DN > Nyheter

Monday, 30 November, 10:02

DN - 30 okt 20 kl. 17:00

Göteborg stänger simhallarna – men teknikstrul stör budgetbeslut
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborg, stänger, simhallarnamen , teknikstrul, stör, budgetbeslut
GöteborgsPosten - 28 okt 13 kl. 13:37

Göteborg stänger verksamheten

Göteborg stad stänger ner så mycket som möjligt inför stormen och vill att all personal som kan åker hem. Föräldrar uppmanas hämta sina barn tidigare på förskolorna och färdtjänsten vill att resenärerna avbokar så långt det går..

Polisen - 16 jun 16 kl. 10:09

Passcentralen i Göteborg stänger tidigare 23/6

Den 23/6 stänger Passcentralen i Göteborg 16:00..

BT - 19 feb 20 kl. 22:17

Borås AIK rasade i Göteborg: ”Hänger med huvudet för tidigt”

Bortamatcher i Göteborg verkar inte passa Borås AIK. Man föll med 10–2 mot Torslanda i oktober. Och på onsdagskvällen var det IFK Göteborg som vann med förkrossande 11–3.

GöteborgsPosten - 28 okt 13 kl. 13:37

Göteborg stänger ner verksamheten

Göteborgs stad stänger ner så mycket som möjligt inför stormen och vill att all personal som kan åker hem. Föräldrar uppmanas hämta sina barn tidigare på förskolorna och färdtjänsten vill att resenärerna avbokar så långt det går..

Expressen - 11 aug 20 kl. 11:38

Michelinkrogen i Göteborg stänger för gott efter krisen

Restaurangen Thörnströms kök, som har en stjärna i guide Michelin, stänger för gott nästa år, uppger ägarna Håkan och Anne Thörnström i ett pressmeddelande. – Efter att vi stängde restaurangen den 24 april har vi arbetat vidare med en annan inriktning och utveckling av hela verksamheten. Samtidigt har vi funderat mycket på hur vår framtid ska se ut.

SR - 11 aug 13 kl. 17:05

Göteborg hänger på i guldracet

Gabriel Machado är nyförvärvet som ska få fart på Syrianskas målskytte. Men mot IFK Göteborg kom han inte närmare än en rökare i stolpen - och tabelljumbon förlorade med 0-2..

DN - 20 aug 18 kl. 16:16

Göteborg stänger ögat mot rymden

Efter flera års kamp tvingas nu Slottsskogsobservatoriet i Göteborg att stänga.  – Politikerna vägrar finansiera verksamheten. Nu får vi stänga fram till årsskiftet men hoppas hitta andra finansiärer sedan, säger Katja Lindblom, observatoriets föreståndare..

GT - 13 mar 20 kl. 17:32

Skola i Göteborg stänger – elever coronasmittade

Vasaskolan i centrala Göteborg håller stängt från och med måndag.Detta efter att elever bekräftats smittade av coronaviruset.– Vi har gått ut med information till vårdnadshavare, säger Ann Egestål, ordförande i stiftelsen som driver skolan..

GöteborgsPosten - 13 mar 20 kl. 18:13

Vasaskolan i Göteborg stänger efter coronasmitta

Från och med måndag nästa vecka kommer Vasaskolan i Göteborg att hållas stängd – elever på den fristående skolan har bekräftats smittade av coronaviruset.
– Vi måste anpassa oss efter verkligheten, säger Ann Egestål, ordförande i Stiftelsen för kristna skolor, som driver skolan..

GT - 17 mar 20 kl. 10:30

Göteborg stänger gymnasieskolorna

Regeringen rekommenderar gymnasieskolorna i landet att stänga sina lokaler och hålla distansundervisning från och med tisdagen.Så kommer bli fallet i Göteborg.– Gymnasieskolorna kommer att stängas från och med i morgon, säger Pär J Gustafsson (L), utbildningsnämndens ordförande till SVT Nyheter Väst..

Cornucopia - 14 nov 17 kl. 16:51

EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

Inte bara ska Göteborg kastas in i ett avspärrat trafikkaos under veckan EU-toppmöte. Göteborgarna ska inte heller få sjukvård eller visa sig i fönster eller på balkonger. Vårdcentraler i och runt Göteborg har stängt sin provtagning torsdag och fredag och polisen går ut med önskemålet att boende nära toppmötet inte visar sig i fönster eller på balkonger i sina egna hem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.