Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 November, 11:48

Expressen Dina Pengar - 29 okt 20 kl. 19:28

GW:s miljonrullning: ”Det har tripplats”Leif GW Persson tjänar så mycket pengar att han ger bort det mesta, berättar han i en intervju med Di Weekend. Tillsammans med sin fru har han plockat ut sex miljoner i lön i år – och skulle kunna leva på 10 000 kronor per dygn om han ville..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
GW Persson, Di Weekend

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GW:s, miljonrullningDet har , tripplats
Expressen - 15 feb 20 kl. 10:42

Madeleines miljonrullning i Florida – har flyttat igen

Prinsessan Madeleines och familjens miljonrullning i Florida fortsätter.Nu har de lämnat sin lyxvilla för en ny bostad.– De har bott i Florida några år och barnen har etablerat sig där, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

SN - 21 jan 11 kl. 10:01

Kommunen stryper miljonrullning till friskolor

Den kommunala miljonrullningen till friskolorna ska strypas. Kommunen ändrar principerna för hur skolpengen fördelas..

Realtid - 03 feb 11 kl. 11:28

Miljonrullning i Åsbrinks bolag

Lightlab blöder och tar åter in nya pengar. Emissionsprospektet avslöjar miljonersättning till avgående vd och extra konsultarvoden till styrelsen..

Dagen - 25 feb 11 kl. 03:00

Miljonrullning som skrämmer

Svenska kyrkan är en organisation i kris. Antalet medlemmar har stadigt minskat. På 20 år har kyrkan tappat cirka en miljon individer och andelen tillhöriga av befolkningen har sjunkit från i runda slängar 90 procent till 70 procent.

SN - 09 mar 11 kl. 09:08

Bygge av skolkök gav miljonrullning

Skolköksbygget vid Borgis i Nyköping har hittills kostat Nyköpings kommun 34,5 miljoner kronor. Nu skjuter politikerna i kommunstyrelsen till extra pengar för att bygget ska kunna avslutas.Slutnotan blir minst 45 miljoner..

NT - 07 apr 11 kl. 07:00

Miljonrullning med förhinder?

IFK:s talangfulla 95:or skulle kunna ge miljonintäkter till klubben. Men... - Klubbarna är inte beredda att betala det som Fifas regler säger, hävdar Imre Gregorcsik, pappa till Christian..

SVT - 04 aug 11 kl. 23:07

Malmös miljonrullning

Computer Sweden - 15 nov 11 kl. 03:00

Justitieministern försvarar polisens miljonrullning

Justitieminister Beatrice Ask försvarar polisens beslut att skrota sitt nya it-stöd, som kostat omkring 100 miljoner kronor att ta fram..

Realtid - 11 apr 12 kl. 16:26

Slut på Stenbecks miljonrullning

Hugo Stenbeck investerade cirka 60 miljoner kronor i Malmö Redhawks första året..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljonrullning inom kommunen

Det var tänkt att BoomTown projektet skulle bli ett självförsörjande nav för musiklivet i Dalarna. Resultatet: Massor av dyr utrustning till ingen nytta. Musik- och ljusutrustning för miljoner står oanvänt i larmade förråd..

Newsmill - 31 okt 12 kl. 14:54

Miljonrullning till kändisar för att få fler att söka bidrag

http://www.newsmill.se/trackback/47564Slöseriombudsman på Skattebetalarnas förening: Under 2011 och 2012 har Försäkringskassan spenderat upp emot tio miljoner kronor på samhällsproblemet att svenskarna söker för litet bidrag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.