Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 25 November, 14:50

Vimmerby Tidning - 29 okt 20 kl. 21:20

Amazon klådde förväntningarnaDet amerikanska e-handels- och molntjänstföretaget Amazons intäkter för det tredje kvartalet klådde analytikernas förväntningar..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Amazons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazon, klådde, förväntningarna
DI - 06 okt 17 kl. 22:08

New York-börser: Amazon får apotek på fall

New York-börserna handlades i negativt territorium under stora delar av fredagen efter en jobbrapport som inte nådde upp till förväntningarna..

DN - 08 aug 18 kl. 07:50

Zalandos Nordenchef inte orolig över konkurrens från Amazon

Zalandos rapport för det andra kvartalet nådde inte upp till förväntningarna, trots att försäljningen ökade med över 20 procent i det svåra modeklimatet. Den Kinnevikägda bolaget fortsätter satsa på Norden. .

Dagensanalys.se - 17 jan 20 kl. 10:47

Googles moderbolag Alphabet når 1 biljon dollar

Googles moderbolag Alphabet är nu det fjärde amerikanska bolaget att nå ett marknadsvärde på 1 biljon dollar. Apple och Amazon nådde denna milstolpe sommaren 2018, och Microsoft nådde 1 biljon dollar i april 2019. Sundar Pichai (tidigare vd för Google) tog över som vd för Alphabet i december efter att grundarna Larry Page och Sergey Brin avgått.

PrivataAffärer - 28 apr 20 kl. 13:00

Börspanelen: Krisens vinnare och förlorare

Fler frågor och lite fylligare svar får du genom att lyssna på podden Börspanelen. Du hittar den på Acast eller med denna länk: https://aca.st/7a2051 Privata Affärer kan exklusivt publicera ett sammandrag av poddens nya avsnitt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.