DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 21:05

DI - 29 okt 20 kl. 19:01

Nu slår andra vågen till – ny faktor skapar problem för företagen
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu slår andra vågentill ny , faktor, skaparproblem , för företagen
Sydöstran - 10 jun 14 kl. 06:34

Ubåtskonflikten skapar ovisshet bland företagen

Blekinge Läns tidning - 10 jun 14 kl. 06:34

Ubåtskonflikten skapar ovisshet bland företagen

HBL - 21 okt 12 kl. 06:00

"Uppsägningsvågen skapar permanent arbetslösa?

Den senaste vågen av uppsägningar kan ses som en tillbakagång till metoderna under nittiotalets lågkonjunktur, menar forskningschefen Guy Ahonen vid Arbetshälsoinstitutet. De hälsoeffekter som följer av uppsägningar kan få allvarliga konsekvenser.Under årets nio första månader har drygt 12 000 personer sagts upp i samarbetsförhandlingar, vilket är dubbelt så många som under samma period i fjol.

Dagensanalys.se - 31 aug 18 kl. 06:58

”…men när proppen väl gick ur kunde flodvågen inte stoppas”

En av de mest ansedda och stabilt framgångsrika kommunikationsbyråerna i Sverige är Åkestam Holst, rikligen prisbelönt för svensk kvalitet jorden runt. Vi fick tillfälle att sätta oss ned med byråns grundare Göran Åkestam och vd Petronella Panérus för att ta del av deras syn på kommunikationsSverige och framtiden. Byråns Grundare, Göran Åkestam, är som frispråkig Creative Advisor en naturlig talesman för det moderna svenska näringslivet.

BT - 06 nov 12 kl. 18:41

Företagen varnar för ny jättekris

Inför fackens snara lönekrav gör allt fler arbetsgivare jämförelser med jättekrisen för några år sedan. ? 2008, nej så fan heller, långt därifrån, svarar LO:s avtalssekreterare Torbjörn Johansson.

Cornucopia - 01 sep 14 kl. 15:57

Centerpartiet: Inga reformer på grund av flyktingvågen - Södermalm kan ta emot 49 000 flyktingar

Som enda riksdagsparti har nu (c)enterpartiet svarat på frågan om Migrationsverkets finansieringsbehov om 48 miljarder SEK under den kommande mandatperioden. Beskedet är att alla politiska reformer stoppas och inga sådana kommer ske under mandatperioden då flyktingarna går före allt annat, samt att hela landet ska ta lika stort ansvar - vilket kan översättas till att Södermalm ska ta emot 49 000 flyktingar.

Skilj på sak och person.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 13:55

Corporate Career – Le och vinka hela vägen till toppen

Att nå framgång inom Corporate-världen är en konst som är svårbehärskad och få förunnat. Du måste kunna tillräckligt mycket om det du jobbar med och dessutom ha en fin utbildning i fickan. Men framförallt måste du behärska det sociala spelet till fullo för att lyckas.

BT - 22 okt 13 kl. 11:01

Skapar bättre villkor för industrin

Industrins betydelse för jobben i hela landet kan inte nog understrykas. När jag i dag besöker Sjuhäradsbygden och inviger Nexan Sweden AB:s nya maskinlinje är det hos ett växande företag med 500 lokalt anställda medarbetare. Så ser det ut på många håll i landet.

Barometern - 09 dec 13 kl. 07:57

Ett jobbskaparavdrag behövs för de små företagen

Skatterna och jobben diskuteras just nu intensivt i Sverige. Ska skatterna höjas, ska de förbli oförändrade eller ska de sänkas? Utgångspunkten är jobben.

BT - 05 jun 14 kl. 15:27

Tågstopp drabbar även företagen

En strejk, en nedriven kontaktledning och en segdragen sanering av en brand. Järnvägen har en tung vecka.Utöver hundratusentals irriterade resenärer surnar och det gör även godsföretag.

SVT Debatt - 28 dec 13 kl. 13:00

Frihandel bästa vägen ur den ekonomiska tomgången

HANDELSAVTAL USA:s och EU:s förhandlingar om ett nytt frihandelsavtal är både behövligt och välkommet. Europa och USA delar grundläggande värderingar, och ett nytt avtal innebär både ett ökat förtroende och ett politiskt närmande. Dessutom är frihandeln den enda hållbara vägen för att lyfta Europa och USA ur den ekonomiska krisen – i stället för att som i dag låta Indien och Kina ta allt större delar av världsekonomin, skriver Ebba Busch Thor (KD).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.