DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 11:57

DI - 29 okt 20 kl. 21:15

Styrkebesked från Facebook efter torsdagens kurslyft
Läs mer på DI
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styrkebeskedfrån , Facebookefter , torsdagens, kurslyft
HBL - 27 jan 13 kl. 15:03

Facebook vinnare inför bokslut - aktien lyfte

Aktien i Facebook har varit ett draglok på Nasdaq-börsen på senare tid, med ett lyft på 15 procent sedan årsskiftet.Oväntat stora annonsintäkter från mobilmarknaden är en förklaring. Börsnoteringen i maj i fjol har ökat trycket på det sociala nätverket Facebook att slå mynt av sina tillgångar, som består av en databas med mer personlig information om människor än någon liknande källa på internet.

Skånskan - 29 mar 18 kl. 21:29

Styrkebesked av H65 Höör

HANDBOLL Guldfavoriten H65 Höör steppade upp och krossade VästeråsIrsta i första SM-kvartsfinalen, 33-20 (17-9).
Styrkebesked direkt.
– Gött, myste Anna Johansson som var bäst på plan.

BT - 18 maj 12 kl. 09:09

Kurslyft när Facebook börsnoteras

I dag inleds handeln med Facebooks aktier på Nasdaqbörsen i USA. Och trots att det sociala nätverket redan är skyhögt värderat räknar många med att aktiekursen lyfter kraftigt. Tim Loughran, professor i finansiell ekonomi vid University of Notre Dame, säger till Reuters att det inte är osannolikt att aktien stiger med 15?

BT - 18 maj 12 kl. 07:27

Kurslyft väntas när Facebook noteras

I dag inleds handeln med Facebooks aktier på Nasdaqbörsen i USA. Och trots att det sociala nätverket redan är skyhögt värderat räknar många med att aktiekursen lyfter kraftigt.
Tim Loughran, professor i finansiell ekonomi vid University of Notre Dame, säger till Reuters att det inte är osannolikt att aktien stiger med 15-20 procent.

BT - 17 aug 12 kl. 07:44

Facebook-aktien fortsätter att dyka

Facebook-aktien föll kraftigt i torsdagens handel på Wall Street. Vid börsens stängning hade kursen gått ned 6,3 procent till 19:87 dollar. Nedgången var en reaktion på att ett handelsstopp för storägare i aktien slopats.

DI - 31 mar 11 kl. 08:03

Asienbörser: Starka USA-siffror ger kurslyft

Indexen på de ledande asiatiska börserna visade övervägande uppgångar under torsdagens handelssession efter att ADP-rapporten ökat optimismen kring USA-ekonomin..

DI - 04 dec 14 kl. 08:53

Stockholmsbörsen: Allt talar för kurslyft

Stockholmsbörsen kan inleda torsdagens session på plus. Euro Stoxx 50-terminen handlades cirka 15 minuter före öppning upp 0,2 procent..

UNT - 06 aug 15 kl. 11:29

Kraftiga kurslyft för grekiska banker

Aktier i de grekiska bankerna steg kraftigt under torsdagens förmiddagshandel, efter ett sammanlagt ras för sektorn med över 63 procent under de tre föregående handelsdagarna..

DI - 06 aug 15 kl. 11:45

Kraftiga kurslyft för grekiska banker

Aktier i de grekiska bankerna steg kraftigt under torsdagens förmiddagshandel, efter ett sammanlagt ras för sektorn med över 63 procent under de tre föregående handelsdagarna..

Affärsvärlden - 30 sep 16 kl. 16:36

Kurslyft på Wall Street

Köparna var tillbaka på de amerikanska börserna, som startade fredagshandeln på plus efter att torsdagens bankoro hade mildrats något..

Affärsvärlden - 27 jan 17 kl. 12:24

SEB: Ericssons kurslyft obefogat

SEB tycker att torsdagens kursuppgång i Ericsson efter rapporten var obefogad då de bättre än väntade kvartalssiffrorna förklarades av order som borde ha kommit in första kvartalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.