Expressen > Nyheter

Friday, 27 November, 09:18

Expressen - 30 okt 20 kl. 10:24

Nya protester väntas i Polen: ”Största hittills”Ny lag i Polen stramar åt aborträtten ytterligare.Under fredagen väntas ny massdemonstration – samtidigt som stödet runtom i världen växer, skriver Reuters. Demonstranter har attackerats efter rapporterar om vandalisering av katolska kyrkor. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Polen, Reuters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya protester, väntasi , PolenStörsta hittills
SR - 16 jun 19 kl. 07:03

Nya protester väntas i Hongkong

Nya protester väntas i Hong Kong i dag på grund av det kontroversiella lagförslaget som skulle kunna ge Hong Kongs domstolar rätt att utlämna personer till Fastlandskina. Detta trots att Hong Kongs ledning igår meddelade att de tills vidare drar tillbaka förlaget..

DI - 22 sep 19 kl. 08:40

Nya protester väntas i Hongkong – kravallpolisen står redo

Nya protester väntas i Hongkong under dagen, och kravallpolisen har intagit sina positioner vid tågstationen på stadens….

SVT - 09 jan 16 kl. 13:55

Stora protester väntas i Polen

Motsättningarna i Polen har skärpts i rask takt de senaste månaderna. Protesterna fortsätter och i helgen väntas åter stora demonstrationer i flera städer. – Det är väldigt polariserat, säger läraren och journalisten Gabriel Stille i huvustaden Warszawa..

GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 14:38

Nya protester när Polen röstar om lagförslag

Människor demonstrerar och oppositionspolitiker bär fångkläder i protest. Det kontroversiella lagförslaget om Högsta domstolen väntas på fredagen röstas igenom i det polska överhuset..

NSD - 19 okt 12 kl. 12:45

Stora protester väntas i London

Tiotusentals väntas inta Londons gator på lördag, i vad som tros bli årets största demonstrationer hittills mot den ekonomiska åtstramningspolitiken. Premiärminister David Camerons försök att minska landets budgetunderskott, ett av Europas största, har väckt skarpa protester bland befolkningen. Människor från hela landet kommer enligt fackliga företrädare att resa till den brittiska huvudstaden.

SR - 05 jul 13 kl. 06:15

Nya protester väntas efter fredagsbön i Egypten

I Egypten väntas i dag ytterligare en dag av protester, sedan anhängare till landets avsatte president Muhammad Mursi annonserat att de kommer att demonstrera efter fredagsbönen. Armén uppger att alla har rätt att demonstrera, så länge det inte hotar nationens säkerhet..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 13 kl. 12:09

Protester väntas mot ny delstat

Kongresspartiet, som dominerar Indiens regeringsallians, väntas på tisdagen säga ja till att bilda en ny delstat ? Telangana ? i delstaten Andhra Pradesh i sydöstra Indien.

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 12:07

Protester väntas mot ny delstat


Kongresspartiet, som dominerar Indiens regeringsallians, väntas på tisdagen säga ja till att bilda en ny delstat - Telangana - i delstaten Andhra Pradesh i sydöstra Indien.Hundratals paramilitärer har placerats ut i Andhra Pradesh, eftersom man befarar att beslutet kommer att leda till våldsamma protester, rapporterar BBC.Motståndarna till den nya delstaten är kritiska till att IT-staden Hyderabad - där bolag som Facebook och Google är verksamma - skulle skäras ut ur Andhra Pradesh och bli Telanganas huvudstad.

BT - 30 jul 13 kl. 12:09

Protester väntas mot ny delstat

Kongresspartiet, som dominerar Indiens regeringsallians, väntas på tisdagen säga ja till att bilda en ny delstat - Telangana - i delstaten Andhra Pradesh i sydöstra Indien. Hundratals paramilitärer har placerats ut i Andhra Pradesh, eftersom man befarar att beslutet kommer att leda till våldsamma protester, rapporterar BBC.Motståndarna till den nya delstaten är kritiska till att IT-staden Hyderabad - där bolag som Facebook och Google är verksamma - skulle skäras ut ur Andhra Pradesh och bli Telanganas huvudstad.

UNT - 30 jul 13 kl. 12:07

Protester väntas mot ny delstat

Det regerande Kongresspartiet väntas i dag säga ja till att en ny delstat - Telangana - bildas i Andhra Pradesh i sydöstra Indien. Paramilitärer har placerats ut lokalt då man befarar protester, rapporterar BBC.(TT).

Sydsvenskan - 29 feb 16 kl. 05:00

Protester väntas efter avrättning

En man i Pakistan har avrättats genom hängning, uppger landets polis. Han dömdes till döden sedan han skjutit ihjäl guvernören i Punjabprovinsen 2011, sedan denne velat reformera landets strikta blasfemilagar som bland annat innebär dödsstraff för smädande av islam.Avrättningen väntas innebära protester bland islamister som betraktar mannen som en hjälte..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.