DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 12:01

DI - 30 okt 20 kl. 20:01

Tre till attack mot 5g-beslutet: ”Den tidsplan som har satts är mer eller mindre orimlig”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tretill , attackmot , 5g-beslutetDen , tidsplansom har , satts är mer eller mindre orimlig
Skånskan - 02 nov 16 kl. 15:58

Id-kontroller förlängs med tre månader

skåne De omdiskuterade id-kontrollerna förlängs med tre månader.
Men regeringens beslut framkallade snabb kritik. ERWP.

Expressen - 12 nov 15 kl. 12:19

Annie Lööf till attack mot gränskontrollerna

Centerpartiet är starkt kritiska till införandet av gränskontroller. Nu går partiledaren Annie Lööf till attack om beslutet. "Förundrad över det tragiska faktum att samtliga riksdagspartier utom C säger ja till gränskontroll och därmed nej till EU:s fria rörlighet", skriver hon på Twitter.

YLE - 25 apr 17 kl. 19:55

Regeringen får tre nya ministrar

Regeringen har beslutat att utöka antalet ministrar med tre. Regeringen fattade beslutet under sin så kallade halvtidsgranskning där sega förhandlingar fortfarande pågår. Enligt uppgifter till Yle ökar antalet ministrar med tre, från 14 till 17.

SmålandsPosten - 09 dec 16 kl. 09:39

Klubb tvingas flytta med tre veckors varsel

Helt utan förvarning kastas Mona Pfaus karateklubb ut från gymnastiksalen. Hon fick beskedet av en slump bara tre veckor innan beslutet träder i kraft..

SmålandsPosten - 10 dec 16 kl. 09:00

Karateklubb tvingas flytta med tre veckors varsel

Helt utan förvarning kastas Mona Pfaus karateklubb ut från gymnastiksalen. Hon fick beskedet av en slump bara tre veckor innan beslutet träder i kraft..

Dalarnas tidningar - 04 feb 16 kl. 14:40

Viltvårdsplan ska tas fram 2016 – tre år efter beslutet

DT-appen: Här kan du ladda ner den nya DT-appen i Appstore för iPhone eller här i Google play om du har en telefon med Android..

BT - 04 aug 14 kl. 10:49

Ny attack i Gaza trots eldupphör

Ett barn har dödats och cirka 30 personer skadats i en attack i Gaza stad, uppger sjukvårdare på platsen. Israel hade deklarerat ett ensidigt eldupphör på delar av Gazaremsan från klockan nio på måndagsmorgonen, men Hamas hade redan på förhand slagit fast att rörelsen inte litar på löftet om ett uppehåll i beskjutningen. Ett flyktingläger i Gaza stad attackerades bara minuter in i Israels sju timmar långa eldupphör.

Dagens PS - 11 jun 19 kl. 10:37

Donal Trump till attack mot Silicon Valley

Dagens techbrief handlar om ännu en spelstreamingtjänst, Amazonchefens uttalande om nya tekniken samt Donald Trumps senaste attack mot techbolagen i Silicon Valley. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Ubisoft ska också lansera en spelstreamingtjänst ”Ubisoft Plus” heter tjänsten som ger tillgång till över 100 spel i utvecklarens katalog.

Västerbottens Folkblad - 11 sep 15 kl. 15:21

Tre omhäktade för attack på Hagamannen

De tre männen som misstänks ha misshandlat Niklas Lindgren, även känd som Hagamannen, har omhäktats. Två av dem godtog att åklagaren fick ytterligare två veckor på sig med att färdigställa utredningen, de krävde ingen ny häktningsförhandling. Det gjorde däremot den tredje mannen.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 16:16

Tre kommunalråd eniga om stor investeringsplan

Foto: Johanna Wallin
På en presskonferens på fredagseftermiddagen presenterade de tre kommunalråden i Hässleholm en gemensam vision och ett handslag "Hässleholm 2014 ? 2025" som innehöll planer på stora investeringar på olika områden.
Kommunstyrelsens ordförande Pär Palmgren (M), kommunstyrelsens 1:e vice ordförande Lars-Göran Wiberg (C) och oppositionsrådet Tommy Nilsson (S) var märkbart samspelta och entusiastiska när de tillsammans höll en kort föredragning av innehållet i dokumentet, som är tänkt öka Hässleholms attraktivitet.

BT - 13 jul 14 kl. 01:55

Panik inför hotande attack i norr

Dödssiffran efter lördagskvällens bombningar i Gaza har stigit till minst 40. Enligt israelisk militär planeras en massiv attack mot norra Gaza och Israel uppmanar människor att fly därifrån. Men ingen som TT kontaktat tänker följa uppmaningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.