GT > Nyheter

Friday, 04 December, 02:18

GT - 30 okt 20 kl. 12:00

Västtrafik diskuterar återköp av periodkortLokala restriktioner har införts i Västra Götaland med anledning av den ökande smittspridningen av covid-19.Folkhälsomyndigheten uppmanar boende i regionen att undvika simhallar, gym, bibliotek, köpcentrum och liknande.Nu diskuterar Västtrafik om man ska göra som i våras, att göra återköp av periodkort, men vill återkomma i frågan. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Västra Götaland, Västtrafik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Västtrafik, diskuterar, återköpav , periodkort
BT - 02 okt 14 kl. 11:14

Västtrafik höjer priserna och inför årskort i Borås

Från och med nästa år blir det möjligt att köpa årskort för busstrafiken i Borås kommun. Nästa år ska det bli möjligt att köpa årskort för kollektivtrafiken i Borås. Ett årskort ska kosta 5250 kronor och gäller i hela Borås kommun.

BT - 23 apr 14 kl. 17:41

Färre nöjda kunder - Västtrafik nu 17 procent från målsättningen

Kundernas nöjdhet med Västtrafik minskade under det första kvartalet 2014. Samtidigt ökade biljettförsäljningen. Efter att kundnöjdheten med Västtrafik ökat under fyra kvartal i rad bröts trenden under det första kvartalet i år.

Alingsås tidning - 05 okt 15 kl. 07:20

Västtrafik höjer priserna

Från och med den 3 januari 2016 höjs Västtrafiks priser igen med i genomsnitt fem procent. Dessutom sänks ungdomsgränsen för periodkorten och flera rabatter införs.
Höjda priser, enhetliga åldersgränser och rabatt för bland annat studenter.

GöteborgsPosten - 18 dec 18 kl. 14:01

Västtrafik höjer priserna 2019

Den 6 januari höjer Västtrafik priserna för resor med kollektivtrafiken. Genomsnittshöjningen blir 2,5 procent. Både enkelbiljetter och periodkort blir dyrare – men det innebär inga chockhöjningar i kollektivtrafiken..

GöteborgsPosten - 19 dec 18 kl. 08:07

Västtrafik höjer priserna 2019

Den 6 januari höjer Västtrafik priserna för resor med kollektivtrafiken. Genomsnittshöjningen blir 2,5 procent. Både enkelbiljetter och periodkort blir dyrare – men det innebär inga chockhöjningar i kollektivtrafiken..

GT - 19 mar 20 kl. 02:05

Omöjligt att pausa periodkort för kollektivtrafiken

Västtrafik planerar inte för möjligheten att pausa periodkorten till kollektivtrafiken.Detta trots att många kunder efterfrågat en sådan lösning i spåren av coronakrisen..

BT - 20 apr 14 kl. 12:55

Nya spår för busstrafiken?

Grundaren av Bus4you, Stefan Carlén, försökte lägga anbud på några områden i Västtrafiks upphandling Trafik 2014. Hans erfarenheter därifrån är att Västtrafik har ett monopol som bromsar utveckling, och att systemet är dömt att kollapsa. Västtrafik vill fördubbla resandet mellan 2008 och 2020.

BT - 19 mar 14 kl. 21:11

180 kronor dyrare för månadskort - enkelbiljett billigare än tidigare

På fem år har det blivit dyrare att åka buss mellan Borås och Göteborg. Med kontoladdning och periodkort. Men enkelbiljetterna är billigare än 2009.

BT - 02 jan 15 kl. 18:20

Årskort för bussen införs i Borås

Borås och flera andra större städer i Västra Götaland får ett nytt årskort från och med i morgon då Västtrafiks nya taxor för 2015 börjar gälla. För de som bor i kransorterna och åker buss hela året kan det löna sig att köpa årskort istället för månadskort. Västtrafiks taxor höjs i år med i snitt fem procent, enligt den politiska överenskommelsen som träffades i den nya grönblåa majoriteten i regionen efter valet.

BT - 28 feb 14 kl. 09:07

Nu har chaufförerna tröttat på tjuvåkning på bussen

– Vi har kapitulerat, det går inte att kontrollera, säger bussföraren Peter Ohlsén. – Ungdomar hakar på en vuxen och åker med trots att de inte känner varandra. Vi har kapitulerat, det går inte att kontrollera, säger bussföraren Peter Ohlsén.

Cornucopia - 27 jul 18 kl. 17:02

Fredagsmys: Linje 612 "Snålskjutsen" från Landvetter flygplats

Dags för lite härligt fredagsmys. Och inget är härligare än Snålskjutsen, dvs linje 612 mellan Landvetter flygplats och Landvetter resecentrum. Japp, nu kan man åka vanlig kollektivtrafik till Landvetter flygplats, för endast 39:- SEK lokalt eller 51:- SEK om man ska byta vidare till Göteborg, kontra 95:- SEK för flygbussen.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Stort resultatlyft för Hammarkullsskolan

Hammarkullsskolan i Angered har lyckats åstadkomma ett rejält kunskapslyft bland studenterna de senaste åren.Därför har skolans rektor bjudits in till en global konferens, rapporterar SVT.– Det är på tiden att vi börjar prata om utmaningarna vi står inför och jag hoppas kunna lyfta vårt arbete på Hammarkullsskolan som ett gott exempel för fler att ta efter, säger rektor Linnea Lindqvist till VGR Fokus..

GT - 3 timmar sedan

Singelolycka – väg avstängd

En singelolycka har inträffat på Kurverödsleden i Uddevalla.Vägen är avstängd i båda riktningar..

GT - 4 timmar sedan

Butiksägare påhoppad – försök till rån

En butiksägare i Mölndal blev på torsdagskvällen påhoppad vid en bakdörr.När han skrek lämnade de två gärningsmännen dörren.Händelsen rubriceras som rånförsök..

GT - 4 timmar sedan

Efter glädjebeskedet: ”Jag är supertaggad”

Ett inspirerat Sävehof slog IFK Skövde med klara siffror. Och Jonathan Edvardsson, 23, gläds även åt andra saker. – Jag är supertaggad, säger lagkaptenen om landslagsbeskedet.

GT - 9 timmar sedan

Sex bilar i krock på bro

Sex bilar har krockat på Angeredsbron.– Det är en typ av kökrock, säger Daniel Svensmark, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Vägen är delvis avstängd..

GT - 11 timmar sedan

Varnar för falska poliser: ”Är värre än vägpirater”

Natten mot i onsdags stannades en bilist av en person som uppgav sig vara civilpolis.En liknande incident skedde för två veckor sedan.Nu går polisen i Bohuslän ut med en varning.

GT - 15 timmar sedan

Här koras Agnes Wold till årets göteborgare

Den traditionsenliga utdelningen av ”Årets Göteborgare” brukar ske i Nordstan.  Folkfest, en tron som huvudpersonen får sitta i, och ett fullspäckat program. I årets pandemi får vinnaren koras på annat sätt – på torsdagen mottar Agnes Wold priset i Sveriges Radios lokaler.

GT - 15 timmar sedan

Dödshot riktat mot polischef Erik Nord

Höjd beredskap råder inom polisen Göteborg efter ett dödshot mot polischefen.GT kan avslöja att bombhot i helgen riktades mot polischefen Erik Nord och polismyndigheten i Göteborg.En person är gripen.

GT - 19 timmar sedan

Brand i klubbstuga – stort pådrag

Under natten mot torsdagen har det börjat brinna i en klubbstuga i Frölunda i Göteborg.– Det har brunnit under byggnaden och det var rökfyllt när vi gick in, säger Peter Zettersten, vid räddningstjänsten. .

GT - 19 timmar sedan

Kvinna utsatt för rånförsök i centrala Göteborg – hotades med kniv

En kvinna attackerades vid Danska vägen i centrala Göteborg på torsdagsmorgonen. Två personer hotade henne med kniv och ville ha kontanter, hon erbjöd dem sin mobiltelefon men då slog gärningsmännen henne och sprang från platsen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.