Corren > Nyheter

Friday, 04 December, 02:44

Corren - 29 okt 20 kl. 15:38

Idrotten drabbas hårt av de nya restriktionernaÖstergötland får nya allmänna råd i pandemin som drabbar idrotten hårt. Varken träningar, matcher eller tävlingar får arrangeras. Den yttersta eliten, som LHC, IFK Norrköping, LFC och Libk, undantas från restriktionerna..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
LHC, IFK Norrköping, LFC, Libk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idrotten, drabbas, hårtav de nya , restriktionerna
BT - 29 dec 11 kl. 09:33

Brotrafik drabbas av blåsten

Hårda vindar gjorde att Uddevallabron stängdes av för tung trafik på morgonen. Dessa fordon leds i stället om på väg 44 och 668. Det blåser i söder också och därför råder sänkt fartgräns på Öresundsbron, 50 kilometer i timmen.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 11 kl. 07:27

Brotrafik drabbas av hårda vindar

Hårda vindar gjorde att Uddevallabron stängdes av för tung trafik på morgonen. Dessa fordon leds i stället genom Uddevalla på väg 44 och väg 668, uppger Trafikverket. Det blåser i söder också och därför råder sänkt fartgräns på Öresundsbron, 50 kilometer i timmen.

SVT - 27 jul 20 kl. 20:56

Landets folkparker drabbas hårt i coronakrisen

Sedan coronapandemin bröt ut har Folkets hus och parker ekat tomma i landet. Nu hoppas vd:n för folkrörelsen, Calle Nathansson, att restriktionerna snart kan lätta. – Det finns ingen logik att man kan gå i en galleria men inte på en konsert, säger han..

PrivataAffärer - 13 maj 20 kl. 10:40

Striktare spelrestriktioner i Sverige 2020

Det här i sin tur påverkade en hel del verksamheter, och även spel och gambling drabbas. Det finns faktiskt ganska många tendenser som visar på att spelberoende blivit allt vanligare i samband med pandemin. Men vilka nackdelar leder det här till?

Nyan - 07 maj 20 kl. 08:05

Fler smittas när samhället öppnar

Vikten av tålamod. Det framhöll lantrådet Veronica Thörnroos (C) på onsdagens presskonferens. I dag förväntas landskapet få mer information om hur olika restriktioner ska lättas och även kring passagerartrafiken.

Ekonomistas - 22 apr 20 kl. 09:22

Ekonomin oroar mer än sjukdomen

Det här är ett gästinlägg av Ola Andersson, docent i nationalekonomi, Uppsala universitet och Institutet för Näringslivsforskning, Pol Campos-Mercade, forskare i nationalekonomi, Köpenhamns universitet, Fredrik Carlsson, professor i nationalekonomi, Göteborgs universitet, Florian Schneider, forskare i nationalekonomi, Zürichs universitet och Erik Wengström, professor i nationalekonomi, Lunds universitet och Hanken Svenska handelshögskolan. Sveriges smittskyddsstrategi har väckt debatt. Den bygger i hög utsträckning på frivillighet och tillit.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 00:30

En utredning som missar målet

Efter Anders Behring Breiviks terrordåd i Norge 2011 drog en debatt om tillgången till vapen igång i Sverige. Av förståeliga skäl, även om frågan om hur vi ska förebygga framtida terror- och våldsbrott inte bara bör vara närvarande efter exceptionella händelser. När trycket på åtgärder ökade utsågs Doris Högne-Rydheim till utredare av vapenlagstiftningen.

BT - 17 aug 13 kl. 11:54

Enstaka plan kan lyfta från Arlanda

Tekniska problem stoppade alla starter och landningar från Arlanda under morgonen. Problemen innebär förseningar i trafiken och påverkar därmed också andra flygplatser. Flygtrafiken är fortfarande mycket begränsad.

YA - 04 nov 13 kl. 18:15

Fler djur smittade med salmonella

Den döda kalven är inte ensam om att vara salmonellasmittad. Provsvar har nu visat att ytterligare djur vid samma gård drabbats. Det gäller minst en kalv till och dessutom har markprov från där kor betar visat på förekomst av salmonella.

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 10:00

Kommunen bemöter kritiken

Kommunens trafikansvarige bemöter kritiken.
– Det har fungerat under alla åren som regleringen funnits. Det har inte påpekats för mig att det skulle vara problem, säger Johan Gomér, som är trafikingenjör.

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 15 kl. 11:59

Det går att kasta Sofieros egna stolar på andra

Konsertsäsongen är igång och med dåliga erfarenheter från tidigare konserter ville vårt gäng, som är bokade på Tomas Ledins konsert ikväll (onsdag 24/6), undersöka vad som är tillåtet och inte vad gäller sittanordningar.På biljetterna står att tillhyggen inte är tillåtna. Enligt SAOL är tillhygge föremål att slå med.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.