ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 05 December, 15:34

ÖstersundsPosten - 29 okt 20 kl. 21:03

Kuslig stämning på stan när centrumhandeln hade kvällsöppet med Halloween-temaPå torsdagskvällen hade butikerna i centrala Östersund kvällsöppet och det bjöds på både....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Halloween, Östersund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kuslig, stämning, stannär , centrumhandelnhade , kvällsöppetmed , Halloween-tema
DN - 03 okt 17 kl. 08:11

Kuslig stämning i Las Vegas

LAS VEGAS. En kusligt dämpad stämning råder bland de enorma temahotellen i Las Vegas. DN:s utrikeskorrespondent Björn af Kleen är på plats..

SVT - 31 mar 20 kl. 21:47

SVT:s reporter i Barcelona: ”apokalyptisk stämning”

SVT:s reporter Samir Abu Eid befinner sig i ett Barcelona så ödsligt att det närmast kan beskrivas som apokalyptiskt. Vägspärrar omringar staden och polisen patrullerar gatorna. – Det är en kuslig stämning.

Kristianstadsbladet - 29 okt 12 kl. 16:55

"En kuslig känsla i luften"

Foto: Jörgen Johansson
Den kallas staden som aldrig sover. Men timmarna före stormen Sandy är New York en spökstad. "Det är en kuslig känsla i luften", säger Hanaskogsfödde Håkan Mårtensson, konditor på Fika i New York.

DI - 08 maj 19 kl. 17:43

Kuslig likhet med börsraset 2015

Fram till 27 april steg börsen drygt 20 procent. Efter det har det varit börsfall nästan varje dag. Det är nästan exakt samma mönster som 2015 då hela uppgången var utraderad innan sommaren var slut..

Sydsvenskan - 08 okt 12 kl. 06:30

Zlatans drömmål gav bara oavgjort i toppmöte

En av tidningarna i Marseille vädjade ?Skona oss, Ibra?.Zlatan Ibrahimovic svarade genom att vara ?

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 07:00

Spänning och humor - nya böcker för unga

Foto: Scanpix
Skåningen Stefan casta och Sölvesborgsförfattaren Per Nilsson, båda är aktuella med nya böcker för de yngre läsarna. Deras senaste titlar är med i maj månads recensionsflöde av nya barn- och ungdomsböcker. Men här finns mer att upptäcka.

Uppsalanyheter.se - 07 dec 14 kl. 20:24

Recension: Medan mörkret faller - i Uppsala då och nu

Medan mörkret har fallit och december månad har inletts har jag läst en riktigt ruggig bok. En bok som bland annat utspelar sig här i Uppsala för nästan på dagen 80 år sen (den avslutas den 8 december 1934). Medan mörkret har fallit och december månad har inletts har jag läst en riktigt ruggig bok.

Uppsalanyheter.se - 01 dec 14 kl. 07:26

Recension: Professor Stenberg jagar mördare i Uppsala

Någon stor fan av noveller är jag icke. Däremot gillar jag ruskiga berättelser, deckare, psykologiska thrillers och sådan litteratur som är på gränsen till det övernaturliga, det spöklika. Och så gillar jag Uppsala, där jag bor sedan 32 år tillbaka...

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 07:00

Nonsens, angrepp och släpljus

Foto: Ramús förlag
Idag startar Kristianstad Bokfestival och under senare år har festivalen gett gott om plats åt den samtida poesin. Så även i år, och kulturskribent Peter Viktorsson tycker det finns en hel del att se fram emot. Här är hans guide in i den poetiska festivalvärlden.

YA - 14 nov 15 kl. 03:00

Bäst plåta runor i mörker

Det ser ut som en brottsplatsundersökning med flackande stråkastare, mörker och en kuslig stämning runt kyrkogården. Men det handlar om något betydligt mer fredligt och ändå fantasieggande- en dokumentation av vikingatidens runstenar..

Expressen - 14 nov 15 kl. 12:31

Olivia Skoog, 25, bor i Paris: "Det är kusligt"

Olivia Skoog bor i Paris och beskriver en kuslig stämning på gatorna tolv timmar efter att den första terrorattacken skedde. – Det är väldigt tyst ute, jag tänkte på det nu när jag vaknade. Annars är det alltid tutande bilar och folk som pratar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.