Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 29 November, 18:01

Vestmanlands Läns Tidning - 30 okt 20 kl. 11:06

Flera personer frihetsberövade efter torsdagens polisinsats – vapen och narkotika i beslagUnder eftermiddag och kväll på torsdagen pågick en polisinsats i Västerås. Under insatsen....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera personer frihetsberövadeefter , torsdagens, polisinsats, vapenoch , narkotika, i beslag
Skånskan - 21 jan 20 kl. 23:15

Tre personer frihetsberövade på Lindeborg

Malmö Polis stoppade sent på tisdagskvällen en personbil och efter närmare kontroll har tre personer frihetsberövats.– Vi har stoppat en bil på Lindeborg och tre personer är frihetsberövade, men vad det gäller vet jag inte riktigt i nuläget, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, vid 23-tiden. – Eftersom det är tre personer som är gripna behövde vi ytterligare polisbilar.

Expressen - 13 apr 19 kl. 16:37

Flera frihetsberövade efter vapenrazzia

Polisen genomförde på lördagen en husrannsakan på en adress i Frölunda.Där anträffades flera vapen, enligt polisen.– Flertalet personer är frihetsberövade, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen.

Skånskan - 30 jan 17 kl. 18:00

Flera frihetsberövade för knivmord

Malmö Tre personer satt på måndagsförmiddagen frihetsberövade efter knivmordet på Kristianstadsgatan. Vad som hänt är ännu oklart, men det kan ha rört sig om en fest som urartat. ERWP.

SVT - 27 aug 20 kl. 20:33

Journalister frihetsberövade i Minsk

Runt 20 journalister som bevakade protesterna i centrala Minsk frihetsberövades i dag av polis. Huruvida de gripits eller inte är oklart, men den belarusiska oberoende nyhetssajten tut.by rapporterar att de frihetsberövats och tvingas genomgå en identitetskontroll.

Skånskan - 01 maj 19 kl. 15:44

Ett tiotal har frihetsberövade vid förstamajtåg

Ett tiotal personer har frihetsberövats i samband med någon typ av motaktion när Socialdemokraternas demonstrationståg nådde Folkets Park i Malmö.De frihetsberövade omhändertogs på grund av störande av den allmänna ordningen. När socialdemokraternas tåg nådde Folkets park har de försökt hindra tåget från att gå in i parken.

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 13 kl. 22:36

Sjuttonåring frihetsberövade man

Sjuttonåringen frihetsberövade mannen, misshandlade och stal pengar av honom..

SR - 06 aug 13 kl. 06:10

Ökat antal skadeståndskrav från frihetsberövade

Allt fler söker och beviljas skadestånd efter att ha suttit frihetsberövade för brott som de senare frias ifrån. Skadeståndskraven har ökat stadigt under de senaste åren och under första halvåret i år fick JK Anna Skarhed in drygt ett tusen sådana krav..

NT - 08 jan 14 kl. 18:41

Tre frihetsberövade för hundrån

Motalaparet rånades på sin hund. Tre misstänkta sitter nu frihetsberövade..

Corren - 08 jan 14 kl. 19:08

Tre frihetsberövade för hundrån

Motalaparet rånades på sin hund. Tre misstänkta sitter nu frihetsberövade..

Dalarnas tidningar - 23 jan 14 kl. 10:20

Frihetsberövade får skadestånd av JK

Två män från Borlänge som suttit frihetsberövade i ärenden som inte lett till åtal får nu skadestånd från Justitiekanslern, JK..

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 11:54

Fyra frihetsberövade efter Ankaradåd

Fyra personer sitter frihetsberövade i samband med utredningen av självmordsdådet som dödade minst 102 personer vid en fredsdemonstration i Ankara för en dryg vecka sedan, enligt premiärminister Ahmet Davutoglu. De misstänks bland annat för att ha tillverkat sprängladdningar med avsikt att döda, enligt nyhetsbyrån Anatolia.Davutoglu uppger också i en tv-intervju att identiteten på en av de två självmordsbombarna har bekräftats.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.