Dagens Media > Ekonomi

Friday, 04 December, 12:13

Dagens Media - 30 okt 20 kl. 11:44

Nent och Elisa släpper gemensam streamingplattformNENT Group och Elisa släpper en kombinerad streamingtjänst vid namn Elisa Viihde Viaplay i december..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Elisa, NENT Group, Elisa Viihde Viaplay

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nentoch , Elisa, släpper, gemensam, streamingplattform
YLE - 15 jan 13 kl. 05:32

Telekomexperter: Gemensam infrastruktur minskar konkurrensen

Fyra stora europeiska teleoperatörer; Deutsche Telekom, France Telecom, Telecom Italia och Telefonica, har enligt affärstidningen Financial Times diskuterat möjligheter för ett alleuropeiskt mobilnätverk. Det skulle innebära att alla europeiska teleoperatörer i framtiden skulle använda sig av samma infrastruktur. Det här skulle vara ett sätt för de hårt pressade teleoperatörerna att spara pengar.

YLE - 15 maj 17 kl. 13:15

Fem nya uppsägningar vid Anvia

Uppsägningarna i samband med att Anvia såldes till Elisa fortsätter. Fem personer får gå från Anvias verksamhet för privatkunder och Anvia TV Oy. De nu avslutade samarbetsförhandlingarna omfattade 41 personer i Anviabolagen.

YLE - 29 jun 16 kl. 04:56

Anvias öde avgörs

Bengt Beijar, före detta syrelseordförande för Anvia och aktieägare, bedömer att avtalet som styrelsen har gjort upp mellan Elisa och Anvia kommer att godkännas på Anvias bolagsstämma. Det behöver ändå inte betyda att Anvias saga är all. - Inte nödvändigtvis.

Magazin24 - 19 okt 12 kl. 12:57

Välkommen till Livorno!

I morgon lördag är det återigen vernissage på det italienska galleriet Quirinus i Köping. För drygt en månad sedan slog Gallery Quirinus upp portarna och introducerade italiensk konst till Västra Mälardalen. Då var det klassicism som var temat.

Skånskan - 23 nov 19 kl. 08:00

”Jag är en hopplös julromantiker”

Han kallar sig själv för en hopplös julromantiker och han fullkomligt älskar jullåtar. Tillsammans med Tommy Nilsson, Elisa Lindström och Wiktoria turnerar nu John Lundvik passande nog med konserten Christmas Night – och snart är det Skånes tur.
– Just julmusiken är väldigt sångvänlig och man får ofta sjunga ut.

BT - 28 jan 11 kl. 01:38

En ny vår på scenerna i Borås? här är guiden för alla smaker

Snart är våren här.
BT:s nöjesredaktör guidar dig genom Boråsscenernas program.
Jazzare, gubbrockare eller dansbandsfolk ?

YLE - 30 mar 17 kl. 15:24

Tolv får gå från Anvia Telecom

Uppsägningarna i samband med att Anvia såldes till Elisa fortsätter. Nu ska tolv personer sägas upp inom Anvia Telecoms företagsförsäljning och affärsverksamhet i det fasta nätet. Elisa och Anvia övergår till en gemensam verksamhetsmodell för fastnätsverksamheten och företagsförsäljningen.

Dagensanalys.se - 21 nov 19 kl. 12:14

AudienceProject vill ha ökad transparens inom Addressable TV

Addressable TV växer sig allt större och AudienceProject vill därför införa en gemensam mätstandard. Tillsammans med TechEdge integrerar AudienceProject data från både addressable TV och linjär-TV i en samlad vy. På så sätt får annonsörer koll på exakt vad de får och tv-bolagen får ut sina siffror.

PrivataAffärer - 08 jul 19 kl. 13:00

Nu drar rapportfloden igång på allvar

Varje dag bjuder på rapporter den här veckan (v.28). Men den rapporttätaste dagen är på fredag då nästan 30 bolag släpper sina resultat.

YLE - 01 dec 14 kl. 04:00

Hemelektronik kan hackas - både på distans och i hemmet

Antalet uppkopplade apparater har ökat kraftigt och väntas femdubblas på fem år. Det gör att kriminella blir mer intresserade av att attackera allt från internetuppkopplade tvättmaskiner till smarta led-lampor och tv-apparater. Hemmets modem ger i vissa fall den bakdörr som behövs.

Dagensanalys.se - 27 feb 19 kl. 15:22

”De som väljer att stå utanför mätvalutor gör alla parter en stor en otjänst”

Vi har pratat med Peter Mackhé som är chef för mediefrågor på Sveriges Annonsörer om Poddindex. Han svarar på frågor som – varför finns Poddindex, vem ska vara med och hur fungerar det? Vad är Poddindex och varför publicerar Sveriges Annonsörer den listan?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.