DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 11:39

DI - 30 okt 20 kl. 12:14

Experterna: Köp långsiktiga vinnarna efter veckans ras – ”25–30 procents uppsida”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, Köp, långsiktiga, vinnarnaefter , veckans, ras, 25–30, procents, uppsida
DI - 24 aug 20 kl. 09:30

Experterna: Sex aktier du ska stoppa i byrålådan – ”brutala siffror”

Köp och behåll. Småsparare har allt att vinna på att hitta de långsiktiga vinnarna på börsen – i stället för att försöka tajma….

DI - 11 mar 20 kl. 16:37

Experterna om vinnarna på EU:s gröna giv

EU:s nya gröna giv kommer skaka om marknadsförutsättningarna för bolagen. Vinnare är de som är med i omställningsarbetet, säger experterna….

DN - 27 jun 16 kl. 07:26

Börsen rasar – experterna manar till lugn


Stockholmsbörsen rasar med 6 procent i måndagens inledande handel till följd av oro för följderna av ett brittiskt EU-utträde. Men experter avråder långsiktiga sparare från förhastade aktieförsäljningar..

YLE - 17 aug 17 kl. 13:16

Hopplöst läge för Markkanens Bulls – experterna förutspår bottennapp

Läget ser allt annat än ljust ut för Lauri Markkanens nya NBA-klubb Chicago Bulls. Inför säsongen 2017-2018 rankas Bulls som sist i hela NBA av en expertpanel på TV-kanalen ESPN. Trots att Bulls gått till slutspel under åtta av de senaste nio säsongerna verkar expertpanelen som ESPN anlitat vara överrens.

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 06:00

Experterna om börsen nästa år

Privata Affärer ställde fyra frågor till två experter om vad de tror om börsen nästa år. Frågorna var hur storbolagsindexet utvecklas nästa år, samt vilka som är de bästa – och sämsta – aktierna inför 2019. Dessutom bad vi efter en personlig kommentar om året 2019.

PrivataAffärer - 15 feb 19 kl. 04:00

Experterna om rapporterna: Klart godkänt jämfört förväntningarna

Frågorna handlar om rapportutfallet så här långt, utdelningsnivåerna och vad vi kan förvänta på marknaden under den närmaste framtiden. Hur har rapportutfallet varit tycker du, när det gäller resultat och vinsttillväxt?
Jonas Olavi: – Precis som i de senaste rapporterna så har det varit svårt att överträffa analytikernas högt ställda förväntningar.

DI - 11 okt 19 kl. 12:24

Experterna: Bästa aktierna för långsiktiga sparare – ”uppsida på 70 procent”

En rad aktier med långsiktig kurspotential är nu köpvärda på börsen, enligt två börsproffs..

VA - 28 aug 17 kl. 13:21

Experterna: Här är vinnarna inom e-handeln 2017

Marknadsföring, logistik och betallösningar – det är nycklarna för en framgångsrik e-handel. .

Skånskan - 13 mar 19 kl. 15:00

”Svårt bedöma föroreningar”

ESLÖV Den medicinska expertisen har svårt att ge några bergsäkra svar om riskerna med den förorenade marken vid det gamla gasverket.
Experterna menar att det inte finns några akuta risker men påpekar att det behövs fler undersökningar för att kunna bedöma hälsoriskerna.Efter upptäckten av de allvarliga föroreningarna i området kring Eslövs gamla gasverk har kommunen vänt sig till experter inom miljömedicin för att få svar om hälsoriskerna.

HBL - 22 aug 14 kl. 04:30

Stubb bjuder bara högerexperter

I dag samlas regeringen på ön Lonnan i Helsingfors för att skissa på Finlands framtid. Alla experter som bjudits till statsministerns strategidag har tydlig högerprägel.Statsminister Alexander Stubb (Saml) leder strategidagen, som fokuserar på tillväxt och sysselsättning.

YLE - 27 jun 16 kl. 06:42

Börsindexet lägre än under eurokrisen

Helsingforsbörsen har reagerat kraftigt på resultatet av folkomröstningen i Storbritannien. Det allmänna börsindexet har i dag varit nere på en lägre nivå än under eurokrisen 2011. Men experterna manar till lugn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.