DI > Ekonomi

Sunday, 29 November, 20:38

DI - 29 okt 20 kl. 21:32

Apple tyngs av svagare Iphone-försäljning än väntat
Läs mer på DI
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, tyngsav , svagare, Iphone-försäljning, än, väntat
Resume - 24 apr 14 kl. 09:33

Apple visar kraftig Iphone-försäljning


It-jätten Apple gör ett resultat på 11,62 dollar för det andra kvartalet i år, vilket var betydligt högre än analytikernas förväntningar, som låg påå 10,17 dollar per aktie. Det är framförallt en snabbt växande Iphone-försäljning som har lett till den positiva kurvan..

Dagens PS - 30 okt 17 kl. 11:33

Iphone-försäljning ökade 40 procent i Kina

Omkring 11 miljoner enheter i landet mellan juli och september. Iphone-försäljningen i Kina steg med 40 procent i Kina under det tredje kvartalet, rapporterar AFP. Detta efter 18 månader med sjunkande volymer.

DI - 26 jan 16 kl. 22:52

Apples Iphone-försäljning saktar in

Apple slog nya rekord med högre vinst och ökad Iphone-försäljning under fjärde kvartalet 2015. Omsättningen ökade också, men missade marknadens förväntningar..

DI - 26 jan 16 kl. 22:52

Trendbrott: Apples Iphone-försäljning saktar in

Apple slog nya rekord, med högre vinst och ökad Iphone-försäljning under fjärde kvartalet 2015. Omsättningen ökade också, men missade marknadens förväntningar..

Mobil - 07 jul 17 kl. 09:18

Qualcomm försöker förbjuda Iphone-försäljning i USA

Det råder sedan en tid tillbaka en bitter patentstrid mellan chippjätten Qualcomm och Apple. Qualcomms senaste drag är nu att försöka få till stånd ett förbud mot all Iphone-försäljning i USA. En formell begäran har lämnats in till den amerikanska handelskammaren..

Computer Sweden - 26 mar 19 kl. 14:29

Vikande Iphone-försäljning slår hårt mot värsta rivalen


Samsung gick i dag ut med en vinstvarning för första kvartalet. Skälet: Fallande komponentpriser och lägre efterfrågan på skärmpaneler – något som i sin tur är en följd av svag Iphone-försäljning..

Cornucopia - 27 nov 16 kl. 10:01

Så dödar Macens död Apple och även iPhone

Nedan följer ett exempel på hur Apple går Nokias väg och dör, sedan Apple försummat sina professionella Mac-användare. 
Nokia var en gång världens största mobiltelefontillverkare. Idag lever de vidare som Windows phone med kanske en promille av mobilmarknaden.

Dagens PS - 10 dec 18 kl. 17:08

Kina stoppar Iphone-försäljning

Teknikjätten Apple ser ut att åka på ett bakslag i tvisten med Qualcomm. Ett preliminärt domslut stoppar importen och försäljning av vissa Iphones i Kina på grund av mjukvarupatent som Apple ska ha brutit mot i iOS 11. "Apple fortsätter att dra nytta av vår immateriella äganderätt och vägrar att kompensera oss", säger Qualcomms chefsjurist i ett uttalande.

DN - 02 maj 17 kl. 22:54

Apple föll efter svag Iphone-försäljning

Apple redovisar en försäljning om 52,9 miljarder dollar för det andra kvartalet. Väntat här var en försäljning på 53,1 miljarder dollar. Aktien backade med 1,5 procent i den amerikanska efterhandeln på tisdagskvällen.

DI - 21 feb 19 kl. 12:47

Apple samarbeter med Ant Financial för att öka Iphone-försäljning i Kina

För motsvarande 280 kronor i månaden kan kinesiska konsumenter köpa en ny Iphone. Erbjudandet är en gemensam satsning från Apple och det kinesiska fintechbolaget Ant Financial, med målet att få fart på den tröga försäljningen av Iphone i landet. Det skriver Wall Street Journal..

IDG - 26 mar 15 kl. 08:04

Apple vill bredda Iphone-inbytesprogram


Apple planerar att införa sitt inbytesprogram för Iphone i Kina, efter att motsvarande program lyft bolagets försäljning i USA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.