Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 05 December, 10:18

Nerikes Allehanda - 29 okt 20 kl. 15:47

Nu höjs avgiften för pass – så mycket dyrare blir detNästa år höjs ansökningsavgiften för vanligt och extra pass med 50 kronor, det meddelades på....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu höjs, avgiftenför , pass, mycket , dyrareblir det
Sydsvenskan - 17 mar 11 kl. 01:30

Tv-avgiften byter kanal

Foto: Scanpix
TV-avgiften är på väg att ersättas med en skatt, visar Sydsvenskans enkät hos partierna.
Mossig. Otidsenlig.

Sydsvenskan - 17 mar 11 kl. 06:30

Tv-avgiften byter kanal Finansieringen Sponsring Innehållet Webben Detta vill riksdagspartierna

Mossig. Otidsenlig. Så lyder omdömena om tv-avgiften från flera av de politiska företrädarna i riksd?

BT - 16 jan 15 kl. 21:28

Fortsatt många försvunna pass

Trots förslag om moteld fortsätter många svenska pass att anmälas stulna eller borttappade. Det var cirka 59 000 pass 2013, en uppgång med ett par procent mot 2012. Fram till den 3 november i fjol hade 53 649 pass anmälts stulna eller borttappade, enligt polisen.

YLE - 14 okt 13 kl. 15:00

Pass kan ansökas elektroniskt?

Inrikesministeriet ska utreda om man kunde ansöka om pass också elektroniskt. Nu måste en ansökan om pass lämnas in till myndigheterna personligen. Enligt planerna ska man också kunna betala avgiften elektroniskt.

YLE - 01 jul 17 kl. 05:20

Pass och id-kort blir dyrare i dag

Avgifterna som polisen uppbär stiger i dag. Det innebär att bland annat pass, id-kort och skjutvapentillstånd blir dyrare. Priset för id-kort och pass stiger med fyra euro.

DN - 18 nov 11 kl. 15:02

Pass kostar 50 kronor mindre

Det blir billigare att skaffa ett nytt pass från och med den 1 januari 2012. Regeringen har beslutat att sänka avgiften från 400 till 350 kronor..

UNT - 23 feb 14 kl. 19:05

Förlorat pass kan bli dyrt

Rikspolisstyrelsen har på förslag att höja avgiften för att skaffa nytt pass från 350 till 980 kronor. Om det gamla tappats bort..

SmålandsPosten - 01 dec 14 kl. 07:25

Dags att slopa avgiften för gynekologisk cellprovtagning

Kronobergs landsting är ett av de sämsta i landet på att få kvinnor att ­komma till cellprovtagningarna. Med nya politiker installerade vill vi därför återigen aktualisera frågan i hopp om att landstingen inför 2015 års budget gör cellprovtagningen avgiftsfri, skriver Barbro Sjölander, ordförande i Nätverket mot gynekologisk cancer. Varje år dör eller insjuknar 620 kvinnor i livmoder­halscancer som uppstår till följd av cellförändringar.

HBL - 04 okt 12 kl. 10:31

HVC-avgiften avgörande för budgeten

Jussi Pajunen är som vanligt försiktig, orolig för både det världsekonomiska läget och de minskande skatteintäkterna i Helsingfors. Men att han inte plockat bort hälsovårdsavgiften betyder att varken SDP eller De gröna är redo att godkänna budgeten.Helsingforsarna blir fler, vilket staden ser som en bra sak.

Sydsvenskan - 28 feb 11 kl. 10:59

Chatt om tv-avgiften

Strategichef Jimmy Ahlstrand svarade på frågor om tv-avgiften och framtiden för public service.

Jens: Om ni anser att det är ett problem att folk kan titta grattis via internet varför sätter ni inte bara ett login (som kräver licens)?
Jimmy Ahlstrand: Hej Jens, ett login skulle försvåra tittandet på svt play radikalt och bli som en "betalvägg" för många.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

S vill sänka avgiften till a-kassan

Fler ska gå med i a-kassan. Det är Socialdemokraternas mål när de föreslår att sänka avgiften. Förslaget beräknas kosta 2,5 miljarder kronor nästa år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.