DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 12:15

DI - 30 okt 20 kl. 10:11

Europas stora ekonomier rekylerar upp snabbare än väntat
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europasstora , ekonomier, rekylerarupp , snabbare, än, väntat
DN - 25 jun 13 kl. 00:05

?Strukturreformer krävs för Europas ekonomi?

Sverige ljuspunkt. Det är inte offentliga stimulanser som kan stärka Europas ­ekonomier. Tvärtom är det strukturreformer som krävs för att företagen ska kunna investera och bidra till att få ned skulderna.

Realtid - 31 jan 11 kl. 12:33

Högt oljepris pressar Europas ekonomier

Nu ligger priset på råolja nära 100 dollar fatet. "Det är nära smärtgränsen.".

DN - 17 okt 12 kl. 19:48

?Utsläppshandeln ingen räddning för Europas ekonomier?

Företagande är en av nycklarna till att ta Europa ur krisen. Samtidigt är klimatfrågan av stor vikt och näringslivet ställer till fullo upp på allvaret och brådskan i frågan ? och arbetar redan aktivt med den på många olika sätt.

SVT Debatt - 06 maj 14 kl. 07:00

Europas krisande ekonomier borde följa Sveriges exempel

EU-VALET I Sverige har det skapats fem procent fler jobb sedan 2006. EU borde ha samma målsättning. För att lyckas måste Europas regeringar bryta upp från socialdemokratisk spenderpolitik till en politik som ger jobb.

Affärsvärlden - 15 apr 16 kl. 11:17

Europas börser rekylerar ned

De ledande Europabörserna rekylerar ned något på fredagsförmiddagen efter att dessförinnan stängt med uppgångar under veckans samtliga handelsdagar. Placerarna är lite försiktiga inför helgens OPEC-möte. Stora producentländer har på söndag möte i Doha, Qatar, angående frysning av oljeproduktionen..

DI - 03 jun 20 kl. 10:09

Starkare tjänste-PMI än väntat från Europas största ekonomier

Flera av Europas största ekonomier har under onsdagsmorgonen släppt maj månads inköpschefsindex för tjänstesektorn..

Sydsvenskan - 23 nov 11 kl. 00:02

Europas bästa finansminister

Foto: Scanpix
Tidningen Financial Times har utsett Anders Borg (M) till Europas bäste finansminister. De 19 ministrarna har bedömts utifrån kriterierna politisk förmåga, ekonomisk prestation och trovärdighet på marknaderna.
STOCKHOLM.

HBL - 12 jul 12 kl. 06:10

Europas nya järnridå delar nord och syd

Förr gick den ekonomiska klyftan i Europa mellan öst och väst, nu delar den nord och syd. Dessutom växer avståndet mellan euroländerna och resten av EU.Euroområdet består av 17 länder med samma valuta men helt olika ekonomier.

SVT - 27 maj 19 kl. 16:04

Europas ”bjässar” domineras av EU-skeptiker och högernationalister

Nationell samling i Frankrike, Lega i Italien och Brexitpartiet i Storbritannien ser enligt de senaste prognoserna ut att få flest röster i respektive land. Av Europas största ekonomier är det nu bara Tyskland som inte dominerats av EU-skeptiker och högernationalister..

Affärsvärlden - 25 aug 15 kl. 12:18

Uppåtrekyl på Europas börser

De ledande Europabörserna rekylerar upp något efter gårdagens stora nedgångar på världsmarknaden, i linje med USA-terminerna som pekar på uppgångar. De kinesiska börserna fortsatte falla i dag men marknaden i Europa är på bättre humör..

Affärsvärlden - 31 mar 16 kl. 11:43

Råvarubolag bland förlorarna på Europas börser

De ledande Europabörserna rekylerar tillbaka på torsdagen efter gårdagens breda uppgångar. Bland förlorarna syns råvarubolag som tyngs av fallande priser på metaller och olja..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.