Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 25 November, 03:37

Sydsvenskan - 30 okt 20 kl. 17:51

Granada far fram både i Europa och SpanienDessutom: därför haltar den allsvenska tabellen värre än någonsin..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Europa, Spanien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Granada, farfram , bådei , Europaoch , Spanien
Sydsvenskan - 13 jan 15 kl. 16:10

"Sverige har missat det industritåg som far genom övriga Europa."

När det gäller energieffektivisering och hastighet i utbyggnaden av ny klimatsmart energiproduktion ligger Sverige i EU:s bottenliga. Större affärsmöjligheter och fler jobb kan bli följden av att den nya regeringen siktar på 100 procent förnybar energi och kraftfullare incitament för marknaden.
Det skriver Lorentz Tovatt, språkrör för Grön ungdom..

YLE - 14 jun 16 kl. 11:34

Ensamma barn far illa på väg till drömmarnas Europa

Antalet ensamkommande barn som flyr till Europa ökar. Från januari till slutet av maj har mer än 7 000 ensamkommande flyktingbarn anlänt och Unicef varnar för att det här kan vara bara toppen på isberget. Det finns omkring 235 000 flyktingar i Libyen och bland dem finns det tiotusentals ensamkommande barn.

Dagensanalys.se - 01 sep 16 kl. 11:01

Intervju med Statista som växer snabbt i Europa

Vi har fått en pratstund med statistikföretaget Statista som växer snabbt i Europa. Vi hade faktiskt en intervju med dem redan i slutet av förra året så nu  kände vi att det var dags att kolla läget och se vad som hänt under året. Följ med på en spännande resa i statistikens värld där tillväxt är en stark variabel.

Sydsvenskan - 10 jan 12 kl. 08:56

Far och son nöjda med valet

Foto: Ingemar D Kristiansen.
Borde egentligen avskräckt för framtiden.
?

Nyheter 24 - 19 maj 11 kl. 14:49

Upp och ner i fotbolls-Europa


I helgen spelas sista omgången i de stora ligorna. Vilka åker ur? Vilka går upp?

Kristianstadsbladet - 25 sep 12 kl. 13:58

Storstrejker väntas i kris-Europa

I Madrid håller människor på att samlas inför dagens protester, rapporterar AFP. - Rädda demokratin! Det här är ingen kris, utan ett svindleri!

YLE - 16 jul 15 kl. 16:37

Sibbopojken ska först ta över Europa – sedan världen

Den som väntar för länge blir utan i motocrossvärlden. Det vet 13-årige Emil Weckman, som gör sin tredje säsong i Europa. före loppen kan Sibbopojken få höra att han är liten.

YLE - 16 jul 15 kl. 16:37

Sibbopojken Emil ska först ta över Europa – sedan världen

Den som väntar för länge blir utan i motocrossvärlden. Det vet 13-årige Emil Weckman, som gör sin tredje säsong i Europa. Före loppen kan Sibbopojken få höra att han är liten.

DI - 23 jan 16 kl. 07:36

Europa runt med gatans bildspråk

Museer i all ära – Europas storstäder bjuder på både konst och historia direkt på husfasaderna.Från Berlin till Granada har gatukonstnärer fyllt offentliga platser, och det finns gott om guider som visar vägen i graffitidjungeln..

Expressen - 25 apr 16 kl. 23:11

Hyllningen till Guidetti – Celta klart för Europa

Celta Vigo är klart för Europaspel efter 2-1 hemma mot Granada där John Guidetti fixade en straff. Efter matchen hyllades svensken av supportrarna som kastade upp en halvnaken Guidetti, iklädd byggarhjälm, i luften..

Sydsvenskan - 21 dec 19 kl. 21:28

Oväder härjar i södra Europa – flera döda

Minst åtta människor har mist livet till följd av svåra oväder i Spanien och Portugal de senaste dagarna. I regionen Andalusien i södra Spanien har kroppen efter en vindsurfare hittats och i Granada omkom en man i samband med att han försökte ta sin bil.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.