Portugal har inte gjort tillräckligt för att nå upp till EU:s krav om sunda statsfinanser. Det slog EU-kommissionen fast idag, vilket innebär att de två länderna riskerar miljardböter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.