DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 21:26

DI - 29 okt 20 kl. 20:45

Mårders krav på Centerpartiet: "Ta förnuftet till fånga"
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mårders, krav, CenterpartietTa , förnuftettill , fånga
Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 08:00

Förnuftet vägleder Centern i Bromölla

Foto: Lasse Ottosson
Centerpartiet verkar prenumerera på två mandat i kommunfullmäktige. Enligt partiets gruppledare står Centern i Bromölla för ett brett spektrum inom politiken där ett sunt förnuft är vägledande.
Varför är du politiskt aktiv?

Sydsvenskan - 03 feb 15 kl. 04:00

Förnuftet vann över känslorna – efter många år

Debatten om Stadionområdet har alltid varit en balansgång mellan sentimentalitet och rationella framtidsplaner, och efter många års velande och känslomässiga utspel fick till sist det sunda förnuftet väga tyngst.Malmö stadion är ett vackert monument, ett monument över storslagna drömmar och gamla stolta tider. Men det är svunna tider.

Västerbottens Folkblad - 19 mar 18 kl. 11:00

Ni måste använda förnuftet

Att köra skoter är roligt och med vinterns myckna snö är det väldigt bra förhållanden.. . Man kan då tycka att med dagens krav på skoterkort skulle allt fungera bra.

Barometern - 17 sep 14 kl. 08:41

Små chanser för Alfsson (SD)

Kan Thoralf Alfsson (SD) bli oppositionsråd? Även om partiet blev det tredje största ser chanserna små ut för sverigedemokraten. Med bara tre dagar efter valet så är diskussionerna redan i gång, och det brådskar.

YLE - 13 feb 17 kl. 17:49

Soini: Sociala medier ett djävulskt redskap

Det är oklart huruvida utrikesminister Timo Soini beundrar eller förfäras av Donald Trumps politik. Soini kommenterade Trump i en radiointervju för Yles Ykkösaamu på måndagen. Anu Koivunen, medieforskare och professor vid Stockholms universitet anser att det är en intressant intervju där Soinis rollbyten kommer fram.

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

Johannes Magnus och regentlängden

Den 19 september 1973 samlades regeringen till extra konselj på Stockholms slott. Sedan Sveriges nye statschef gått runt och skakat hand med statsråden harklade han sig, sneglade på papperet som han höll i handen och kungjorde:?Mitt konunganamn skall vara Carl XVI Gustaf.?

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

Kungens namn ett misstag

Den 19 september 1973 samlades regeringen till extra konselj på Stockholms slott. Sedan Sveriges nye statschef gått runt och skakat hand med statsråden harklade han sig, sneglade på papperet som han höll i handen och kungjorde: ?Mitt konunganamn skall vara Carl XVI Gustaf.?

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

Fel nummer på kungen

Den 19 september 1973 samlades regeringen till extra konselj på Stockholms slott. Sedan Sveriges nye statschef gått runt och skakat hand med statsråden harklade han sig, sneglade på papperet som han höll i handen och kungjorde: ?Mitt konunganamn skall vara Carl XVI Gustaf.?

SmålandsPosten - 15 nov 13 kl. 00:30

Ett lite bättre parti än alla andra

Det första Jan Björklund gör i talarstolen under landsmötet i Västerås är att gå emot sin egen partistyrelse och föreslå krav på samtycke i sexualbrottslagstiftningen. Att Folkpartiledaren inledde med att lyfta fram jämställdhetsfrågor kan kopplas till behovet av breddning och nya hjärtefrågor. Med Mona Sahlins sorti från den politiska scenen och den tidigare Metallbasen Stefan Löfven som partiledare för Socialdemokraterna har jämställdhetsfrågorna hamnat i skymundan.

Sydsvenskan - 18 dec 14 kl. 04:00

Imported

”Det har på alla områden gått så långt att nästan de enda tankar man tänker har att göra med om man är ’för’ eller ’emot’ en åsikt.”Exakt detta kan sägas idag om fäktandet i sociala medier, om den köp- och säljbara åsiktsproduktionen i tidningar och tv och om pågående regeringskris. Jag önskar att jag hade sagt det själv.

YLE - 25 apr 17 kl. 06:13

Församlingar vill chockhöja tomthyrorna - Johans bostadsverderlag kan stiga med hundratals euro

Församlingarna planerar att chockhöja hyrorna på tomter på Lövö i västra Helsingfors. I ett hemligt förslag som Yle Huvudstadsregionen tagit del av föreslås att hyrorna mångdubblas under de kommande femton åren. Johan Storgårds, invånare på Lövö i Helsingfors, är bestört.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.