SR > Nyheter

Saturday, 05 December, 15:44

SR - 31 okt 20 kl. 00:29

Com hem och TV4 överens om tillfällig förlängningStrax efter midnatt meddelades att avtalet mellan Com hem och TV4 tillfälligt förlängs till midnatt den 1 november för att parterna ska kunna förhandla vidare om sändningsrättigheterna för TV4-kanalerna och C more..
Läs mer på SR
Läs mer om:
TV4, Com

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Com, hemoch , TV4, överensom , tillfällig, förlängning
Dagens PS - 17 dec 19 kl. 12:51

TV-bråket eskalerar: Inget C More hos Com Hem

Det var en vecka sedan Com Hem släckte ned TV4 efter att företaget inte kommit överens med TV4, som sedan en månad ägs av Telia. Nu tas ytterligare ett steg när även C More försvinner från Com Hems utbud.  ”Vi har helt enkelt inte längre rätt att visa C More via Com Hem”, säger TV4:as presschef Charlie Forsberg till Expressen.

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 08:05

Com hem bjuder in Telia till möte

Telia har bjudits in till ett möte på fredagen för att diskutera med Com Hem-rättigheterna för TV4-kanalerna C More. Det framgår av ett pressmeddelande. Det uppges att Com Hem står redo att betala Telia ett marknadsmässigt pris för sändningen då TV4 är en hög prioritet.

SR - 20 dec 19 kl. 19:22

Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har kommit överens, muntligen. Det innebär att alla Com Hem- och Boxer-kunder kommer att kunna se TV4, C More och vissa andra TV4-kanaler under helgen..

SVT - 20 dec 19 kl. 19:16

Slut på tv-bråket: Com Hem och TV4 har kommit överens

Com Hem har under fredagen säkrat en muntlig överenskommelse med TV4. Det innebär att alla Com Hem- och Boxer-kunder kommer återfå TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler under helgen. – Jag kan bekräfta att vi nått en muntlig överenskommelse, säger Charlie Forsberg, presschef på TV4 till SVT..

DN - 20 dec 19 kl. 19:20

Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har nått en muntlig överenskommelse, skriver Com Hem i ett pressmeddelande på fredagskvällen.

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 16:32

TV4 lanserar dynamiskt anpassad reklam tillsammans med Com Hem och Boxer

Tjänsten lanseras på Com Hems och Boxers Play-tjänster, vilket innebär att TV4-tittarna får en bättre anpassad och skräddarsydd reklamupplevelse. Dessutom får annonsörerna möjlighet till både utökad räckvidd och bättre anpassade reklambudskap. Därmed är TV4 som enda kanalhus live med dynamisk reklam hos tre av de sex stora tv-distributörerna i Sverige.

Blekinge Läns tidning - 20 dec 19 kl. 19:18

TT-FLASH: Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har nått ett muntligt avtal som gör att alla kunder kan se TV4 under helgen, uppger Tele2 i ett pressmeddelande..

Barometern - 20 dec 19 kl. 19:18

TT-FLASH: Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har nått ett muntligt avtal som gör att alla kunder kan se TV4 under helgen, uppger Tele2 i ett pressmeddelande..

Sydöstran - 20 dec 19 kl. 19:18

TT-FLASH: Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har nått ett muntligt avtal som gör att alla kunder kan se TV4 under helgen, uppger Tele2 i ett pressmeddelande..

BT - 20 dec 19 kl. 19:18

TT-FLASH: Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har nått ett muntligt avtal som gör att alla kunder kan se TV4 under helgen, uppger Tele2 i ett pressmeddelande..

NSD - 20 dec 19 kl. 19:18

TT-FLASH: Com Hem och TV4 överens

Com Hem och TV4 har nått ett muntligt avtal som gör att alla kunder kan se TV4 under helgen, uppger Tele2 i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

V-upprop vill stå fast vid att försöka avsätta Löfven

I eftermiddag samlas Vänsterpartiets ledning och las-frågan kommer enligt uppgift att diskuteras. I ett internt upprop, som Ekot har tagit del av, kräver 300 vänsterpartister att V ska stå fast vid att försöka avsätta Stefan Löfven, för att fortsatt värna anställningstryggheten i Sverige. Ekot har under dagen sökt en rad företrädare för Vänsterpartiet.

SR - 1 timme sedan

Arga indiska bönder uppmanar till generalstrejk

Bönderna kräver att regeringen ska dra tillbaka en ny jordbruksreform som försämrar deras villkor och minskar möjligheten att försörja sig. Regeringen säger att de nya lagarna ger bönderna större valmöjligheter och är ett steg i att reformera Indiens jordbrukssektor där hälften av landets 1,3 miljarder människor jobbar. ”Vi står enade i kampen mot den nya reformen”, säger en jordbrukare som nu blockerat infarterna till huvudstaden Delhi..

SR - 3 timmar sedan

Norges karantänshotell möts av hård kritik

Norges lösning med karantänshotell har mötts av hård kritik, eftersom det av vissa anses leda till intrång i privatlivet. Enligt kravet, som infördes på grund av ökande importsmitta, måste inresande som saknar egen fast bostad i Norge spendera tio dagar på särskilda hotell innan de kan resa vidare i landet. ”Jag vill inte fira jul på flygplatshotellet.

SR - 3 timmar sedan

Ryssland inleder storskalig vaccinering mot covid-19

I Ryssland ska en storskalig vaccinering mot covid-19 inledas nästa vecka, efter önskemål från president Vladimir Putin. Det ryska vaccinet Sputnik V var först i världen med att godkännas, men kritiker menar att den ryska ledningen prioriterar snabbhet före kvalitet. Samtidigt är det ryska vaccinet eftertraktat och flera länder som Indien, Brasilien och Sydkorea har visat intresse..

SR - 4 timmar sedan

Henrik Vinge (SD): Dags att se över vår strategi

För att få mer inflytande borde Sverigedemokraterna se över hur partiet agerar i riksdagens budgetprocesser, säger SD:s gruppledare Henrik Vinge i Ekots lördagsintervju. Han menar att det kan vara dags att göra som de andra partierna. Det skulle kunna innebära att SD inte skulle rösta på en budget som de själva inte varit med och förhandlat om..

SR - 6 timmar sedan

Krav på att coronavaccinationer registreras nationellt

Regeringen vill att vaccinationerna mot covid-19 ska registreras i det nationella vaccinationsregistret. Syftet är att få en samlad bild av hur många som vaccinerats och att kunna följa upp vilket skydd det ger och eventuella biverkningar. Men flera regioner har problem med den automatiska överföringen av uppgifter från patientens journal till det nationella vaccinationsregistret..

SR - 7 timmar sedan

Regionalt journalsystem för vaccinationer skrotas

Efter årsskiftet börjar vaccinationen mot covid-19, men det journalsystem som de flesta regionerna använder för att registrera vaccineringar håller på att avvecklas – och det finns inget fungerande alternativ, rapporterar DN. Folkhälsomyndigheten ska se om det går att registrera covidvaccinationer i det nationella vaccinationsregistret. Men svaret kommer först i mars nästa år.

SR - 7 timmar sedan

Tredje virusvåg kan ta fart efter nyår

Höstens kraftiga spridning av covid-19 tycks vara på väg att avta i Sverige – men dödstalen kommer sannolikt att stiga i ytterligare ett par veckor. Mycket pekar på att smittspridningen kan ta ny fart efter nyår i en trejde våg innan vaccineringen får effekt, säger den tidigare statsepidemiolpgen Annika Linde. ”Trots alla förmaningar tror jag att det blir en del resande under julen.

SR - 8 timmar sedan

Hårda tag mot språkprotester i Kina

Polisen har erbjudit belöningar för att få fatt i de som protesterat i kinesiska regionen Inre Mongoliet. Protesterna grundar sig i missnöje mot en skolreform som innebär att kinesiskan ska ta en större plats som undervisningsspråk även i de mongoliska skolorna. ”Att studera kinesiska är vår plikt, men det är inte vårt modersmål”, säger en mongolisk kvinna till SR:s Kinakorrespondent..

SR - 10 timmar sedan

Skatt på bostadsvinster betalas tillbaka efter nya regler

De som sålt en bostad under de senaste sex åren och gjort en vinst som de betalat skatt för, kan kräva tillbaka pengar från Skatteverket. I teorin kan det handla om 900 000 personer som i snitt kan begära tillbaka 100 000 kronor genom omprövning av sina deklarationer. ”Det blir i praktiken gratis att låna pengar av staten”, säger Johan Schauman, deklarationsexpert på Skatteverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.