PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 28 November, 11:43

PrivataAffärer - 29 okt 20 kl. 20:01

H&M stänger inga butiker i landet efter nya coronarådMyndighetens beslut omfattar Stockholm, Västra Götaland och Östergötland och gäller just nu till och med den 19 november. Den del av skärpningen som potentiellt skulle kunna påverka butikernas öppethållande är uppmaningen att man ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker och köpcentrum. ”Vi håller fortsatt våra butiker öppna, men har sedan tidigare riktlinjer på plats för att minska köbildning och begränsa antalet kunder som vistas i butik samtidigt. Utöver det har vi kommunikation som uppmanar våra kunder att hålla avstånd. Våra butiksanställda får löpande information om försiktighetsåtgärder för att förebygga smittspridning i butik och vi fortsätter att anpassa oss efter hur situationen förändras och de förutsättningar som ges”, skr
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Stockholm, Götaland, Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M, stänger, inga, butikeri , landetefter nya , coronaråd
HBL - 16 jul 13 kl. 14:02

Tiimari stänger 24 butiker i Finland

Tiimari stänger 24 butiker i Finland Pappershandeln Tiimari stänger 24 butiker i Finland fram till slutet av 2015. Antalet anställda som sägs upp är 70, meddelade bolagets vd Jarmo Kanervo efter avslutade samarbetsförhandlingar på tisdagen. Nedskärningarna är något mindre än vad som aviserades i början av förhandlingarna.

Dagens PS - 04 okt 19 kl. 11:05

Storkedjan stänger alla butiker – för att festa

Detaljhandelskedjan Jysk har bjudit in alla sina medarbetare till fest i Göteborg, lördagen den 19 oktober. Därför kommer alla butiker hålla stängt på söndagen. Det rapporterar Dagens Industri.

Dagens PS - 10 apr 19 kl. 11:25

JC stänger sex butiker i Sverige

Jeanskedjan JC stänger sex butiker i Sverige och det blir fler butiksstängningar än så under året. Exakt hur många butiker som försvinner beror på hur förhandlingarna går med hyresvärdarna, säger ägaren Ilya Meric till branschsajten Market. De aviserade nedläggningarna sker under JC:s rekonstruktion.

Dagens PS - 08 jul 19 kl. 07:31

Modejätte stänger fem butiker i Sverige

Modejätten H&M planerar att stänga fem butiker i Sverige under 2019. Det rapporterar branschsajten Market. De fem butikerna finns i Köping, Sickla (Nacka), Caroli och Entré i Malmö samt i Hyllinge.

Sydsvenskan - 09 jan 13 kl. 10:20

B&O stänger 125 butiker

Danska ljud- och bildkedjan Bang & Olufsen stänger 125 butiker med otillräcklig lönsamhet..

DI - 05 sep 17 kl. 12:32

Byggmax stänger fyra butiker

Byggmax förändrar sitt butiksnätverk i Finland för att förbättra lönsamheten och implementera sin nya tillväxtstrategi. Byggmax stänger fyra butiker och öppnar en ny.   Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - 20 feb 18 kl. 14:38

H&M stänger svenska butiker

Modeföretaget H&M, som kämpar med vikande försäljning och lönsamhet, stänger två butiker i Sverige: i Stockholm och Västerås..

DI - 10 apr 19 kl. 10:38

Krisande klädkedjan stänger sex butiker

Den krisande klädkedjan JC stänger sex butiker i Sverige. Det rapporterar Market. .

SmålandsPosten - 10 apr 19 kl. 17:51

Affärsliv: Krisande klädkedja stänger flera butiker

Den krisande klädkedjan JC stänger sex butiker i Sverige – och fler nedläggningar är planerade. .

DI - 05 aug 20 kl. 13:31

Brittisk modekedja stänger 47 butiker

Den brittiska modekedjan M&Co, som är en av Skottlands största familjeägda återförsäljare, stänger 47 butiker och gör sig av med 380….

DN - 09 sep 20 kl. 10:39

Intersport stänger tolv butiker – var tionde i Sverige

Sporthandelskedjan Intersport stänger tolv butiker i Sverige sedan försäljningen minskat kraftigt efter coronampandemins utbrott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.