DI > Ekonomi

Friday, 27 November, 10:35

DI - 29 okt 20 kl. 18:26

Ministern slätar över Huawei-bråket – hyllar kinesiska företag
Läs mer på DI
Läs mer om:
Huawei

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministern, slätaröver , Huawei-bråket, hyllar, kinesiska, företag
YLE - 27 okt 16 kl. 05:07

Jourreformen tar ett steg framåt

På torsdagen tar jourreformen troligen ett steg framåt. Alla tecken tyder på att stadsrådet tar upp jourreformen till behandling. Jourreformen innehåller ett förslag om att Vasa centralsjukhus inte skulle få ha omfattande jourverksamhet i framtiden.

Cornucopia - 28 jan 17 kl. 09:45

Socialförsäkringsminister Strandhäll hyllar skatteplanering och uppsägningar av anställda

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (s) hyllade igår på Twitter skatteplanering, undanhållande av vinstmedel från beskattning och uppsägningar av anställda. Det handlar om det anrika bolaget Morakniv AB, som hyllades av ministern då man anställt en flykting. Verkligheten är att bolaget håller undan miljontals kronor från beskattning och har minskat antalet anställda med 11%.

Kristianstadsbladet - 19 okt 12 kl. 08:00

Ministern lät sig inspireras

Foto: Lasse Ottosson
Fröknegårdsskolan fick i?går besök av integrationsminister Erik Ullenhag. Han kom för att ta del av goda exempel från skolor där man lyckats med integrationen, förklarade han.

YA - 05 feb 14 kl. 22:32

Ministern berömde helhetssynen

Foto: Mark Hanlon
Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) gillade vad han fick lära om Simrishamns syn på barn med särskilda behov. Många kommuner satsar, men i Simrishamn gör man det utan stuprörstänk, menade han.
– Det verkar finnas en vilja att se helheten.

DI - 31 mar 16 kl. 15:48

Ministern tar välfärden till OS

Vårdminister Gabriel Wikström planerar att lyfta svensk hälsovård under det kommande chilenska presidentbesöket och under OS i Brasilien. ”Vi har fantastiska möjligheter att öka vårdexporten”, säger han..

Barometern - 14 jan 14 kl. 10:38

Slalom i Sälen

Den seriösa oppositionen mot den moderatledda försvarspolitiken finns inte hos Socialdemokraterna utan hos kristdemokrater och folkpartister.
I går ställde sig Stefan Löfven för första gången i talarstolen på Folk och försvars rikskonferens i Sälen. Men en tidigare frånvaro är ingen indikation på ointresse eller bristande kunskaper om försvarspolitik.

Barometern - 14 jan 14 kl. 10:38

Slalom i Sälen

Den seriösa oppositionen mot den moderatledda försvarspolitiken finns inte hos Socialdemokraterna utan hos kristdemokrater och folkpartister. I går ställde sig Stefan Löfven för första gången i talarstolen på Folk och försvars rikskonferens i Sälen. Men en tidigare frånvaro är ingen indikation på ointresse eller bristande kunskaper om försvarspolitik.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetong Kapitel 1
Stämningen var tryckt i prinsessan Sofia Albertinas Salon de Compagnie med den storslagna inredningen i hennes palats vid Gustav Adolfs torg. Gemaket var en av den gustavianska epokens höjdpunkter, skapat av mästaren Masreliez. Palatset hade byggts av Gustav III för hans syster som en kopia av den gamla operan mitt emot.

YLE - 22 nov 15 kl. 09:12

Tågsoppa med många ingredienser

Det här handlar om att hopa och ro. På en tågbana. Och visst, det är något som inte klingar helt rätt.

YLE - 13 okt 16 kl. 12:23

Lagförslag om joursjukhus till riksdagen om två veckor

Vård- och omsorgsminister Juha Rehula (C) bjöd in representanter från alla specialupptagningsområden till möte för att diskutera den pågående vårdreformen på torsdag förmiddag. Hans Frantz (SFP), styrelseordförande för Vasa sjukvårdsdistrikt träffade tillsammans med representanter från Åbo och Björneborg minister Rehula på torsdagen. – Minister Rehula informerade att lagförslaget om jouren kommer överlåtas till riksdagen den 26:e oktober, säger Frantz.

YLE - 06 maj 17 kl. 18:39

Vems är ansvaret om en politiker går i väggen?

Är arbetsbördan för politiker i ledande ställning övermäktig? Vems ansvar är det om en beslutsfattare går i väggen? För arbetslivsexperten Guy Ahonen är svaret entydigt: det är chefen som bär det yttersta ansvaret.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.