Nerikes Allehanda > Opinion

Saturday, 05 December, 15:55

Nerikes Allehanda - 30 okt 20 kl. 09:35

Maria Ripenberg: Vi måste bekämpa terrorn med försvar för allas frihetÅter chockas vi av besinningslösa terrordåd riktade mot slumpvis utvalda offer i det offentliga....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Ripenberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maria, RipenbergVi måste , bekämpa, terrornmed , försvarför , allas frihet
Expressen - 21 nov 15 kl. 18:24

Wikström: Så ska EU bekämpa terrorismen

Cecilia Wikström, FP, kräver ett utökat EU-samarbete för att bekämpa terrorn. EU-parlamentarikern vill ha en europeisk sambandscentral och en gemensam åklagarkammare. – Terroristerna från Frankrike har nästan en frizon i Belgien, säger hon.

YLE - 06 jun 15 kl. 15:15

Gröna vill bli bäst på att bekämpa fattigdom

De gröna valde två nya viceordföranden på sin partikongress i Uleåborg på lördagen. Maria Ohisalo vill bekämpa fattigdom och driva miljöfrågor. Partiordförande Ville Niinistö vill att De gröna ska utgöra ett realistiskt alternativ till regeringen.

DN - 23 mar 18 kl. 06:00

Bekämpa slasket med stil: Tänk färg men inte cirkus

Det är ingen nyhet att Stockholm i mars tenderar att bli en modemässig förnedring. Går det över huvud taget att tänka stil när varje typ av värdig sko innebär livsfara? Är broddar ett modemässigt no no?

SmålandsPosten - 04 okt 14 kl. 09:18

Vi ska bekämpa rasismen utan våld

När andra ställer grupp mot grupp, individ mot individ står vi liberaler upp för alla människors lika värde, skriver Albin Dahlén, distriktsordförande Liberala ungdomsförbundet Kronoberg. Man kan lätt konstatera att vi, alla partier som tror på människors lika och okränkbara värde misslyckades i valet. Ett misslyckande som lett till att rasistiska Sverigedemokraterna tyvärr har blivit landets tredje största­ parti.

Supermiljöbloggen - 01 aug 16 kl. 10:50

”Att bekämpa fattigdom är också att bekämpa hunger, att förebygga konflikter och minska ojämlikheter”

Johan Hultberg, riksdagsledamot och Moderaternas miljöpolitiska talesperson, om FN:s globala mål för hållbar utveckling, och vad man själv kan göra för att bidra till att målen ska kunna nås. Världens länder enades förra året under FN:s flagg om 17 globala mål för hållbar utveckling. Sammanlagt finns 169 olika delmål, och siktet är inställt på att nå dem senast år 2030.

EU-Parlamentet - 22 nov 16 kl. 15:30

Artikel - Bekämpa propaganda: “Det är en fortsättning på metoderna från Kalla kriget”

Plenarsammanträde : Propaganda på nätet från terrororganisationer och länder som Ryssland syftar till att ingjuta rädsla och splittra Europa. Ledamöter debatterar i eftermiddag ett betänkande som kräver starkare åtgärder för att bekämpa propagandan och öka samarbetet mellan EU-länder. Vi träffade föredragande, polska ECR-medlemmen Anna Fotyga om vilken påverkan desinformationen har och hur vi kan bekämpa den.

Dagensanalys.se - 22 dec 17 kl. 09:31

Facebook hittar bättre sätt att bekämpa fejknyheter

Facebook har länge haft problem med att fejkade nyheter får stor spridning och tas som sanning av många människor. De har gjort försök med att märka dessa artiklar som har tveksamt eller omstritt innehåll, men det tar lång tid och kan i vissa fall ha motsatt effekt, därför har de nu hittat ett nytt sätt att bekämpa spridningen av fejknyheter på nätverket. För ganska precis ett år sedan började Facebook med sin ”disputed”-märkning av artiklar som bedömdes som fejkade eller som innehåll omdebatterad ”fakta”.

Världen Idag - 02 jun 14 kl. 00:01

Sverige gör för lite för att bekämpa människohandel

Förra veckan släppte Europa­rådets expertgrupp mot människo­handel, Greta, sin rapport om Sveriges implementering av Europarådets konvention om bekämpning av människohandel. Enligt Europarådets rapport har Sverige inte gjort tillräckligt för att bekämpa människohandel. Sverige kritiseras bland annat för att sakna en större nationell handlingsplan för att bekämpa dessa brott, inte minst på området arbetskraftsexploatering.

GöteborgsPosten - 17 feb 15 kl. 16:51

Isolera hatet för att bekämpa terrorn

SvD - 25 nov 15 kl. 14:27

”Bekämpa terrorn med kultur”

För varje euro vi nu satsar på säkerhet – bör vi satsa en euro på kultur, säger Italiens premiärminister Matteo Renzi..

Aftonbladet - 03 aug 16 kl. 04:00

Med mindre sekretess kan vi bekämpa terrorn

Debattören: Bättre samarbete krävs för att komma åt radikalisering.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.