DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 12:36

DI - 29 okt 20 kl. 21:22

Bättre än väntat för Activision Blizzard
Läs mer på DI
Läs mer om:
Activision Blizzard

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättre än, väntatför , Activision, Blizzard
DI - 12 feb 19 kl. 22:46

Activision Blizzard redovisar justerad omsättning sämre än väntat

Spelutvecklaren Activision Blizzard redovisar en justerad omsättning på 2,8 miljarder dollar för det fjärde kvartalet.  Väntat var 3,0 miljarder dollar enligt Bloombergs snittprognos..

DI - 02 maj 19 kl. 22:42

Activision Blizzard rapporterar sämre prognos än väntat

Spelutvecklaren Activision Blizzard redovisade en justerad omsättning på 1,3 miljarder dollar för det första kvartalet. Väntat var 1,2 miljarder dollar enligt Bloombergs snittprognos..

DI - 08 nov 18 kl. 22:54

Något högre vinst än väntat för Activision Blizzard

Spelutvecklaren Activision Blizzard redovisar en justerad omsättning på 1,66 miljarder dollar för det tredje kvartalet, i linje med analytikernas förväntningar i Bloombergs snittprognos..

Affärsvärlden - 22 maj 14 kl. 08:40

Vivendi säljer Activision Blizzard-aktier till allmänheten

Activision Blizzard meddelar på torsdagsmorgonen att franska konglomeratet Vivendi, dess största ägare, kommer att sälja 41,5 miljoner Activision Blizzard-aktier till allmänheten, motsvarande 5,8 procent av kapitalet i bolaget..

DI - 04 okt 17 kl. 11:16

Barclays inleder bevakning av Electronic Arts och Activision Blizzard

Barclays inleder bevakning av de två speljättarna Electronic Arts och Activision Blizzard. För Electronic Arts blir rekommendationen övervikt med en riktkurs på 129 dollar. Activision Blizzard får rekommendationen jämvikt och en riktkurs på 65 dollar..

DI - 06 maj 16 kl. 09:28

King lyfter Activision Blizzard på Wall Street

Speljätten Activision Blizzard steg på Nasdaqbörsen efter en stark kvartalsrapport under torsdagen, amerikansk tid. Svenskgrundade King, som Activision köpte i fjol, bidrog till att höja marginalerna..

Affärsvärlden - 03 nov 15 kl. 07:21

Activision Blizzard lägger bud på King

Sent på måndagen meddelade dator- och tv-spelskoncernen Activision Blizzard ett bud på mobilspelsfokuserade branschkollegan King..

DI - 03 nov 15 kl. 12:50

"Activision Blizzard blir en livboj för King"

När King och Activision Blizzard nu slås samman är de potentiella synergieffekterna enorma. Frågan är hur länge bolagen skulle ha klarat sig på egen hand, skriver Daniel Goldberg. .

DI - 15 jan 16 kl. 09:28

Miljardaffär i Activision Blizzard

Franska mediejätten Vivendi avslöjar på fredagen att man har sålt hela sin post på 5,7 procent i spelutvecklaren Activision Blizzard. Det resulterade i en nettosumma på 1,1 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 07:09

King ägs nu av Activision Blizzard

Nu är det klart att King gått över till att ägas av amerikanska speljätten Activision Blizzard. Grundarna och resten av aktieägarna får dela på 50 miljarder kronor. Förvärvet räknas som en av de största inom spelbranschen och visar än en gång att svensk innovation är världsledande.

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 15:35

Marknadskoordinator sökes till Activision Blizzard Nordic

Vill du som Marknadskoordinator arbeta med världens största speltitlar så som World of Warcraft och Call of Duty? Då ska du söka den här tjänsten! Som Marknadskoordinator på Activision Blizzard kommer du i en bred och varierande roll framförallt koordinera och driva projekt vid exempelvis lansering av nya spel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.