UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 09:05

UNT - 30 okt 20 kl. 10:20

Mandala Freshfood Bar AB - nytt företag startar i UppsalaEnligt verksamhetsbeskrivningen ska bolaget ägna sig åt "Salladsbar.".
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Freshfood Bar AB, Uppsala, Salladsbar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mandala, Freshfood, BarAB , nytt, företag, startari , Uppsala
YLE - 15 maj 14 kl. 07:44

Barösundsbutiken: Inga löften av cheferna

Den delegation från Barösunds byaråd som på onsdagen träffade chefer för Varuboden-Osla fick inga löften om att butiken i Barösund i Ingå kunde fortsätta som en året om –butik. Som bäst pågår samarbetsförhandlingar och ett slutligt besked över butikens öde fattas senare.
Tors 15.

BT - 02 dec 14 kl. 17:59

Kenyatta rensar efter nytt terrordåd

Kenyas president Uhuru Kenyatta har avskedat landets inrikesminister och polischef efter ännu ett dödligt terrordåd nära gränsen till Somalia. Frågan är om det räcker för att återupprätta förtroendet för regeringen. - Det här är ett krig mot Kenya och kenyaner, ett krig som varenda en av oss måste föra, sade Kenyatta i ett tal i tv och lovade en intensifiering av kampen mot terrorismen.

HBL - 30 dec 13 kl. 14:01

Krisses bar blir Kolifej

Legendariska Krisses bar i Nickby öppnar den 7 januari i ny regi och med nytt namn. Kolifej heter stället där ägarna nu jobbar för att få allt klart i tid.SIBBO Sedan Ämbetshuset i Nickby blev klart i slutet av 1970-talet har det funnits en lunchrestaurang i huset.

YLE - 31 mar 16 kl. 16:11

Nytt lån tryggar framtiden för Barösundsbutiken

Fastighetsbolaget som äger butiken i Barösund ser med tillförsikt på framtiden. Det har lyckats få ett nytt lån och kan amortera tack vare de aktier som köpts. Fastighetsbolaget Fastighets Ab Barösund har haft ett lån sedan tidigare, som togs då den nya butiksbyggnaden byggdes.

YLE - 13 jul 17 kl. 16:43

Hur ska det gå för Barösundsbladet?

Framtiden för Barösundsbladet har varit osäker i och med att tidningen inte lyckats hitta någon ny chefredaktör. Nu funderar byarådet i Barösund på att köpa in en del tjänster av ett privat företag. Margita Björklöf har varit chefredaktör för Barösundsbladet i fem år men är nu redo att ge över ansvaret till någon annan.

YLE - 03 jul 14 kl. 11:18

Barösundsborna kämpar ännu för butiken

Barösundsborna har inte gett upp kampen för sin butik. Varuboden-Osla beslöt att butiken är öppen endast under sommarmånaderna, men nu hoppas Barösundsborna att den kan vara öppen ännu en vinter. Erik Holmberg, ordförande för Barösunds byaråd, säger att invånarna inte tagit till sig tanken att butiken ska vara stängd i vinter.

YLE - 06 aug 14 kl. 06:49

Hopp om vinteröppen butik i Barösund

I maj beslöt Varuboden-Osla att butiken i fortsättningen är öppen bara under sommarmånaderna.
Men nu arbetar Novago Företagsutveckling på att någon annan kunde ta över och hålla öppet året om. SFP-politikern Erik Holmberg är ordförande för Barösunds byaråd, som på sitt möte i går (5.

YLE - 12 nov 14 kl. 07:05

Barösundsmöllan får snurra på låga varv

Ingå kommun börjar från början med vindmöllan i Barösund. Kommunen vill nu veta vad Saba Wind har för planer. Ingen har klagat på buller den senaste tiden, säger Jorma Laiho (SDP), ordförande för byggnads- och miljönämnden.

YLE - 03 jul 15 kl. 11:27

Legendariska macken i Barösund halade Essoflaggan

Bar och Café Barösund i Ingå, i folkmun ”Barösunds Esso”, fyller 45 år. Men i sommar vajar inte längre Essoflaggan i macken som redan länge har varit en St1-servicestation. - Allting började 1969 när Esso köpte den här tomten.

YLE - 07 nov 14 kl. 04:54

Möllan i Barösund fortsätter kanske snurra

Den sista vindmöllan i Barösund fortsätter kanske snurra trots allt. Vasa förvaltningsdomstol har nämligen upphävt Ingå byggnads- och miljönämnds beslut från juni i fjol att återkalla miljötillståndet för den sista vindmöllan i Barösund. Enligt byggnads- och miljönämndens ordförande Jorma Laiho (SDP) vill nämnden få vindmöllan att snurra tystare.

Magazin24 - 26 jan 11 kl. 13:19

"Källarns" nya bar står klar

Fräck belysning, mjuka och inbjudande soffor, en Frankrike-inspirerad tapet, och ett bar-sortiment som för tankarna till bubblande romantik och flärd. Thomas Bergström, Stadskällarens ägare, är nöjd med den nya baren. - Nu har vi något för alla, säger han stolt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.