Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 02 December, 16:21

Sydsvenskan - 30 okt 20 kl. 18:57

Ikea-produkter svindyra på AmazonIkeas klassiska sidobord Lack för dubbla priset eller barnstolen Antilop för över 600 kronor. Mängder av Ikea-produkter kan köpas via Amazons sajt, till möbeljättens förvåning. - Ikea Sverige har inget samarbete med Amazon, säger Mattias Hennius, pressa.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Amazon, Lack, Antilop, Ikea, Amazons, Sverige, Mattias Hennius

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikea-produkter, svindyra, Amazon
Magazin24 - 12 dec 15 kl. 08:12

Ändrade prislappar på IKEA-produkter

Fixade 80 procent ”rabatt” med ändring. En Köpingskvinna har dömts till bedrägligt beteende efter att ha ändrat på prislappar inne på IKEA i Västerås. Kvinnan tog flera produkter och bytte sedan prislappar.

Dagens PS - 28 sep 17 kl. 18:29

Ikea förvärvar amerikansk startup

Prislappen som möbeljätten betalar är okänd. Den svenska möbeljätten Ikea har förvärvat TaskRabbit som står bakom en marknadsplats för tjänster. Enligt uppgifter till Recode kommer TaskRabbit agera som ett fristående dotterbolag inom Ikea och vd Stacy Brown-Philpot och de övriga anställda kommer att jobba kvar som vanligt.

Dagens PS - 02 jul 19 kl. 08:12

Polska ministern om Ikea: ”Skandalöst”

Svenska möbeljätten Ikea är i blåsväder i Polen efter att bolaget sparkat en anställd som öppet kritiserat homosexuella under ett pride-event. Det rapporterar Bloomberg. Ikeas stadgar beskriver tydligt att man stödjer yttrandefrihet, men också tolerans och respekt för varje medarbetare.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 09:41

Nu tar Amazon efter IKEA och satsar på AR

Amazon har utvecklat AR View till sin app vilket gör det möjligt att ‘testa’ och se hur produkter kommer att exempelvis passa in i ditt hem innan du köper. Har du en AR-plan redo för din e-handel? När jättarna börjar röra på sig i den riktningen är det dags att sadla upp och hitta din lösning för AR.

Dagens PS - 14 apr 18 kl. 08:00

Plus och minus med Amazon-etablering

Här är hoten och möjligheterna med e-handelsjättens inträde i Sverige, enligt ny rapport. Böcker, elektronik och leksaker – det är de detaljhandelsbranscher som drabbas hårdast om Amazon bestämmer sig för att satsa i Sverige. ”Det är just de branscher som redan pressats hårt av digitaliseringen.

Dagens PS - 12 sep 17 kl. 11:00

Snilleblixt på semstern blev global Ikea-succé

”Det var en så pass bra idé att jag var säker på att någon annan redan hade gjort det, men så var det inte”, säger Lesley Pennington, grundare av populära Bemz. I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas.

HBL - 28 jan 15 kl. 19:55

Ikea satsar på Finland

Ikea i Finland visar en tillväxt på en halv procent i Finland under det brutna räkenskapsår som slutade den ­sista ­augusti i fjol. Vd för Finland Lena Herder tycker att det är glädjande i det marknadsläge som råder.Ikea investerade mycket i Finland i fjol.

Cornucopia - 11 sep 20 kl. 13:35

Fredagsmys: Det blev IKEA för USB-laddning

Dags för lite fredagsmys. Angående tidigare frågeställning om ny laddningslösning för USB på skrivbordet, så landade jag faktiskt till slut på prylar från IKEA. Prisvärt, och de trådlösa laddare jag har från IKEA sedan tidigare har aldrig strulat.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 12:56

Ikea stoppar fler maträtter med häst

Foto: Scanpix
Hästkött har nu bekräftats även i Dafgårds egna köttprover, uppger Livsmedelsverket för TT.Samtidigt utökar Ikea sitt säljstopp till fler rätter på grund av hästkött.
Ikea utökar sitt säljstopp för köttbullar, på grund av hästkött, till att även omfatta maträtterna wallenbergare och kålpudding från samma underleverantör.

VA - 07 okt 19 kl. 08:57

Så ska Ikea bli både smartare och sundare

Nu tar Ikea upp kampen med Google och Amazon om smarta hem-produkter. Samtidigt ska man ta itu med globala utmaningar som smutsig luft och vattenbrist.   .

Skånskan - 23 jun 16 kl. 07:26

Ikea återkallar barngrind

Nyheter IKEA uppmanar kunder som har en PATRULL barngrind att omedelbart sluta använda den och återlämna den till valfritt IKEA varuhus för full återbetalning.

IKEA har tagit emot rapporter från kunder om att PATRULL barngrindar oväntat har öppnats, vilket har orsakat att barn har ramlat ner för trappan.  En oberoende extern utredning visar att låsmekanismen, trots godkända tester enligt tillämpliga standarder, inte är tillförlitlig och därmed utgör en risk för små barn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.