SVT > Kultur

Wednesday, 25 November, 03:01

SVT - 30 okt 20 kl. 16:53

Göteborgsoperan ställer in alla föreställningarTill och med 22 november ställer Göteborgsoperan in alla föreställningar. Beslutet träder i kraft vid midnatt till lördag 31 oktober..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Göteborgsoperan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgsoperan, ställerin alla , föreställningar
GöteborgsPosten - 01 apr 20 kl. 16:10

Göteborgsoperan ställer in vårsäsongen

Efter att regeringen förbjudit sammankomster med fler än 50 personer ställer nu Göteborgsoperan in alla föreställningar och all publik verksamhet fram till sommaren..

BT - 04 sep 13 kl. 11:41

Här är höstens storsatsning på Göteborgsoperan

Det handlar om kärlek. Men en kärlek med förvecklingar, fast klädd i glitter och show. Göteborgsoperan inleder hösten med storsatsningen på Les Cages Aux Folles.

BT - 01 apr 20 kl. 15:42

Göteborgsoperan stänger fram till sommaren

Göteborgsoperan ställer in all publika föreställningar fram till sommaren..

Skånskan - 11 nov 19 kl. 14:45

Unga Klara på långt Skånebesök

Houston och Halmstad, Vimmerby och New York. Under året har Stockholmsbaserade Unga Klara varit på turné både Sverige och resten av världen med fyra av sina föreställningar. Och nu är det Skånes tur.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 08:41

Malmö, London, Göteborg – och allsång hos Lotta

Hennes professionella debut på scen i Sverige var i Miss Saigon på Malmö Opera och innan dess hade man i Skåne kunnat glimta henne som gäst i Casinorevyn i Hässleholm. Sedan fem år tillbaka har Marsha Songcome jobbat i Londons West End, men nu kommer hon åter till Sverige i GöteborgsOperans Ringaren i Notre Dame där hon gör rollen som Esmeralda.På måndag den 6 augusti dyker några ur Ringaren-gänget upp som gäster i TV4:s Lotta på Liseberg.

BT - 01 jan 15 kl. 08:32

Teaterbiografen som siktar framåt

Teaterbiografen i Svenljunga har under hösten lockat med allt från operaföreställningar till biopremiärer. Nu blickar de framåt mot nya satsningar. Sonja Fransson, ordförande i Folkets Hus-föreningen, och biografföreståndare Catrin Wolgner är båda nöjda med hösten på teaterbiografen.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 16:18

”Odjuret är en kär gammal vän för mig”

Just nu spelar den svenska musikalstjärnan Fred Johanson Jafar i musikalen Aladdin i London. Men i höst återvänder han till Sverige och till Malmö för att börja repetitionsarbetet med Skönheten och Odjuret på Malmö Opera.
– Det ska bli jättekul, det är ju en kär gammal vän till mig, säger han på telefon från London samma dag som Malmö Opera presenterar programmet för säsongen 2019/2020.

BT - 04 sep 13 kl. 11:33

En ganska vanlig familj

Det handlar om kärlek. Men en kärlek med förvecklingar, fast klädd i glitter och show. Göteborgsoperan inleder hösten med storsatsningen på Les Cages Aux Folles.

BT - 10 jan 15 kl. 13:37

Sofie förverkligar sin dröm på Göteborgsoperans scen

Repetitioner, kostymbyten och sena kvällar på Göteborgsoperan är nu verklighet för Sofie Gunnarsson från Ambjörnarp. Sedan oktober spelar hon en av rollerna i Kristina från Duvemåla. Sofie Gunnarsson studerar till musikalartist på Performing Arts School i Göteborg och i maj tar hon sin examen.

Skånskan - 20 jun 18 kl. 11:25

Skåning ny vd för Unga Klara

Stefan Hansen, tidigare producent och verksamhetsledare på Teater Sagohuset i Lund, är ny vd för Unga Klara som i januari utsågs till Sveriges nationalscen för barn och unga.
– Det är fantastiskt, jag känner mig jätteglad, säger Stefan Hansen när tidningen når honom på telefon.Den 1 oktober tillträder 29-åriga Stefan Hansen sitt nya uppdrag som vd för legendariska teaterinstitutionen Unga Klara i Stockholm som grundades av Suzanne Osten 1975.

Skånskan - 05 feb 16 kl. 09:46

Fred Johanson spelar mot Glenn Close i London

Kultur och Nöje Malmöpubliken har mött Fred Johanson som Javert i Les Misérables, Juan Peron i Evita, Pilatus i Jesus Christ Superstar och Jack Favell i Rebecca.
Nu ska den svenske musikalartisten göra rollen som Max Von Mayerling i Sunset Boulevard i London mot Glenn Close som Norma Desmond.
– Jag är lyrisk, säger Fred Johanson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.