DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 17:56

DI - 30 okt 20 kl. 18:32

Så agerar de nordiska länderna i kampen mot coronaviruset
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , agerarde , nordiska, ländernai , kampenmot , coronaviruset
SVT Debatt - 03 jul 13 kl. 12:31

De Nordiska länderna måste agera i Syrien

SYRIEN Miljontals barn befinner sig mitt i kriget i Syrien. De Nordiska ländernas regeringar har under många år tagit ansvar och arbetat mot fattigdom och kränkningar av mänskliga rättigheter, men nu måste vi göra mer, skriver Elisabeth Dahlin och Hanna Markkula-Kivisilta från Rädda Barnen. Nästan en miljon barn är på flykt från kriget i Syrien.

Supermiljöbloggen - 31 maj 16 kl. 15:46

Stor rapport: Så kan de nordiska länderna minska sina energiutsläpp

International Energy Agency har tillsammans med svenska miljöinstitutet, IVL, tagit fram en rapport om hur de nordiska länderna kan göra stora utsläppsminskningar till 2050. Enligt rapporten är industrin och transporterna de viktigaste områdena att minska utsläppen ifrån. Rapporten tar också upp hur utsläppen kan minska från elsektorn.

SR - 24 okt 13 kl. 13:39

Skåne kartlägger kultur och hälsa för de nordiska länderna

Det blir region Skåne som får i uppdrag att göra en kartläggning av kultur och hälsaområdet i de nordiska länderna på uppdrag av nordiska ministerrådet..

Expressen - 22 nov 16 kl. 21:56

Nordiska länderna i stort Twitterbråk

Här bråkar de nordiska länderna om vilket som är bäst. Svenska ambassaden i Kanada har gått in i en Twitterfejd med de nordiska grannarnas motsvarigheter – och den är långdragen. "Vi gillar vår fisk FRÄSCH", skriver finska ambassaden i en attack mot Sverige och surströmming..

Regeringen - 11 apr 18 kl. 14:49

Inbjudan till seminarium på Finansdepartementet om ökade inkomstskillnader i de nordiska länderna

Onsdag 18 april lanseras 2018 års upplaga av Nordic Economic Policy Review (NEPR) om ökade inkomstskillnader i de nordiska länderna. Rapporten presenteras på ett seminarium som arrangeras av Nordiska ministerrådet, Nordregio och Finansdepartementet, där bland annat finansminister Magdalena Andersson inledningstalar..

YA - 17 apr 18 kl. 01:01

De nordiska länderna bör tala med en röst

De nordiska länderna har en kulturell och politisk gemenskap som historiskt möjliggjort nära samarbete. Med utvecklingen av Europeiska unionen har den nordiska sammanhållningen blivit än viktigare eftersom vi har samsyn i många frågor. .

VBL - 15 mar 13 kl. 13:16

Finland slår de nordiska länderna i spritkonsumtion

Finländarna förbrukar mest sprit av de nordiska länderna, visar statistik från Institutet för hälsa och välfärd..

SVT - 26 jan 14 kl. 10:50

Unikt samarbete mellan nordiska länderna

SVT Sport har träffat alpintjejen Linnea Ottosson Eide som laddar inför Paralympics i Sotji. Hon är också en del av ett unikt samarbete mellan de nordiska länderna..

SR - 14 okt 14 kl. 15:31

Lagerbäck: ”Vi är minst lika bra som övriga nordiska länderna”

Lars Lagerbäcks Island har tre raka segrar i EM-kvalet efter skrällsegern mot Holland på måndagen. I nästa Fifa-ranking kommer Island att passera Sverige. – På det sättet känns det som vi är minst lika bra som de andra nordiska länderna, säger Lagerbäck till Radiosporten..

Blekinge Läns tidning - 18 mar 16 kl. 13:07

De nordiska länderna måste samarbeta

Sveriges handel med Norge är större än den med Tyskland. Den är även större än den med hela Amerika (både nord och syd). De nordiska länderna är m a o i allra högsta grad beroende av varandra..

SR - 21 aug 16 kl. 21:01

Grafik: Så står sig de nordiska länderna i OS

Danmark tog sig förbi Sverige i medaljligan i och med guldet i herrhandbollen. Men hur ser medaljfördelningen ut över tid mellan de nordiska länderna?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.