Corren > Nyheter

Tuesday, 01 December, 13:01

Corren - 29 okt 20 kl. 20:49

Kvinna fast för grovt rattfylleri – backade in i bilLarmet till polisen gällde en bilförare som inringaren misstänkte var påverkad..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, fastför , grovt, rattfylleri, backadein i , bil
Norrtelje Tidning - 07 feb 11 kl. 21:04

Kvinna fast för rattfylleri

En 54-årig kvinna från Herräng stoppades av polisen på Tommenvägen i Hallstavik..

YLE - 28 maj 16 kl. 13:31

Grovt rattfylleri i Vasa och Jakobstad

Polisen i Österbotten genomförde flera trafikkontroller under natten mellan fredag och lördag. I Jakobstad blåste en man över gränsen för grovt rattfylleri, det vill säga 1,2 promille. Polisen utreder brottet som grovt rattfylleri.

YLE - 02 okt 16 kl. 11:12

Flera fall av grovt rattfylleri i Österbotten

I Karleby, Jakobstad och Vasa har flera bilförare blåst över gränsen för grovt rattfylleri under veckoslutet. I Karleby backade en kvinnlig bilist in en annan bil på lördag förmiddag och smet från platsen. När en polispatrull fick tag på kvinnan blåste hon 2,13 promille.

YLE - 02 okt 16 kl. 11:12

Flera fall av grovt rattfylleri i Karleby och Jakobstad

I Karleby och Jakobstad har flera bilförare blåst över gränsen för grovt rattfylleri under veckoslutet. I Karleby backade en kvinnlig bilist in en annan bil på lördag förmiddag och smet från platsen. När en polispatrull fick tag på kvinnan blåste hon 2,13 promille.

BT - 26 apr 11 kl. 10:10

Kvinna åtalad för grovt rattfylleri och olovlig körning

En kvinna i 65-årsåldern har åtalats för grovt rattfylleri och olovlig körning efter att ha kört berusad på motsatt körbana i Sätilatrakten. Det var den 20 november 2010 som kvinnan körde personbil på länsväg 1609 i Sätilatrakten, trots att hennes körkort var återkallat. Alkoholkoncentrationen i hennes utandningsluft uppmätte till 0,25 milligram per liter vilket kan översättas till cirka 0,5 promille i blodet.

YLE - 28 maj 16 kl. 13:31

Grovt rattfylleri i Jakobstad

Polisen i Österbotten genomförde flera trafikkontroller under natten mellan fredag och lördag. I Jakobstad blåste en man över gränsen för grovt rattfylleri, det vill säga 1,2 promille. Polisen utreder brottet som grovt rattfylleri.

Alingsås tidning - 18 maj 19 kl. 15:23

Två fast för grovt rattfylleri

Två personer, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern, sågs under fredagskvällen köra moped märkbart berusade i Ingared. Mannen och kvinnan ska ha turats om att köra och bland annat vält omkull med mopeden. Polisen tog med dem för provtagning och båda är nu misstänkta för grovt rattfylleri..

Västerbottens Folkblad - 27 feb 14 kl. 15:01

Fängelse för grovt rattfylleri

Mannen har upprepade gånger dömts för rattfylleri. Nu döms inlandsbon för femte gången för rattfylleri. Nu blir det fängelse.

YLE - 27 okt 13 kl. 15:53

Fyra fall av grovt rattfylleri

Polisen stoppade en misstänkt rattfyllerist på Sandögatan i Vasa natten till söndag. Mannen född 1989 blåste 2,45 promille i polisens alkometer och togs till blodprov. Han misstänks för grovt rattfylleri och fick körkortet indraget.

Skånskan - 05 sep 19 kl. 16:23

Åkte fast för grovt rattfylleri

HÖRBY En man i 70-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri efter att ha stoppats av en polispatrull i samband med en förare- och fordonskontroll på Skomakaregatan i Hörby på onsdagen vid 11-tiden.
Mannen kom körande i riktning mot poliskontrollen, men lät bli att stanna trots att poliserna försökte vinka in honom till sidan.
Uppträdandet gjorde att poliserna fattade misstankar om att mannen var onykter, och man körde efter honom och fick efter en kort sträcka stopp på fordonet.

BT - 22 feb 14 kl. 09:01

70-åring fast för grovt rattfylleri

En man i 70-årsåldern stoppades i natt av polis och blåste över gränsen för grovt rattfylleri. Gränsen för grovt rattfylleri är en promille. Mannens bil stoppades av polisen vid Tullamotet på riksväg 40, och efter utandningsprovet tog polisen mannens körkort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.