SVT > Sport

Friday, 04 December, 11:29

SVT - 30 okt 20 kl. 22:36

Skärpta regler skapar stora skillnader – nu ska RF kartlägga förbundenDe skärpta regionala restriktionerna har rört till det inom idrotten. Hur mycket du tjänar avgör om du får utöva din idrott. Men varje förbund gör en egen bedömning – och de skiljer sig åt. – I dag spretar det, men jag tycker man får ha förståelse för det, säger Björn Eriksson, ordförande i Riksidrottsförbundet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
RF, Björn Eriksson, Riksidrottsförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skärpta, regler, skaparstora , skillnadernu ska RF , kartlägga, förbunden
YLE - 21 maj 15 kl. 16:43

Finlands Bank: Skärpta regler för bolånen behövs

Skärpta regler för bostadslån behövs för att minska riskerna för att hushållen blir för sårbara för överskuldsättning. I dag står en tiondedel av de skuldsatta hushållen för hälften av bolånen. Ett snitthushåll är har i dag kring 71 000 euro i bostadslån.

DN - 19 jun 19 kl. 21:20

Ingen minskning av allvarliga nätstörningar – operatörerna slapp skärpta regler i flera år

Redan 2015 röt Post- och telestyrelsen till mot svenska mobil- och internetoperatörer. Skärpta regler skulle tvinga dem att rusta mot driftstörningar. Men efter protester fick operatörerna flera års uppskov, och de skärpta reglerna har ännu inte trätt i kraft.

Nya Wermlands Tidningen - 30 okt 12 kl. 07:30

Skärpta regler ger säkrare gravstenar

Säkrare gravstenar är målet för de nya och skärpta regler som nu ska tillämpas på kyrkogårdar över hela landet. I Karlskoga och Degerfors har personalen gått en utbildning om de nya nationella regler som Centrala gravvårdskommittén tagit fram..

SR - 01 jul 15 kl. 19:57

Skärpta regler för arbetskraftsinvandring får kritik

Justitieministern Morgan Johansson vill se skärpta regler för arbetskraftsinvandring. Det handlar om både ökad kontroll av arbetsgivare och bindande avtal för de som kommer till Sverige för att jobba. Men företrädare för skogs- och lantarbetsgivarna vill inte se fler regler..

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 12 kl. 10:41

Motionerar om skärpta regler

Efter HD:s avslöjande om den omfattande brottsligheten i tobakshandeln, har flera riksdagsledamöter lämnat in motioner om skärpta regler..

Sydsvenskan - 01 jul 13 kl. 12:37

Skärpta regler mot laserpekare

Regeringen vill införa skärpta regler mot laserpekare som i praktiken innebär att det blir förbud för allmänheten att inneha dem. Laserpekare kan orsaka ögonskador. De har bland annat använts mot poliser..

Polisen - 17 feb 14 kl. 12:59

Skärpta regler mot laserpekare

Från den 1 januari 2014 gäller skärpta regler för användning av starka laserpekare. Den som har en laserpekare utan tillstånd måste lämna den på en återvinningscentral före den 1 mars i år..

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 12:37

Skärpta regler för friskolor


Regeringen föreslår i en lagrådsremiss skärpta regler för friskolor. Bland annat ska en friskola kunna tvingas betala vite så länge den inte åtgärdar brister som, enligt Skolinspektionen "allvarligt försvårar förutsättningar för elever att nå målen för utbildningen."Om bristerna är återkommande ska Skolinspektionen analysera om skolan har tillräckligt med lärare.

UNT - 14 mar 14 kl. 12:37

Skärpta regler för friskolor

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss skärpta regler för friskolor. Bland annat ska en friskola kunna tvingas betala vite så länge den inte åtgärdar allvarliga brister som Skolinspektionen påpekat.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 14 kl. 12:43

Skärpta regler för friskolor

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss skärpta regler för friskolor. Bland annat ska en friskola kunna tvingas betala vite så länge den inte åtgärdar brister som, enligt Skolinspektionen "allvarligt försvårar förutsättningar för elever att nå målen för utbildningen." Om bristerna är återkommande ska Skolinspektionen analysera om skolan har tillräckligt med lärare..

BT - 14 mar 14 kl. 12:37

Skärpta regler för friskolor

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss skärpta regler för friskolor. Bland annat ska en friskola kunna tvingas betala vite så länge den inte åtgärdar brister som, enligt Skolinspektionen "allvarligt försvårar förutsättningar för elever att nå målen för utbildningen." Om bristerna är återkommande ska Skolinspektionen analysera om skolan har tillräckligt med lärare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.