Corren > Nyheter

Wednesday, 02 December, 16:05

Corren - 29 okt 20 kl. 21:00

51-åring får fängelse för hets mot folkgrupp i 60 fallDen 51-årige mannen från Åtvidaberg publicerade en rad nedsättande och i vissa fall hotfulla inlägg mot utsatta folkgrupper. Nu har han dömts för hets mot folkgrupp i 60 fall till fängelse i åtta månader..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Åtvidaberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 51-åringfår , fängelseför , hetsmot , folkgruppi 60 , fall
DalaDemokraten - 08 jan 15 kl. 11:21

Trakasseri mot sambo ger 30-åring fängelse - igen

30-åringen har en lång karriär som kriminell, de senaste åren med hans förra sambo som återkommande offer. Av det skälet beviljades hon i juni 2013 året kontaktförbud. tros det fann hon den 28 januari nedanför sitt fönster dit han kastat snöbollar.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 20 kl. 14:17

Mordförsök med kniv ger 18-åring fängelse

Flera barn blev vittnen till den våldsamma uppgörelsen..

Nyheter 24 - 29 okt 13 kl. 09:55

Rånare målade hakkors med sitt eget blod ? och attackerade polisHets mot folkgrupp

BORLÄNGE. Två män, en 25-åring och en 26-åring, plockade på sig varor inne i en matbutik. Där passade man även på att kasta en glasflaska mot en man som blev vittne till händelsen.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 14 kl. 16:12

40-åring döms för hets mot folkgrupp

En 40-årig Landskronabo döms till fängelse för hets mot folkgrupp, djurplågeri och misshandel..

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 17:03

Hets mot folkgrupp vid Kortedalamöte


En man i 45-årsåldern från Värmland åtalades på torsdagen vid Göteborgs tingsrätt misstänkt för hets mot folkgrupp.Mannen greps i samband med Nationaldemokraternas samling vid Kortedala torg i Göteborg några veckor efter att en grupp tonåringar svårt misshandlat en 61-åring på torget i mars förra året.Han greps på gatan av polis efter att han kavlat upp ärmarna och visat sina SS-tatueringar.

BT - 14 feb 13 kl. 17:10

Hets mot folkgrupp vid Kortedalamöte

En man i 45-årsåldern från Värmland åtalades på torsdagen vid Göteborgs tingsrätt misstänkt för hets mot folkgrupp.
Mannen greps i samband med Nationaldemokraternas samling vid Kortedala torg i Göteborg några veckor efter att en grupp tonåringar svårt misshandlat en 61-åring på torget i mars förra året.
Han greps på gatan av polis efter att han kavlat upp ärmarna och visat sina SS-tatueringar.

BT - 31 okt 14 kl. 06:40

Anti-israeliskt klotter ej hets mot folkgrupp

En 16-åring som tillsammans med en yngre kamrat klottrade antiisraeliska slagord, en överkorsad Davidsstjärna och ett nazistkors på konserthuset och konstmuseet i Göteborg, har dömts till dagsböter för skadegörelse. Däremot anser inte tingsrätten att 16-åringen är skyldig till hets mot folkgrupp, vilket åklagaren tyckte, uppger gp.se.

BT - 07 nov 14 kl. 15:29

Åtal för hets mot folkgrupp för profilbild

En 18-åring boende i Marks kommun åtalas för hets mot folkgrupp efter att bland annat ha haft en profilbild på Skype med en hitlermustasch och ett hakkors. När 18-åringen från Marks kommun bytte profilbild på Skype la han till ett hakkors och en hitlermustasch. Bilden användes som profilbild under cirka en månads tid.

Skånskan - 10 jul 19 kl. 16:23

44-årings hets mot judar nu i tingsrätten

VELLINGE En 44-årig Vellingebo och välkänd nazist åtalas nu för att i 35 olika inlägg på nätet ha hetsat mot personer med anspelning på ras, hudfärg, etniskt ursprung eller sexuell läggning.På nätforumet vk.com misstänks en 44-åring bosatt i Vellinge kommun i olika inlägg med bilder, text, hakkors och andra symboler med koppling till nazismen ha uppmuntrat till dödligt våld mot judar.

BT - 05 sep 14 kl. 09:12

SD-politiker från Borås: "Osmakligt - men ska inte innebära fängelse"

Niondeklassare borde läsa om Carl Larsson, Dan Park ska slippa fängelse och enprocentsregeln för konstnärlig utsmyckning krockar med bostadsbristen. Det blev några av svaren när BT tog kulturpulsen på Sverigedemokraternas ordförande i Borås Patric Silfverklinga. Sverigedemokraterna har sex fullmäktigeplatser i Borås men fem står nu vakanta på grund av avhopp eller uteslutning.

BT - 26 mar 14 kl. 11:21

Tre döms till fängelse för attack mot demonstration

En 29-årig man, Stockholmschef för SMR, döms till åtta månaders fängelse för våldsamt upplopp efter attacken mot Kärrtorpsdemonstrationen. Två 24-åriga män som även de ansetts vara drivande vid attacken döms båda till sex månaders fängelse. Bägge två döms för våldsamt upplopp, den ene även för vapenbrott och brott mot vapenlagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.