DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 12:44

DI - 29 okt 20 kl. 20:49

Peabs avknoppning vill fördubblas på fem år
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peabs, avknoppningvill , fördubblas, fem, år
PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 11:37

Hernhag: Fem bra aktier att investera långsiktigt i

Köp Marcius senaste bok: Här kan du köpa Marcus senaste bok "Bli rik på aktieutdelning". Petter: Hej Marcus, har du tips på tre till fem aktier att investera långsiktig i. Är det för sent att köpa Fortnox och Castellum?

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Missa inte Marcus böcker: I vår bokhandel kan du just nu bland annat köpa Marcus bok "Den enkla vägen att lyckas med aktier" Sunborn. : Hej jag håller på att bygga upp en portfölj för tillfället och äger just nu bara aktier i fyra bolag. De bolagen är Cloetta, Hexpol, Nordea och Tele2.

Dagens PS - 01 jul 19 kl. 07:58

Sommarens sista aktietips – fem köpråd från Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Nobina, Irlab, Peab, Intrum och Resurs i den sista utgåvan inför sommaruppehållet. Tidningen ger rådet avvakta för Pricer, Itab och AQ Group. Bussoperatören Nobina kom med en stark delårsrapport för sitt första kvartal.

Alliansfritt Sverige - 16 jun 13 kl. 16:24

Stockholmsmoderaterna stoppar avknoppningar ? fem år efter att de förklarats olagliga

Stockholms finansborgarråd Sten Nordin (M) berättar ödmjukt i Ekots lördagsintervju att avknoppningarna av offentlig verksamhet inte har fungerat och ska upphöra. Vid alliansens maktövertagande i huvudstaden 2006 sattes en enorm apparat igång för att få anställda i offentlig sektor att ta över verksamheten. Skandal efter skandal har följt: Skolor har sålts för några hundratusen kronor, vårdcentraler för tre kvarts miljon och de lyckliga få som blivit ägare efter en avknoppning har ofta fått se pengarna rulla in på kontot.

Sydsvenskan - 11 jan 19 kl. 06:30

Gambro-avknoppning i Lund gör mångmiljardaffär i Saudiarabien

Har skrivit femårigt kontrakt om njursjukvård i landet..

Trelleborgs Allehanda - 11 mar 11 kl. 08:25

Byggupphandling får underkänt

Trelleborgs kommun får underkänt på en upphandling av avtal som gäller priser och villkor för byggjobb. Förvaltningsrätten beslutar att de företag som fått uppdragen ska underkännas.
Det är Peab som begärt överprövning av upphandlingen som genomfördes i fjor somras.

VA - 05 sep 11 kl. 09:08

Tre smarta köptips

5 september Börsveckan kommer med tre köprekommendationer i veckans utgåva, JM, SBC och Skanska. Även Cramo, NCC, Peab och Svedbergs granskas, med neutral. Börsveckan ser lockelsen i Skanska.

Sydsvenskan - 15 jan 11 kl. 06:30

Livets forskning får eget centrum

Europas största forskningspark kommer att ligga i Lund, sedan Mats Paulssons stiftelse för forskning, innovation och samhällsbyggande köpt Astra Zenecas anläggning. Nya namnet är Ideon Life Science Village.Astra Zeneca säljer sin anläggning till en stiftelse som grundats av byggjätten Peabs vd Mats Paulsson.

HBL - 05 jul 12 kl. 06:54

HS: Sprängfirman i Esbo bekant för polisen

Underleverantören som ansvarade för den misslyckade sprängningen i Esbo på tisdagen var redan tidigare bekant för polisen, skriver Helsingin Sanomat.Anställda på företaget misstänks för bland annat brott mot bestämmelserna om explosiva varor. Även Arbetarskyddsförvaltningen har bett om en utredning av företaget.

SmålandsPosten - 19 jun 13 kl. 00:30

Avknoppa inte sunda förnuftet

Moderaterna i Stockholm stad har avknoppat för snabbt. Moderaterna i Växjö har gått desto försiktigare fram. Ändå är det möjligt att de senare får avbryta helt på grund av den ivrighet varmed kommunal verksamhet sålts i huvudstaden.

HBL - 15 dec 13 kl. 05:51

Flera bolag i kris på kort tid

En konkurs, två företagssaneringar och snart kanske en tredje. På kort tid har flera börsbolag drabbats av problem. – Med två lågkonjunkturer på fem år är läget inte helt överraskande, säger mäklaren Jukka Oksaharju.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.