Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 04 December, 09:21

Nerikes Allehanda - 30 okt 20 kl. 10:37

Ny ökning av antalet vårdade för covid -19 – USÖ räknar med att allt fler kan tvingas behöva få hjälp på sjukhus: ”Skapar en beredskap”Smittspridningen har ökat och allt fler läggs in på länets sjukhus efter att ha insjuknat i covid....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
USÖ

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny ökningav antalet , vårdadeför , covid, -19, USÖ, räknar med att allt fler kan tvingas behöva få hjälp på sjukhus Skapar en beredskap
DN - 04 jun 20 kl. 15:01

Kraftig ökning av antalet covid-19-fall i Västra Götalandsregionen

Ökningen av covid-19-fall har varit oväntat stor i Västra Götalandsregionen de senaste dagarna..

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 08:20

CellaVision AB: God lönsamhet trots negativ covid-19-effekt

Informationen lämnades för offentliggörande 2020-07-16 kl 08.20
1 april–30 juni 2020 Nettoomsättningen ökade med 5% till 118,0 MSEK (112,4).Organiskt minskade omsättningen med 15% (+18).

GlobeNewswire - 09 jul 20 kl. 08:00

Sdiptech AB (publ) Uppdatering med anledning av Covid-19

Pressmeddelande
9 juli 2020, 08:00 Uppdatering med anledning av Covid-19  

Sdiptech kan idag meddela att coronapandemins negativa effekter på bolagets verksamheter har fortsatt avta. Per den 8 juli levererar koncernen 95 procent av planerat ordervärde, en ökning från 90 procent för en månad sedan och 85 procent för drygt två månader sedan.

Coronapandemins inverkan på Sdiptechs orderleverans fortsätter att vara begränsade och har gradvis minskat den senaste månaden.

Jönköpingsnytt - 20 mar 20 kl. 20:56

Regionen förbereder för ökning av sjukhusfall

Sju personer i länet vårdas på Länssjukhuset Ryhov efter att ha insjuknat i covid-19, ett antal som förväntas öka inom kort.
Region Jönköpings län förbereder sig nu för en ökning av coronafall som kan behöva sjukhusvård genom att se över flera delar av verksamheten.
– Utifrån utvecklingen i bland annat Stockholm, Sörmland och Östergötland vet vi att vi har en ökning av covid-19-fall framför oss även i Jönköpings län, säger Malin Bengnér, smittskyddsläkare.

GT - 15 sep 20 kl. 08:36

Stor ökning av covid-patienter i Borås

Under helgen lades åtta patienter med bekräftad covid-19 in på Södra Älvsborgs sjuhus i Borås.Det är en stor ökning mot hur det sett ut den senaste tiden, skriver Borås Tidning.Nina Widfeldt, tillförordnad chefsläkare på Säs, säger till tidningen att det är en oroande ökning.

Cornucopia - 08 jun 20 kl. 14:10

Undersökning: De svenska hushållen har klarat coronakrisen tredje bäst i Europa

Enligt Eurofounds stora undersökning om hur EU-ländernas hushåll har klarat de ekonomiska konsekvenserna av coronakrisen, så är Sverige tredje bäst i Europa från februari till april, och är fjärde minst negativa över framtiden.
Klarat sig tredje bäst i EU genom krisen.Den ekonomiska krisen i spåren av coronapandemin har inte slagit särskilt hårt mot de svenska hushållen.

Cornucopia - 25 feb 20 kl. 15:42

Folkhälsomyndigheten skärper riskbedömningen om covid-19 i Sverige

Folkhälsomyndigheten skärper sin riskbedömning kring fall av coronaviruset och tillhörande sjukdomen Covid-19 i Sverige till hög, motsvarande en fyra på en femgradig skala. Bland annat beror detta på de många milda fallen av sjukdomen, vilket kan innebära att smittspridning inte upptäcks direkt. Risk för allmän spridning förblir låg, eller en tvåa på en femgradig skala.

SVT - 14 jul 20 kl. 08:23

Ökning av antalet smittade i covid-19 i Florida

Antalet fall av covid-19 ökar kraftigt i Florida, USA. För ett par dagar sedan noterades den högsta siffran för antalet bekräftade fall under ett dygn när 15 000 nya fall av covid-19 rapporterades in. Det är ett nytt dagligrekord för en enskild delstat i USA..

SVT - 13 dec 13 kl. 15:40

Ökning av antal vårdade för influensa

De flesta av de vårdade på sjukhus är äldre..

Expressen - 22 maj 18 kl. 21:51

Tingsrätten: 37-åring knivmördade hemlös

Den 37-årige mannen mördade den hemlöse mannen, det anser tingsrätten bevisat.Nu ska 37-åringen genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, rapporterar Sydsvenskan..

SR - 11 dec 19 kl. 20:44

Stor ökning av felaktigt utfärdade dödsbevis

Antalet felaktigt utfärdade dödsbevis har ökat kraftigt. Från att runt millennieskiftet årligen legat runt en knapp handfull ärenden är antalet enligt Skatteverket nu drygt ett anmält fall per månad i landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.