DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 14:59

DI - 30 okt 20 kl. 19:30

Övertolka inte identiteten
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Övertolkainte , identiteten
Realtid - 09 jun 20 kl. 15:01

Övertolka inte osäker amerikansk arbetslöshetsstatistik

Börserna i både USA och Sverige steg kraftigt på nyheten om minskad amerikansk arbetslöshet. Realtids krönikör Claes Folkmar varnar för att övertolka ett osäkert statistiskt underlag..

YLE - 23 nov 16 kl. 08:22

Diskriminerande dörrvakt ger sig inte - "Identiteten på alla gäster ska styrkas"

Vilka identitetsbevis som ska godkännas för att komma in på en nattklubb blir en fråga för Helsingfors hovrätt. En dörrvakt som har dömts för diskriminering överklagar tingsrättens dom. Helsingfors tingsrätt dömde i oktober en dörrvakt vid en nattklubb i centrum av Helsingfors för diskriminering.

Nyheter 24 - 22 feb 11 kl. 17:58

Samarbetet kollapsade: "Identiteten vägde för tungt"


Örgryte och Qviding FIF skulle tillsammans utnyttja ett kryphål i SvFF:s tävlingsregler. Men samarbetet sprack efter att klubbarna kommit överens om att för mycket av identiteten skulle försvinna. Samtidigt finns det ett kryphål kvar i reglementet.

Kristianstadsbladet - 11 apr 12 kl. 17:44

Nordiska identiteten är stark

En fjärdedel av svenskarna är mycket positiva till att jobba i ett nordiskt grannland, och vi identifierar oss starkare med Norden än med vårt yrke, visar en ny undersökning.
I undersökningen som utförts på uppdrag av Föreningen Norden frågades 2 500 svenskar om deras inställning till samarbete med grannländerna i frågor som handel, arbetsmarknad och studier. Och den nordiska identiteten är stark, enligt undersökningen.

DN - 13 sep 13 kl. 14:03

Identiteten ännu inte fastställd

Identiteten på den man vars kroppsdelar hittades i ett paket i havet utanför Strömstad har ännu inte gått att fastställas. Mannens tänder har undersökts men de matchar inte med någon försvunnen person vare sig i Sverige eller Norge, uppger polisen till DN..

SmålandsPosten - 14 jan 15 kl. 06:46

Kvinna fick identiteten röjd i offentlig handling

En kvinna, boende i Tingsryds kommun, har fått sina personuppgifter röjda i en offentlig handling hos Länsstyrelsen i Kronoberg. Uppgifter som borde ha varit sekretessbelagda då kvinnan har skyddad identitet. Kvinnans identitetsuppgifter figurerar i handlingar som polisen i Blekinge har upprättat och skickat till Länsstyrelsen i Kronoberg.

SR - 15 feb 15 kl. 13:50

Polisen vet identiteten på gärningsmannen i Köpenhamn

Polisen har fastställt identiteten på den man som av allt att döma är gärningsmannen bakom det senaste dygnets terrorattentat i Köpenhamn. Man har också hittat det man tror är vapnet han använt..

SR - 29 mar 16 kl. 08:00

Familjeporträttet en viktig pusselbit för att återerövra identiteten

Fotojournalistiken spelar en viktiga roll i att skildra dom miljoner människor på flykt runt om i världen idag. Men fotografiet spelar också en stor roll för identiteten hos människor som slitits upp och tvingats lämna sin liv och tillhörigheter. Det säger sydafrikanska fotojournalisten Alexia Webster.

SR - 21 aug 17 kl. 10:03

Myndigheter bekräftar identiteten på skåpbilsföraren

Myndigheter bekräftar för spanska medier nu identiteten på den misstänkta 22-årige föraren..

NSD - 15 aug 18 kl. 06:00

Berättelser som stärker identiteten

Berättelser som ett sätt att stärka identiteten och det gemensamma kulturarvet..

Trelleborgs Allehanda - 28 jan 14 kl. 03:57

Kommuner ska inte övertolka lagen

Det ska vara rättssäkert, säger man. Ja, det är klart det ska vara.
Ett civiliserat samhälle ska leva upp till ”att genom ett opartiskt och objektivt synsätt ge den enskilde rättstrygghet och rättsäkerhet”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.