Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 03 December, 20:20

Dagens Media - 30 okt 20 kl. 10:38

Han ska lyfta VK Medias digitala affärJimmie Näslund ska i sin nya roll som vd för VK Media främst fokusera på att lyfta den digitala affären och öka de digitala intäkterna. ”Det är lättare nå framgång med digitala övergången med riktigt bra innehåll”, säger han till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
VK Medias, Näslund, VK Media, Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han ska lyftaVK , Medias, digitala, affär
Dagensanalys.se - 17 dec 18 kl. 14:54

Redaktionell utvecklingschef ska driva Aller medias digitala offensiv vidare

Aller media inrättar en ny tjänst som ska ansvara för den växande digitaliseringen av företagets varumärken samt organisation och affär. Företaget tillsätter Jens Stenberg, som idag arbetar inom koncernen, som redaktionell utvecklingschef. Aller media har nyligen lanserat sin första digitala prenumerationstjänst, Svensk Dam Plus, och fler kommer under 2019.

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:45

5 anledningar till att ta hem den digitala affären

Digital marknadsföring är på allas läppar och tillväxten i de digitala kanalerna fortsätter att öka med samma kraft år efter år. Hur skall man som företag göra för att hänga med?  Den digitala marknadsföringen är viktigare nu än någonsin tidigare och är idag något så centralt i de flesta organisationer att den inte längre går att lämna över till en extern byrå.

Dagensanalys.se - 29 nov 16 kl. 13:45

Ta hem den digitala affären och förbättra era resultat

Hej Simon, kul att få en pratstund med dig om digital marknadsföring och analys som är det hetaste området just nu. Vad ser ni för trender på marknaden just nu? Digital marknadsföring fortsätter växa med tvåsiffriga tal och står för 40 procent av reklam- och medieinvesteringarna i Sverige 2016 och digital kommer för hälften 2017 enligt prognos från IRM.

Dagens Media - 12 aug 19 kl. 09:03

Schibsted-topp ska lyfta Aftonbladets digitala affär

Karl Hahtovirta, som haft flera vd-positioner inom Schibsted Growth, kommer nu bli kommersiell chef på Aftonbladet..

DI - 16 apr 15 kl. 15:55

Digitala affärer får egen Di-sajt

Den digitala omställningen är en av näringslivets viktigaste frågor där i stort sett alla branscher berörs.Därför kommer Dagens industri att lansera en ny sajt om digitala affärer i vår..

DI - 23 apr 15 kl. 18:08

Digitala affärer får egen Di-sajt

Den digitala omställningen är en av näringslivets viktigaste frågor där i stort sett alla branscher berörs. Därför kommer Dagens industri att lansera en ny sajt om digitala affärer i vår..

DI - 13 nov 16 kl. 21:00

Företag jagar digitala affärer

Hälften av Sveriges företag letar aktivt efter nya, digitala affärsmöjligheter, visar en ny undersökning. ”Styrelser och företagsledare måste öka sina digitala insikter”, säger Liselotte Engstam på rådgivningsföretaget Digoshen..

IDG - 12 sep 13 kl. 16:13

Navet i mediejättens digitala affärer

Den digitala affärsutvecklingen är så viktig att allt fler företag måste ha en digitalchef. Uppgiften kan inte outsourcas, anser Rikard Steiber, cdo på mediebolaget MTG..

Computer Sweden - 12 sep 13 kl. 16:13

Navet i mediejättens digitala affärer

Den digitala affärsutvecklingen är så viktig att allt fler företag måste ha en digitalchef. Uppgiften kan inte outsourcas, anser Rikard Steiber, cdo på mediebolaget MTG..

DrivaEget - 03 okt 16 kl. 10:13

Nytt nummer ute! Vässa din digitala affär

 Allmänt  Är du inte riktigt där du vill vara digitalt med ditt företag? Har du inte utnyttjat potentialen fullt ut? Läs nya numret av Driva Eget.

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:55

Vi söker dig som vill vara med och lyfta den digitala upplevelsen av ICA

Om Kund- och Kampanjinsikt Vi skapar möjlighet för ICA Sverige att fatta bättre och faktabaserade beslut, baserat på insikter om konsumenter, kunder och kampanjer – i både digitala och analoga kanaler. Nu söker vi en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla ICAs digitala plattformar, bland annat ICA.se – en av Sveriges mest besökta sajter Arbetsuppgifter Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen men även ske inom ramen för olika utvecklingsprojekt som drivs av ICA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.