Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 29 November, 20:56

Aftonbladet - 29 okt 20 kl. 19:48

"Carin" blev lurad på tusentals kronor▸ I onsdagens Efterlyst berättas det om 100-åriga "Carin" utsattes för "phishing", en bedrägeriform som drabbar många äldre..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Efterlyst, Carin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carinblev , luradpå tusentals kronor
BT - 09 jan 15 kl. 07:59

43-åringens fästmö också lurad i jobbluffen

Polisen lyckades inte heller på torsdagen komma i kontakt med 43-åringen som utpekats ligga bakom den stora jobbluffen i Växjö. Däremot trädde hans 31-åriga fästmö fram och sade att även hon blivit grundlurad. – Han har blåst allt och alla och jag har ingen aning om var han befinner sig, säger hon i telefon till SVT:s Smålandsnytt.

Skånskan - 15 okt 16 kl. 10:00

Carin Hjulström vill inte vänta

Bokens dag Det är publiken på Viskafors bibliotek vi ska tacka för att vi får möta Carin Hjulströms karaktär Frida Fors igen.
– Jag ville skriva om någon i min egen ålder. Frida var bara 25 i senaste boken och förlaget sade att jag inte kunde låta en karaktär bli mycket äldre i boken än det gått år i verkligheten, så jag började spåna på en helt ny karaktär.

Skånskan - 16 aug 16 kl. 12:11

Carin Jämtin avgår

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin avgår.
I ett inlägg på socialdemokraternas webbplats säger Carin Jämtin att hon inte kommer att stå till förfogande vid Socialdemokraternas partikongress nästa år.
– Efter en tids tankearbete har jag landat i beslutet att lämna mitt uppdrag som partisekreterare för Socialdemokraterna.

Kristianstadsbladet - 09 jul 11 kl. 06:30

Carin cyklade runt Bodensjön

Carin Birgersson valde en annorlunda resa på semestern: Tillsammans med fyra väninnor cyklade hon runt Bodensjön i Schweiz.
KRISTIANSTAD. ?

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 11:14

Stjärnans miljoner borta: ”Jag har blivit lurad”

År 2006 var Jesper Blomqvist – som under toppen av sin fotbollskarriär var stående namn i toppklubben Manchester Uniteds startelva – god för 20 miljoner kronor, enligt Skatteverket. Men sedan dess har de mesta gått upp i rök, erkänner den tidigare stjärnan i en intervju med Sport-Expressen. Blomqvist medger ärligt att han är alldeles för blåögd när det kommer till affärer.

Länstidningen i Jämtland - 02 mar 20 kl. 16:42

Debatt: Jag känner mig lurad, riktigt lurad, av Region JH:s ledning

LURAD. Jag känner mig lurad, riktigt lurad! Jag känner mig dum.

Nyheter 24 - 08 nov 11 kl. 14:00

Carin Götblad stiger ner från tronen


Den kontroversiella länspolismästaren, Carin Götblad, meddelar på tisdagen att hennes sista arbetsdag blir den 4 maj 2012. STOCKHOLM. Den omdiskuterade länspolismästaren, Carin Götblad, deklarerade under tisdagseftermiddagen att hon avslutar sitt uppdrag i maj månad 2012.

Cornucopia - 18 sep 14 kl. 14:14

Talebs "Lurad av slumpen" nu på svenska

Nassim Nicholas Talebs Fooled by randomness finns nu översatt till svenska som Lurad av slumpen och ges liksom Den svarta svanen ut av Pontes förlag. Det handlar om den med finanskrisen utökade och uppdaterade utgåvan.Lurad av slumpen
Jag har likt för översättningen av Den svarta svanen konsulterats av Pontes förlag kring några små enskilda detaljer i översättningen.

Trelleborgs Allehanda - 13 jul 14 kl. 20:40

Carin Mannheimer har avlidit


Regissören, dramatikern och författaren Carin Mannheimer är död, skriver Göteborgs-Posten på nätet."Mamma dog i fredags efter ett obegripligt snabbt förlopp", skriver dottern Anna Mannheimer i ett sms till tidningen.Carin Mannheimer skapade bland annat tv-serierna Svenska hjärtan och Solbacken: Avd E.

Kristianstadsbladet - 13 jul 14 kl. 20:40

Carin Mannheimer har avlidit


Regissören, dramatikern och författaren Carin Mannheimer är död, skriver Göteborgs-Posten på nätet."Mamma dog i fredags efter ett obegripligt snabbt förlopp", skriver dottern Anna Mannheimer i ett sms till tidningen.Carin Mannheimer skapade bland annat tv-serierna Svenska hjärtan och Solbacken: Avd E.

BT - 13 jul 14 kl. 20:34

Carin Mannheimer död

Regissören, författaren och dramatikern Carin Mannheimer är död, uppger Göteborgs-Posten på nätet. – Mamma dog i fredags efter ett obegripligt snabbt förlopp, skriver dottern Anna Mannheimer i ett sms till tidningen. Anna Takanen, konstnärlig ledare för Göteborgs stadsteater, till gp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.