SVT > Kultur

Wednesday, 25 November, 02:39

SVT - 30 okt 20 kl. 19:16

BBC inför hårdare objektivitetskrav för sin nyhetspersonal Hädanefter får BBC:s nyhetspersonal inte gilla social medier-inlägg i ämnen som kan anses ta ställning, eller delta i marscher som till exempel pridetåg och Black lives matter-demonstrationer. Det rapporterar The Guardian. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
BBC, Black,  The Guardian

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BBCinför , hårdare, objektivitetskravför sin , nyhetspersonal
SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:42

Granska politikernas utsagor hårdare

Debatten skulle låta annorlunda om krav ställdes på vetenskaplighet.
Brittiska BBC ska bli hårdare med vilka åsikter de släpper fram. Kraven på vetenskaplighet ska skärpas.

Expressen - 05 dec 16 kl. 22:45

Tomtesafarimördare flydde i hundsläde

En kvinna som arbetade på ett Tomtesafari hittades mördad i Finland på lördagen. Den misstänkte gärningsmannen flydde sedan i en hundsläde, rapporterar BBC. – Vi är alla i chock efter de tragiska nyheterna och våra tankar går till hennes familj, säger en talesperson för safariarrangören till BBC..

Expressen - 31 aug 18 kl. 09:00

Penny, 57: Jag hittade min brors mördare efter 37 år

Över 40 år har gått efter att det unga brittiska parets döda kroppar hittades på den västindiska kustlinjen.Det var i juli 1978 som polisen påbörjade jakten efter Chris Farmer, 25, och 24-åriga flickvännen Peta Framptons mördare.Men spåret kallnade, och familjerna fick aldrig någon upprättelse.

Sydsvenskan - 15 jul 19 kl. 16:20

Tahar Rahim ska spela fransk seriemördare

Netflix och BBC har slagit sina påsar ihop och samproducerar den kommande BBC-serien "The serpent", enligt Variety. Serien är baserad på den sanna historien om den franske seriemördaren Charles Sobhraj, som under 1970-talet mördade en rad personer i Syd.

DN - 15 jul 19 kl. 16:27

Tahar Rahim ska spela fransk seriemördare

Netflix och BBC har slagit sina påsar ihop och samproducerar den kommande BBC-serien ”The serpent”, enligt Variety..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 19 kl. 16:20

Tahar Rahim ska spela fransk seriemördare

Netflix och BBC har slagit sina påsar ihop och samproducerar den kommande BBC-serien "The serpent", enligt Variety. Serien är baserad på den sanna historien om den franske seriemördaren Charles Sobhraj, som under 1970-talet mördade en rad personer i Syd.

GöteborgsPosten - 15 jul 19 kl. 16:22

Tahar Rahim ska spela fransk seriemördare

Netflix och BBC har slagit sina påsar ihop och samproducerar den kommande BBC-serien "The serpent", enligt.

Skånskan - 23 dec 19 kl. 15:31

Khashoggis mördare får dödsstraff

Utrikes Under måndagen föll domen mot de elva personer som åtalats för mordet på journalisten Jamal Khashoggi.
Fem döms till döden, tre får fängelse och ytterligare tre släpps på fri fot.Mordförhandlingarna hölls i en rättegångssal i Riyadh, Saudiarabien, under måndagen, skriver brittiska BBC.

Expressen - 20 feb 20 kl. 23:37

Grace Millanes mördare döms till minst 17 års fängelse

Backpackern Grace Millane, 22, mördare döms till minst 17 års fängelse, skriver BBC.Graces mamma, Gillian Millane, vittnade i rätten och berättade om tiden efter dotterns död.”Grace var inte bara min dotter, Hon var min vän.

Nyheter 24 - 28 jun 12 kl. 14:45

64-årig livstidsdömd mördare rymde över fängelsemuren


Smet ut med hjälp av hemgjort rep. LONDON. Den livstidsdömde mördaren John Massey, som suttit fängslad sedan han sköt ihjäl en man med avsågat hagelgevär inne på en pub i stadsdelen Hackney 1975, har rymt.

YA - 21 jan 14 kl. 03:58

Nyfiken med hårdare tag

I SVT:s Nyfiken på partiledaren samtalar psykoterapeuten Poul Perris under en timme med riksdagspartiernas främsta företrädare.
För tv-tittaren blir det lite som att beskåda ett trevande terapisamtal med en politiker som är mycket väl medveten om att kamerorna står på. Resultatet blir, åtminstone när det gäller Jonas Sjöstedt (V), ofarligt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.