DI > Ekonomi

Saturday, 28 November, 02:19

DI - 29 okt 20 kl. 15:31

Invest Talks med Jörgen Remmelg, VD XMReality AB (publ). – EN OFFENSIV NYCKELSPELARE I INDUSTRINS FRAMTIDA ARBETSSÄTT
Läs mer på DI
Läs mer om:
Talks, Jörgen Remmelg, XMReality AB, OFFENSIV NYCKELSPELARE, INDUSTRINS FRAMTIDA ARBETSSÄTT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Invest, Talksmed , Jörgen, RemmelgVD , XMRealityAB , publ, EN OFFENSIV NYCKELSPELARE I INDUSTRINS FRAMTIDA ARBETSSÄTT
Barometern - 08 mar 14 kl. 17:10

Helén och Jörgen startar köttkrog

Helén och Jörgen tar nu över gamla Helén och Jörgens. På fredagen tecknades avtalet som innebär att de tidigare ägarna åter kommer driva restaurang i Kalmar. – Det är sjukt kul.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 16:40

Skolbolaget: Etablering hänger på kommunens behov

Sjöbo Huruvida Internationella engelska skolan kommer att gå vidare med etableringsplanerna på Sjöbo väst hänger på hur kommunens behov ser ut de kommande åren.
Dessutom får inte hyreskostnaderna bli för höga och det måste vara möjligt att ha F-9. Det uppger skolbolagets vice vd Jörgen Stenquist.

Skånskan - 13 sep 18 kl. 17:54

Avsiktsförklaring skrivs med Engelska skolan

Sjöbo Sjöbo kommun ska skriva en avsiktsförklaring med den privata Internationella engelska skolan. Det beslutade en oenig kommunstyrelse på onsdagen.– Vi ser positivt på att kommunen vill att vi etablerar oss.

YLE - 04 aug 17 kl. 12:40

Herberts: Sommaren då 222 miljoner blev en logisk prislapp

Det sjukaste med Neymars övergångssumma är att den i dagens transfervärld framstår som fullständigt rimlig, skriver Christoffer Herberts efter 220-miljonersflytten. Vill ni ställa er upp på fotbollsbarrikaderna, skrika upprört och protestera högljutt över vart den moderna idrotten är på väg? Bara att plocka en kölapp.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 16:38

Hyran gör Engelska skolan osäker

Sjöbo Den privata Internationella engelska skolan har ännu inte skrivit under den avsiktsförklaring som kommunen tagit fram för en etablering på Sjöbo väst.
– De vill veta hur stora hyreskostnaderna blir först, säger Magnus Weberg (M), kommunstyrelsens ordförande.Det var förra sommaren som Engelska skolans planer om att etablera sig på Sjöbo väst blev kända.

PrivataAffärer - 07 jun 19 kl. 11:06

Hernhag: Tre aktier för sommarportföljen

Sune: Hej Marcus! Äntligen fredag (och äntligen sommar). Kan du lista tre aktier att köpa och behålla över sommaren?

PrivataAffärer - 18 okt 19 kl. 11:27

Hernhag: Fem aktier att äga för alltid

Gurra: Hej! Tack för bra böcker! Om du fick köpa fem aktier (ej investmentbolag) och endast dessa, att äga för alltid, vilka skulle du välja?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.