SVT > Utrikes

Thursday, 03 December, 11:13

SVT - 30 okt 20 kl. 20:09

SVT:s korrespondent: ”Mardrömsscenario för smittspridningen”Den kraftig jordbävningen har slagit hårt mot både Grekland och Turkiet. Något som förvärrat räddningsarbetet är ökningen av coronasmittade i landet. – Det här är ett mardrömsscenario för smittspridningen, säger Tomas Thorén, korrespondent på plats i Istanbul..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Grekland, Turkiet, Tomas Thorén, Istanbul

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, korrespondent, Mardrömsscenarioför , smittspridningen
SVT - 09 jan 15 kl. 14:36

Gisslansituationen - ett mardrömsscenario

Efter två dagars jakt efter de män som misstänks ligga bakom terrordådet mot Charlie Hebdo tog de i dag gisslan i en industrilokal. Samtidigt pågår ett gisslandrama i en judisk butik i Paris. – Det är ett mardrömsscenario, säger terrorforskaren Hans Brun..

SVT - 12 maj 14 kl. 22:45

Mardrömsscenario i pole position

Uppladdningen inför klassikern Indy 500 är i full gång.

SVT - 23 feb 15 kl. 10:18

Ett mardrömsscenario öppnar sig

Ända sedan hösten bedriver USA en stor offensiv mot den terroristiska al-Shabab-milisen i Somalia. Det är ur det perspektivet hoten mot inköpscentra kan ses..

SVT - 30 okt 14 kl. 15:40

Så kan slaget om senaten avgöras

Mindre än en vecka återstår innan det amerikanska mellanårsvalet avgörs, ett val som kan komma att spela stor roll för president Barack Obamas sista två år i kongressen. Kampen pågår in i det sista om en handfull stater som avgör om Obamas mardrömsscenario blir verklighet – att republikanerna får makten över både senaten och representanthuset..

SVT - 01 jul 20 kl. 22:37

Stor smittökning av coronaviruset i USA: ”Människor är oroliga”

Den senaste tiden har smittspridningen av coronaviruset ökat i USA. Samtidigt som många delstater börjat lätta på restriktionerna börjar vissa delstater nu återinföra hårdare restriktioner. SVT:s korrespondent Fouad Youcefi befinner sig i Texas, en av de delstater som sett en kraftig smittökning den senaste tiden.

YLE - 19 nov 16 kl. 06:52

FN:s klimatmöte i Marrakech avslutades - men viktiga beslut sköts upp

FN:s två veckor långa klimatmöte avslutades natten mellan fredag och lördag i Marrakech i Marocko. Nästan 200 länder ratificerade kilmatavtalet som slöts i Paris 2015. De mest centrala besluten i Marrakech speglar Parisavtalet och handlar om transparens och jämförbarhet gällande hur man minskar utsläppen.

Cornucopia - 22 sep 13 kl. 17:37

Nairobi - Öppen tråd

Lämnar en öppen tråd angående terrorattacken i Nairobi. SVT har generellt den bästa rapporteringen, då man har en egen reporter på plats, Johan Ripås, som man också kan följa via Twitter.

Värt att notera i sammanhanget är att den utpekade islamistiska extremistorganisationen al-Sharab inte är terroriststämplade av vare sig EU eller Sverige.

Sydsvenskan - 04 okt 14 kl. 05:30

Märta Söderbergs öde är relevant än idag

Den 18 januari 1899 gifter sig författaren Hjalmar Söderberg med societetskvinnan Märta Abenius.År 1902 inleder han sina kortfattade dagboksanteckningar med orden: "Obestämd längtan efter en ny kvinna".När Märta Söderberg blir gravid för tredje gången, har författaren redan börjat leva dubbelliv med älskarinnan Maria von Platen – som ska komma att inspirera till Lydia i "Den allvarsamma leken".

Expressen - 19 feb 18 kl. 12:01

Johans familj hamnade mitt i cyklonen

Johan Bergstad och hans familj var på en jorden runt-resa när de hamnade mitt i ett mardrömsscenario.De hade tur som klarade sig med livet i behåll när cyklonen Gita slog till mot ön i Stilla havet, skriver SVT Nyheter.– En sådan här katastrof ger perspektiv på livet hemma, säger Johan till Expressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.