Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 28 November, 11:22

Vimmerby Tidning - 30 okt 20 kl. 23:35

Trumps son: Dödsfallen "nästan obefintliga"Nästan 5 700 amerikaner med bekräftad covid-19 har avlidit under de senaste sju dagarna. Men presidentens son Donald Trump junior påstår att dödsfallen är "nästan obefintliga", i en intervju med Fox News..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Donald Trump, Fox News

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, son, Dödsfallennästan , obefintliga
Sydsvenskan - 24 sep 19 kl. 15:53

Efter dödsfallen: kommunen anser inte att några fel har begåtts

Fallet då en mamma och en son hittades döda anmäls inte av kommunen..

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 19 kl. 17:04

Efter dödsfallen: kommunen anser inte att några fel har begåtts

Fallet då en mamma och en son hittades döda anmäls inte av kommunen..

SvD - 23 sep 16 kl. 17:14

Gapet mellan Clinton och Trump växer – så är läget nu

I slutet av sommaren var Trumps chanser i princip obefintliga, men det har förändrats och han stod tidigare under hösten i princip jämsides med Clinton. Opinionen svänger kraftigt i den amerikanska valrörelsen. Här samlar SvD opinionsläget just nu inför presidentvalet i USA den 8 november..

SVT Debatt - 14 jun 13 kl. 10:47

Valcharadernas Iran är en tickande bomb

VALET I IRAN Dagens val i Iran är ett spel för gallerierna, en låtsasprocess som endast tillåter några få kandidater på förhand godkända av högste ledaren ayatolla Khamenei. Efter förra presidentvalet blev tusentals människor arresterade och många avrättade. I år började förföljelserna redan månader före valet ?

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 04:00

Den ofattbara döden och det ofattbara livet

Personer i min närhet som lyft upp den här boken har inte kunnat lägga den ifrån sig. Det kommer inte heller du att kunna.Tom Malmquist har skrivit en av de mest hypnotiskt skrämmande kärleksskildringar jag läst.

Expressen - 17 jan 14 kl. 22:15

De dog i gruvan 2010 – utredningen inte klar

Ylva Reinesunds son och exman dog i en arbetsplatsolycka i Malmberget i maj 2010. Polisens utredning av dödsfallen är fortfarande inte klar. Nu har Ylva Reinesund JO-anmält polisen.

BT - 29 nov 14 kl. 19:56

Demonstrationer efter Mubarakdom

Polis har använt tårgas för att skingra demonstranter som samlats för att protesterar mot att en domstol i Kairo har avvisat åtalet mot den störtade diktatorn Hosni Mubarak. Åtalet handlade om Mubaraks roll i dödandet av hundratals demonstranter. Efter beskedet samlades demonstranter vid en ingång till Tahrirtorget, nervcentret i revolutionen 2011 för att demonstrera mot beslutet och den sittande regimen.

BT - 29 nov 14 kl. 23:26

En död i Kairo sedan Mubarak friats

Polis har använt tårgas för att skingra demonstranter som samlats för att protestera mot att en domstol i Kairo avvisat mordåtalet mot den störtade diktatorn Hosni Mubarak. En person har dödats sammandrabbningarna. Efter det friande beskedet på lördagen samlades demonstranter vid en ingång till Tahrirtorget, nervcentret i revolutionen 2011, för att demonstrera mot beslutet och den sittande regimen.

YLE - 27 apr 16 kl. 13:47

Hundra dagar till OS i Rio: Skjut först – fråga sedan?

Antalet mord i Rio de Janeiro skjuter i höjden, och det ser ut som om militärpolisen följer en strategi som handlar om att man skjuter först och frågar sedan. Det konstaterar Amnesty i en ny rapport inför nedräkningen till OS nästa år. Rio de Janeiro är en stad som erbjuder glitter och glamour - och samtidigt en stad där polisinsatserna är oerhört brutala.

Expressen - 12 sep 17 kl. 22:30

Anna Nicoles mörka hemlighet avslöjad – flera år efter sin död

Modellen Anna Nicole Smith dog i februari 2007 – bara månader efter hennes son Daniels död. Båda omkom efter att ha överdoserat narkotika. Nu hävdar en person som kände dem båda att Anna Nicole Smith hade ett förhållande med sin sons flickvän kort innan dödsfallen – och att detta fick henne och sonen att sluta prata med varandra.

Dagens PS - 28 nov 17 kl. 11:01

Flygkrasch eller terror – så sannolika är de

Hur rädd bör man vara? Svenska Dagbladet har sammanställt siffrorna. Att en global pandemi skulle slå ut stora delar av befolkning kanske inte är den vanligaste farhågan bland svenskar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.