Dagens Media > Ekonomi

Friday, 04 December, 05:57

Dagens Media - 30 okt 20 kl. 10:07

Pia Rehnquist om DN:s Malmöredaktion: ”Ett logiskt drag”Dagens Nyheter öppnar en redaktion med fem medarbetare i Malmö. Pia Rehnquist, publicistisk chef på Bonnier News Local, tror att tilltaget kan utmana på ett bra sätt: ”Tvivlar inte på att de kan bedriva en journalistik som svider lite i Sydsvenskan-själen”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Rehnquist, DN, Malmöredaktion, Nyheter, Malmö, Bonnier News Local, Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pia, Rehnquistom , DN:s, MalmöredaktionEtt , logiskt, drag
Dagens Media - 30 aug 19 kl. 15:41

Konkurrenterna om Aftonbladets lokalsatsning

Aftonbladet öppnar redaktion i Malmö – och tävlar därmed om läsarna med Sydsvenskan och Kvällsposten. Dagens Media har pratat med de båda chefredaktörerna, som välkomnar konkurrensen. ”Jag är inte förvånad”, säger Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist..

Expressen - 17 apr 13 kl. 11:20

Ännu ett stålbad väntar Sydsvenskan

Malmö. Sydsvenskan uppges stå inför ännu ett omfattande sparpaket. Enligt uppgifter i Medievärlden kommer mellan 20 och 30 tjänster på tidningens redaktion att försvinna.

Expressen - 17 apr 13 kl. 11:20

Sydsvenskan kan behöva fler stålbad

Malmö. Sydsvenskan uppges stå inför ännu ett omfattande sparpaket. Enligt uppgifter i Medievärlden kommer mellan 20 och 30 tjänster på tidningens redaktion att försvinna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.