Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 12:39

Resume - 30 okt 20 kl. 10:39

Babas Burger satsar på matkreatörer – Zeina Mourtada först utBabas Burgers har tidigare samarbetat med hiphop-artister – men nu väntar även matkreatörer. Först ut är Zeina Mourtada, också känd som Zeinas kitchen. Bakom konceptet står Drama Queen..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Burger, Mourtada, Burgers, Zeina Mourtada, Zeinas, Drama Queen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Babas, Burger, satsar, matkreatörer, Zeina, Mourtada, förstut
DI - 26 jan 15 kl. 20:45

Dessa aktier satsar miljardärer på

Det nyligen lanserade iBillionaire High Dividend Index, som mäter vilka aktieaffärer som 25 miljardärer, däribland Stanley Druckenmiller, James Dinan och Nelson Peltz, gör..

Magazin24 - 05 jul 12 kl. 14:31

Burger King till Arboga

Vid månadsskiftet november-december kommer hamburgerkedjan Burger King att öppna vid Sätra. I dag kunde Robert Wibom, vd för Sturestaden, avslöja vilken restaurang som kommer att öppna bredvid Dollarstore i Sätra i Arboga. Det blir Burger King.

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 10:31

Här är listan på alla experter som Sveriges Annonsörer valt ut

Sveriges Annonsörer har förändrat strukturen på sina mediekommittéer. Från och med årsskiftet har kommittéerna minskat i antal och bytt namn till Expertteam. Dessa kommer i sin tur bestå av ett team för köpta kanaler, ett för förtjänade och ett team för egna kanaler.

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 15:24

Höstbudgeten: Sänkt skatt och höjt grundskydd för pensionärer

– Nu satsar vi för att öka tryggheten för de som har byggt vårt land. Det är viktigt för att hålla ihop Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson. – Det är viktigt att kommuner och civilsamhälle kan erbjuda mer, till den växande gruppen äldre i vårt land, säger socialminister Lena Hallengren.

News55 - 01 dec 16 kl. 13:56

Allt fler pensionärer arbetar inom Rut- och Rot-branschen

Allt fler bemanningsföretag satsar på pensionärer som arbetskraft genom att hyra ut äldre till andra företag, skriver tidningen Flamman. Ett av de företag som satsat på den äldre målgruppen är Hyr en pensionär där Josef Lund är VD.       LÄS MER: Allt fler åldersdiskriminerade äldre startar eget Vill ta tillvara på äldres kunskap – Det är två grupper som arbetar hos oss, dels de som vill komma ut och träffa folk och fortsätta med det de är duktiga på.

Skånskan - 17 feb 17 kl. 14:00

Konstduo satsar vidare på nytt skulptursymposium

SVALÖV I somras strålade flera konstnärer från hela Europa samman i Svalöv för ett skulptursymposium.
Resultat blev succéartat och därför återkommer arrangemanget även i år. ERWP.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 09:00

10 000 fler resenärer

Arkivfoto: Annica Jönsson
Nära 10 000 fler passagerare har hittills åkt till och från Everöd jämfört med samma period i fjol. På flygplatsen jublar man åt de goda siffrorna.
Fler flygrörelser och fler passagerare har åkt från och anlänt till Kristianstad-Österlen flygplats.

YLE - 19 feb 16 kl. 13:10

Kåhre: Konstnärer lever i misär, museer förväntar sig gratisjobb

Konstnärer i huvudstadsregionen blir ofta utan ersättning eller går till och med ekonomiskt back då de ställer ut. Det förargar den prisbelönta bildkonstnären Markus Kåhre. För många konstnärer skulle ett par tusen euro räcka för att slutföra ett projekt.

Nya Wermlands Tidningen - 31 okt 12 kl. 07:30

Ingenjörerna satsar på Norge

Nätverket och konsultföretaget Berotec, med 180 ingenjörsföretag runt om i landet som ägare, satsar stort på Norge. I Karlstad ingår ett 20-tal ingenjörer med egna företag i Berotec. ?

BT - 05 jul 13 kl. 07:47

Ren rovdrift på bildkonstnärer

Sedan flera årtionden tillbaka har det gått att läsa i ett antal statliga utredningar om konstnärernas svaga ekonomiska ställning i samhället, allvarligast är situationen för svenska bild- och formkonstnärer, menar Tony Roos. Det är skillnad på kulturarbetare och kulturarbetare. Skådespelare, musiker, konstvetare har alla möjlighet till en anställning i det offentliga med avtalsenlig lön, medan bildkonstnärerna är hänvisad till den ?

Kristianstadsbladet - 28 okt 13 kl. 14:54

SD satsar hårt på tv-reklam

Sverigedemokraterna trefaldigar sin valbudget jämfört med 2010 och satsar med sina 45-50 miljoner kronor nästan lika mycket som Moderaterna.Partiet storsatsar på tv-reklam.
- Vi satsar betydligt mer på tv-reklam än sist, cirka tre gånger så mycket, säger partiets pressekreterare Martin Kinnunen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.