DN > Nyheter

Friday, 04 December, 21:02

DN - 30 okt 20 kl. 15:43

Kampanj ska hindra trängsel under allhelgonahelgen
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kampanjska , hindra, trängselunder , allhelgonahelgen
Sydsvenskan - 18 apr 20 kl. 17:00

Staket ska hindra trängsel vid torghandel

Efter kritik mot trängsel på Möllevångstorget stärker Gatukontoret rutinerna..

Barometern - 08 maj 20 kl. 11:39

Kommuner kan inte hindra trängsel på badstränderna

Borgholms kommun har inga restriktioner på gång när det gäller badstränder. Det är Folkhälsomyndighetens råd som gäller..

YA - 21 aug 13 kl. 19:39

Akutstängsel ska hindra vargen

Foto: Moa Dahlin
Direkt efter vargattacken 10 augusti på Hedvigsdals gård sattes det upp ett så kallat akut rovdjursstängsel för att hindra nya attacker. Men djurägaren är på väg att ge upp.
- Vi funderar på att sluta med fåren, säger Åsa Cederström som tillsammans med sin make Carl Cederström driver gården.

Skånskan - 25 okt 19 kl. 16:58

Ny teknik ska hindra viltolyckor

BÖKEBERG Nu är den igång, tekniken som redan innan hjortar, vildsvin och rådjur närmar sig vägen aviserar vad som är på gång på 108:an i Svedala – en av Skånes mest viltolycksdrabbade sträckor.24 kilometer så kallat faunastängsel har satts upp längs väg 108 och på E65.
Stängslet är förstärkt nertill som finmaskigt skydd för småvilt samtidigt som det försvårar för vildsvin att gräva sig under stängslet.

YA - 21 aug 13 kl. 19:39

Ny pott till rovdjursstängsel

Det finns bidrag att söka för fårägare som vill sätta upp rovdjursavvisande stängsel. Hittills har omkring 40 fårägare i Skåne sökt bidrag.
Får- och även getägare kan få 40 kronor per meter i bidrag.

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 07:00

Nytt stängsel ska hindra dödsolyckor

Foto: Tommy Svensson
Målet är att halvera antalet omkomna i järnvägstrafiken fram till 2020. Trafikverket sätter nu upp stängsel vid spåret på särskilt olycksdrabbade sträckor, bland annat i Bromölla.
De senaste veckorna har kraftiga stängsel monterats upp vid järnvägsbron i Bromölla samt efter plankorsningen på Storgatan i riktning mot Gualöv.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 17:51

Elstängsel ska stoppa ryssar


En stormrik ledare i östra Ukraina som stödjer makthavarna i Kiev föreslår att det byggs ett högspänningsstängsel utmed gränsen till Ryssland. Det ska hindra dels att stridande separatister får stöd utifrån, dels framtida "aggression" från den ryska ledningen.Dnipropetrovsks guvernör Igor Kolomojskyj, som har en uppskattad förmögenhet värd motsvarande 16 miljarder kronor och är en känd kritiker av den ryske presidenten Vladimir Putin, har lämnat förslaget till Ukrainas president Petro Porosjenko för godkännande.

BT - 13 jun 14 kl. 17:51

Elstängsel ska stoppa ryssar

En stormrik ledare i östra Ukraina som stödjer makthavarna i Kiev föreslår att det byggs ett högspänningsstängsel utmed gränsen till Ryssland. Det ska hindra dels att stridande separatister får stöd utifrån, dels framtida "aggression" från den ryska ledningen. Dnipropetrovsks guvernör Igor Kolomojskyj, som har en uppskattad förmögenhet värd motsvarande 16 miljarder kronor och är en känd kritiker av den ryske presidenten Vladimir Putin, har lämnat förslaget till Ukrainas president Petro Porosjenko för godkännande.

BT - 13 jun 14 kl. 18:35

Elstängsel ska stoppa ryssar

En stormrik ledare i östra Ukraina föreslår att det byggs ett högspänningsstängsel utmed gränsen till Ryssland. Det ska hindra dels att stridande separatister får stöd utifrån, dels framtida "aggression" från den ryska ledningen. Dnipropetrovsks guvernör Igor Kolomojskyj, som har en uppskattad förmögenhet värd motsvarande 16 miljarder kronor och är en känd kritiker av den ryske presidenten Vladimir Putin, har lämnat förslaget till Ukrainas president Petro Porosjenko för godkännande.

Skånskan - 16 feb 19 kl. 20:00

Stängsel och övergång ska minska viltolyckorna

SVEDALA Arbetet med att sätta upp viltstängsel längs 108:an är i slutfasen, ekodukten i Börringe över E65 invigs i april och nu väntar försöksprojektet med sensorer som varnar för vilt.
Men fortfarande är runt 300 vilda djur årligen involverade i trafikolyckor enbart i Svedala kommun.De senaste fem åren har strax under 300 rådjur, hjortar, vildsvin och några älgar korsat vägar i Svedala kommun och orsakat trafikolyckor.

SR - 30 jan 20 kl. 15:01

Grekland vill införa flytande stängsel för att hindra migranter

Greklands regering har planer på att sjösätta ett flera kilometer långt flytande stängsel utanför ön Lesbos. Tanken är att vattenbarriären ska hindra flyktingar och migranter från att ta sig över till Grekland..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Ökat tryck på hyrbilar inför jul

Men lägre än normalt på tågen..

DN - 2 timmar sedan

60-åriga Ann-Katrin vräks under pandemin

Har runt 80.000 kronor i hyresskuld • ”Det finns ingen medmänsklighet längre.”.

DN - 2 timmar sedan

Pichlers ersättare: ”Min röst var inte förberedd”

27-årige Johannes Lukas har lett Sverige i en närmast sensationell säsongstart..

DN - 4 timmar sedan

Insändare. ”Ge vaccin till personal i sjukvården först”

Sätt äldre långt ner på prioriteringslistan, skriver infektionsläkare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.