Expressen > Nyheter

Tuesday, 01 December, 19:02

Expressen - 29 okt 20 kl. 19:44

Stockholm: ”Vi är beredda att stänga gymmen”Stockholmspolitikerna är beredda att stänga museer, bibliotek och gym om inte de nya corona-rekommendationerna minskar besöken.– Vi håller stadens gym och bad öppna tills vidare. Men självklart, om vi ser att besöken efter de här nya, tuffare rekommendationerna inte minskar rejält, då måste vi ta ett nytt beslut. Och det kan ske i morgon i så fall, säger Karin Ernlund (C), idrottsborgarråd i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karin Ernlund, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StockholmVi är , bereddaatt , stänga, gymmen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

En ficktjuv går lös i centrala Stockholm – hur många reagerar?

STOCKHOLM. Nyheter24:s samarbete med STHLM Panda fortsätter. Förra veckan testade gänget hur stockholmarna reagerade när en hemlös man plötsligt föll ihop ögonen på dem.

DI - 15 okt 14 kl. 11:09

Ny majoritet i Stockholm vill stänga Bromma flygplats

Den nya styrande majoriteten i Stockholm stad vill på sikt stänga Bromma flygplats och bygga bostäder där..

DN - 17 okt 17 kl. 08:59

Ovanligt mörker över Stockholm oroar många

Trots att det är en och en halv timme efter soluppgången är det fortfarande mycket mörkt över Stockholm – så mörkt att många tycker att det är konstigt..

SR - 23 mar 14 kl. 18:43

"Banksy" i Stockholm lockade många

I dag samlades hundratals, kanske fler än tusen människor i ett gammalt rivningshus i norra Stockholm. De hade lockats dit efter rykten om att den världskände gatukonstnären Banksy skulle hålla en utställning i närheten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hemlös man faller ihop i centrala Stockholm – hur många reagerar?Om STHLM Panda

STOCKHOLM. I samarbete med STHLM Panda kommer Nyheter24 varje vecka att genomföra sociala experiment för att se hur svenskarna reagerar i olika situationer.I det första klippet testas hur invånarna i huvudstaden reagerar när någon plötsligt faller ihop, ett experiment liknande det som den franske Youtube-användaren NorniTube uppmärksammades för nyligen.

Expressen - 01 sep 17 kl. 12:20

Trafikräd i Stockholm – så många åkte fast

Under en sommarvecka fastnade över 700 bilister i fartkontroller utanför skolor runt om i Stockholm. Nu kommer resultaten från polisens trafikräd:Av fortkörarna fick 74 förare sina körkort omhändertagna. I 54 fall misstänks förare för drog- eller rattfylleri.

Expressen - 19 jun 18 kl. 19:15

Thorén Innovation School Stockholm tvingas stänga

Skolinspektionen stänger friskolan Thorén Innovation School Stockholm på grund av allvarliga brister i utbildningen och skolmiljön. –Jag är inte alls förvånad och tycker det är bra, säger Stig Bergman, tidigare elev på gymnasieskolan.Skolan kommer överklaga beslutet.

Dagens Medicin - 15 maj 19 kl. 06:00

Stockholm vill stänga av läkare från nationella taxan

Läkare som begär ersättning de inte har rätt till ska inte få fortsätta arbeta på nationella taxan, anser Region Stockholm. Trots backning av förvaltningsrätten driver regionen processen vidare..

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 14:54

Jazzfesten ska få Stockholm att svänga

Stockholms jazzfestival växer igen. I år äger dubbelt så många konserter rum som i fjol och festivalchefen Lena Åberg Frisk är peppad. - Mina förväntningar är enorma, säger hon inför starten på måndag.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 13 kl. 14:54

Jazzfesten ska få Stockholm att svänga

Stockholms jazzfestival växer igen. I år äger dubbelt så många konserter rum som i fjol och festivalchefen Lena Åberg Frisk är peppad. - Mina förväntningar är enorma, säger hon inför starten på måndag.

DI - 26 apr 20 kl. 18:49

Fem krogar tvingas stänga i Stockholm

Fem krogar i Stockholm tvingas stänga, eftersom de inte följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, beslutar Smittskydd Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.