Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 04 December, 18:28

Vimmerby Tidning - 29 okt 20 kl. 21:25

Facebook växer och ökar vinstenFacebook redovisar ökat antal användare och större vinst än väntat för årets tredje kvartal..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, växeroch , ökar, vinsten
Dagensanalys.se - 22 feb 19 kl. 04:37

Rapport: Facebook och Google ökar sin andel av reklamkakan under 2019

Enligt rapporten Global Ad Trends från Warc kommer globala reklaminvesteringar öka med 4,3 procent till 616 miljarder dollar under 2019. Mobilen rusar förbi TV i flera länder och internetjättarna blir bara större. Under förra året ökade reklaminvesteringarna med 5,4 procent till 590 miljarder dollar, så ökningen under 2019 är något mindre.

PrivataAffärer - 26 jun 20 kl. 12:09

Annonsbojkotten mot Facebook växer

”Vi pausar reklam tills det finns en lösning som är lika hållbar som den vi har nått med Youtube och andra partner”, säger presschef John Nitti i ett pressmeddelande. Bojkotten mot Facebook har växt de senaste veckorna, alltmedan vd:n och grundaren Mark Zuckerberg försökt försvara hållningen att inte likt Twitter och Snapchat moderera politiker. Mark Zuckerbergs ställning i frågan har rört upp känslor även i de egna leden, som hotat med arbetsvägran och via flera höga chefer verkat för att ta en tydligare ställning mot rasism och segregation.

Dalarnas tidningar - 28 apr 14 kl. 20:12

Kompisnätverk på Facebook växer

Målet är att folk ska hjälpa varandra. Och bli kompisar. Zana Buyukkaya har startat en snabbväxande grupp på Facebook..

Resume - 12 maj 15 kl. 07:59

Facebook växer snabbast av medieägarna i världen

Facebook är nu en av världens tio största medieägare, Försvarsmakten tappar informationsdirektören och var fjärde kvinnlig journalist sextrakasseras. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..

Dagensanalys.se - 16 mar 16 kl. 15:00

Facebook växer mest i Asien

Från 449 miljoner till 540 miljoner aktiva användare i månaden på ett år – så mycket har Facebooks användare i Asien växt. Att satsa på Asien är ett klokt drag av sociala mediejätten – även om intäkterna i regionen hittills inte varit så stora. 540 miljonerär en betydande del av de 1.

Expressen Dina Pengar - 29 jun 20 kl. 11:17

Bojkotten mot Facebook växer – 160 bolag skriver på

Kampanjen mot annonsering på Facebook får nu stöd av en rad multinationella bolag.Coca cola, Unilever och Starbucks är några av bolagen som skrivit under bojkotten. .

Dagens Media - 26 mar 20 kl. 10:33

Facebook-användandet ökar men annonsintäkterna minskar

Facebook upplever sedan coronautbrottet en ökning i användandet, framför allt av kommunikationstjänsterna. Men samtidigt minskar annonsintäkterna..

Dagens PS - 04 maj 17 kl. 08:46

Facebook anställer 3.000 till ”mardrömsjobb”

Världens största sociala nätverk, Facebook, ökar vinsten med 76,6 procent under årets första kvartal jämfört med samma period i fjol. Vinsten blev 3,1 miljarder dollar, vilket motsvarar cirka 28 miljarder kronor, skriver bland andra SvD Näringsliv. Det här kan jämföras med en vinst på 1,7 miljarder dollar första kvartalet 2016.

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 11:01

4 tips hur du bygger en stor engagerad fanbase på Facebook

Det är absolut värt att lägga tid och energi på Facebook, det kommer vara en smart investering i framtiden. Flera digitala plattformar har kommit och gått, är det någon som minns giganten MySpace idag? Facebook fortsätter att växa och frodas och har idag blivit den främsta kanalen där man har koll på sina vänner och sina intressen samt läser nyheter.

Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 14:00

Facebook förutspås växa med 20 procent det närmaste året

Enligt en ny rapport från amerikanska finanstidningen Barron så har Facebook goda förutsättningar för att växa med över 20 procent under det kommande åren. Orsaken är de stadigt ökande annonsintäkterna via företagets sociala medieplattformar somWhatsApp eller Instagram. Facebook självt har sett ökade intäkter från annonsering delvis som en följd utav sin satsning på snabbladdade mobila annonser.

DN - 02 nov 16 kl. 21:55

Mobilannonser lyfte Facebook

Den sociala nättjänsten Facebook växer kraftigt och redovisar intäkter på drygt 6,8 miljarder dollar, nästan 61 miljarder kronor under årets tredje kvartal. Det är en ökning med 56 procent, jämfört med samma period i fjol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.