DN > Nyheter

Friday, 04 December, 08:21

DN - 30 okt 20 kl. 20:08

Donald Trump Jr: Dödssiffrorna är nästan inget
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trump Jr

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, TrumpJr , Dödssiffrornaär nästan , inget
Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

YLE - 09 feb 16 kl. 16:20

"Hjallis påminner allt mer om Donald Trump"

Riksdagsledamot Harry "Hjallis" Harkimo (Saml) fortsätter i mars med sin talkshow på MTV3. I det första programmet är partikollegan Petteri Orpo samt statsminister Juha Sipilä gäster. Enligt professorn i journalistik Tom Moring finns det en risk för att MTV3 får ett trovärdighetsproblem på halsen då Hjallis växlar mellan rollerna som riksdagsledamot och talkshowvärd.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 17:58

Underhållning till döds. För Donald Trump är all publicitet bra publicitet.

I det nya numret av New York Review of Books läser jag en essä om Donald Trump och kommer att tänka på en av Stig Larssons mer kända diktrader: ”god är den som smakar gott!”Den finns i 80-talssamlingen ”Deras ordning” och var ett slags postmodernistisk buljongtärning, ett koncentrerat av tidsandan. Där etiken tidigare härskat regerade nu estetiken.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera.

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Expressen - 02 jun 17 kl. 20:12

Emmanuel Macron hyllas för kritiken mot Donald Trump

I går gav Donald Trump beskedet att han lämnar klimatavtalet. Frankrikes nya president Emmanuel Macron är kritisk och nu har hans tweet där han tar avstånd från utträdet blivit viral. Samtidigt slår Sean Spicer, Vita husets, presstalesperson, ifrån sig av kritiken.

Expressen - 02 jul 17 kl. 08:29

JK Rowlings vassa kritik mot Donald Trump

President Donald Trump är en aktiv twittrare – och hans meddelande väcker ofta stor uppmärksamhet.När han under gårdagen gav sig på CNN var Harry Potter-författaren JK Rowling inte sen med att kommentera hans ord."Inget att oroa sig för.

GöteborgsPosten - 19 sep 17 kl. 20:57

Donald Trump upprepade sitt hot

Donald Trump upprepade sitt hot. – Det finns inget annat val än att förgöra Nordkorea om hoten riktas mot USA eller våra allierade, sade presidenten. Han kallade Kim Jong-Un för raketmannen..

Expressen - 01 dec 17 kl. 16:23

Om detta är allt kan Donald Trump dra en suck av lättnad

Michael Flynn har ljugit för FBI.Illa.Men om detta är allt så är det inget som president Donald Trump behöver oroa sig för..

Dagens PS - 25 jun 18 kl. 06:31

EU-kommissionär varnar Donald Trump

Den amerikanske presidenten Donald Trump hotade, i en serie av tweets under midsommarafton, europeiska biltillverkare med tariffer på 20 procent för bilar som säljs men inte producerats i USA. Utspelet kom som svar på de EU-tullar på amerikanska varor som började gälla på midsommaraftonen. Nu svarar Finlands EU-kommissionär Jyrki Katainen i en artikel i den franska tidningen Le Monde att om amerikanerna ytterligare eskalerar handelskriget så kommer EU tvingas svara med liknande mynt.

DI - 19 nov 19 kl. 18:25

Donald Trump hotar Kina med högre tullar om inget avtal nås

Donald Trump hotar Kina med högre tullar om landet inte går med på ett handelsavtal, rapporterar CNBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.