DI > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 10:38

DI - 30 okt 20 kl. 11:54

Restriktioner kan införas i Blekinge
Läs mer på DI
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Restriktionerkan , införasi , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 04 feb 18 kl. 14:00

Kris: Ekonomiskt stabsläge ska införas i landstinget

Svångremmen ska dras åt flera hål för att få landstingets ekonomi i balans. Ekonomiskt stabsläge kan införas med stopp för nyanställningar, resor och utbildningar. .

YLE - 18 jan 16 kl. 06:58

Stora förändringar på gång inom skärgårdstrafiken-avgifter kan införas

Förbindelsebåtstrafiken börjar sannolikt kosta igen för resenärerna. Trafik- och kommunikationsministeriet samt Närings-, trafik- och miljöcentralen funderar som bäst på hur skärgårdstrafiken kunde förnyas och hur man kunde "skapa nya tjänster i skärgården" som man uttrycker det. Dessutom vill man främja den privata marknaden inom skärgårdstrafiken.

Skånskan - 18 sep 19 kl. 05:00

Koppeltvång för hund kan införas

Sjöbo Efter att flera incidenter har skett med lösa hundar och ett upprop med 189 namnunderskrifter kan det nu införas koppeltvång för hundar på ett antal offentliga platser i Sjöbo kommun.
På torsdag ska politikerna i tekniska nämnden ta beslut i frågan.2009 beslutade fullmäktige om koppeltvång på offentlig plats och på de platser som jämställs med offentlig plats inom detaljplanelagt område i Sjöbo, Blentarp, Bjärsjölagård Klasaröd, Lövestad, Sövde, Vollsjö och Äsperöd.

Skånskan - 05 jan 19 kl. 06:00

Musikcheck kan införas i höst

Lund En kulturcheck för musikundervisning kan införas till höstterminen men den ackrediteringslösning som det tidigare beslutats om kräver ytterligare utredning och kostnaderna kan öka.Den bedömningen gör kommunkontoret inför att ärendet på nytt ska upp i kommunstyrelsen.
Frågan har redan utretts i flera omgångar och 5,5 miljoner kronor har avsatts för ett checksystem.

SVT Debatt - 22 okt 13 kl. 16:37

En köttskatt måste införas nu

KÖTTKONSUMTION Vår köttkonsumption har ökat under flera decennium. Samtidigt vet vi att nästan en tredjedel av all cancer, hjärtkärlsjukdom och diabetes orsakas av animaliska produkter. Fortsätter den här utvecklingen med ökande sjukdomstal som följd riskerar vi på sikt en kollaps av vårt vårdsystem.

Blekinge Läns tidning - 19 jul 18 kl. 20:28

Åldersgräns för vattenskoter kan införas 2019

I dag får vattenskotrar köras utan krav på en viss uppnådd ålder. Det kan komma att ändras. Regeringen föreslår en åldersgräns på 15 år lagom till nästa sommar.

Blekinge Läns tidning - 18 feb 19 kl. 07:52

Plastskatt kan införas i Storbritannien

Storbritanniens regering lade förra året ett förslag om att förbjuda plastsugrör och tops, och tidigare har en avgift för plastpåsar införts i landet. Nu presenterar miljöminister Michael Gove ytterligare förslag för att öka återvinningen av plast.(TT).

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 12:10

74 procent tycker att maskeringsförbud bör införas

Att införa maskeringsförbud på svenska idrottsarenor är en fråga som diskuteras flitigt nu. Under onsdagen hålls en hearing på Kulturdepartementet En färsk undersökning med 1060 intervjuer med personer mellan 18?79 år som Novus har gjort på uppdrag av Säkerhetsbranschen visar att 74 procent av de tillfrågade anser att det bör införas maskeringsförbud för besökare vid arenor.

BT - 02 maj 13 kl. 18:02

LOV ska införas i daglig verksamhet

Med start i september kan den som har rätt till daglig verksamhet inom kommunen, få välja utförare. Då införs lagen om valfrihet för daglig verksamhet. Kommunen har tidigare beslutat att Lagen om valfrihet, LOV, ska införas.

Skånskan - 11 nov 15 kl. 19:38

Gränskontroller ska införas i Sverige

Nyheter Redan imorgon torsdag ska gränskontroller införas. Regeringen ska fatta beslut om tillfälliga gränskontroller. Klockan åtta ikvälll håller inrikesminsiter Anders Ygeman och Migrationsverket en presskonferens om att införa gränskontroller i Sverige.

DN - 27 mar 19 kl. 20:49

Enkät: Bör VAR införas i allsvenskan?

VAR (Video Assistant Referee) tillämpades under herr-VM i fjol, används i Champions League och ska vara ett av domarnas redskap under kommande dam-VM i sommar. Dessutom har systemet införts i tyska Bundesliga och italienska Serie A.  En utredning pågår nu om i fall VAR ska införas i allsvenskan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.