Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 04 December, 12:09

Vestmanlands Läns Tidning - 29 okt 20 kl. 20:31

Värden för mångmiljonbelopp slukades av lågorna – nu läggs utredningen nedNatten till den 26 maj i år brann ett industrihotell på Gjutjärnsgatan i Västerås ned till....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Gjutjärnsgatan, Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värdenför , mångmiljonbelopp, slukadesav , lågornanu , läggs, utredningen, ned
GöteborgsPosten - 29 okt 13 kl. 16:07

Deras kulturarv försvann i lågorna

Bygdegården i Nödinge slukades av lågorna. Dådet rubriceras som mordbrand och polisen söker nu efter misstänkta i området..

Expressen - 13 jan 17 kl. 20:17

Allt Britt, 67, äger försvann i lågorna

Sin älskade motorcykel har hon kvar, men allt annat som förre FN-medarbetaren Britt Oleandersson, 67, ägde slukades av lågorna när flyttbilen fattade eld.Ett halvår senare har hon inte fått mer än 50 000 kronor i ersättning på försäkringen – och Britt fick avbryta sitt liv som pensionär och ta jobb inom äldrevården och som städerska för att få råd att köpa nytt.– Jag måste fylla luckorna.

Expressen - 14 maj 19 kl. 06:00

Fyrabarnsfamiljens hem slukades helt av lågorna

Sandra Halmsjö, 37, märkte att korna på gården var vettskrämda.Då såg hon hur det bolmade rök från familjens bostadshus – och snart slog lågor ut från taket.– Ingen människa skadades och alla djur klarade sig.

Barometern - 20 sep 19 kl. 13:44

Familjens hem slukades av lågorna: ”Chocken var enorm”

Tävlingsryttaren Lina Grönskog lever för familjen och hästarna på hästgården i S:t Sigfrid. Men en decemberdag för två år sedan förändrades livet när familjens hus brann ner till grunden. Först nu har familjen kommit tillbaka till ett mer normalt liv.

BT - 07 aug 14 kl. 17:56

Enorma värden upp i rök

Medan kampen för kontroll över lågorna i Västmanland fortsätter börjar notan för förstörelsen ta form. Redan nu står det klart att det handlar om hundratals miljoner kronor. Karl Hedin har cirka 6 000 hektar skog i området.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Expressen - 05 dec 15 kl. 05:58

Paret förlorades sitt livsverk i eldsvådan

Hela livsverket brann upp framför Lena och Krister Strömbecks ögon. Ladugården och alla 83 kor slukades av lågorna – utom en ensam kviga. – Den sista kon som vi fick ut blev den enda som överlevde.

LV - 15 apr 16 kl. 12:07

PLANERNA TAR FORM: Uppbyggnaden efter branden

Planerna börjar allt mer ta form för hur man ska gå till väga när det gäller en återuppbyggnad av Forssellska gården, som slukades av lågorna i storbranden i Eksjö förra sommaren..

BT - 07 dec 13 kl. 00:30

Vilka värderingar gäller?

År 1993 röstade riksdagen igenom dåvarande socialminister Bengt Westerbergs LSS-reform, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Det var stort. Lagen skulle ge människor med funktionshinder ökad makt över sitt eget liv, bland annat genom rätt till personliga assistenter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.