News55 > Nyheter

Thursday, 03 December, 17:21

News55 - 29 okt 20 kl. 15:18

WHO erbjuder ersättning vid vaccinbiverkningVärldshälsoorganisationen WHO upprättar en ersättningsfond för människor i fattiga länder som drabbas av eventuella biverkningar av ett kommande vaccin mot covid-19. Förhoppningen är att stilla vaccinskeptikers betänkligheter kring att ta ett framtida v. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
WHO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO, erbjuder, ersättningvid , vaccinbiverkning
Helsingborgs Dagblad - 02 feb 20 kl. 21:26

Iran erbjuder ersättning till offers anhöriga

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger att Iran har erbjudit en ersättning till de anhöriga till offren som omkom när ett ukrainskt plan sköts ned utanför Teheran den 8 januari. Men om svenska anhöriga erbjudits ersättning är inte känt. Beloppet,.

Nyteknik - 24 maj 18 kl. 07:45

Apple erbjuder ersättning för batteribyte

TEKNIKSVEPET. Efter Apples batteriskandal ska nu mobiltillverkaren erbjuda sina kunder en ersättning. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!.

Aftonbladet - 02 feb 20 kl. 21:27

Iran erbjuder ersättning till offers anhöriga

▸ Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger att Iran har erbjudit en ersättning till de anhöriga till offren som omkom….

UNT - 02 feb 20 kl. 21:26

Iran erbjuder ersättning till offers anhöriga

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger att Iran har erbjudit en ersättning till de anhöriga till offren som omkom när ett ukrainskt plan sköts ned utanför Teheran den 8 januari..

DN - 02 feb 20 kl. 22:10

Iran erbjuder ersättning till offers anhöriga

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger att Iran har erbjudit en ersättning till de anhöriga till offren som omkom….

DN - 02 feb 20 kl. 22:10

Iran erbjuder ersättning till flygoffers anhöriga

Ukraina: Iran har erbjudit ersättning till de anhöriga till offren i nedskjutna planet..

GöteborgsPosten - 02 feb 20 kl. 21:28

Iran erbjuder ersättning till offers anhöriga

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger att Iran har erbjudit en ersättning till de anhöriga till offren som omkom när ett ukrainskt plan sköts ned utanför Teheran den 8 januari..

BT - 26 jul 12 kl. 19:41

Fakta: Ersättning för försening

SJ erbjuder ersättning till försenade resenärer. Ersättning kan beställas via tågbolagets hemsida. Nivåerna för ersättningen har nyligen gjorts om så att ersättningsbeloppet bestäms efter huruvida felet beror på SJ eller på andra orsaker.

YLE - 26 aug 17 kl. 08:17

Offren som fått bestående men i knivattacken kan få ersättning

De personer som skadades i samband med knivattacken i Åbo torde ha rätt till ersättning från Statskontoret i Finland. Personer som skadats i Finland i samband med att ett brott har begåtts kan nämligen få ersättning från Statskontoret. Det här gäller finländare men också personer som är bosatta i något annat EU-land.

PrivataAffärer - 31 jul 19 kl. 13:00

Så får du ersättning när transporterna strular

Schablonersättning när flyget inte lyfter När det gäller flyg så ger EU-förordningen 261/04 långtgående rättigheter för dig som resenär. Syftet med förordningen är i korthet att det ska svida för flygbolagen att ställa till det för resenärerna. Om du till exempel drabbas av ett inställt flyg måste bolaget se till att boka om dig till en annan avgång.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jan 13 kl. 08:24

Glava fick sänkt ersättning vid omförhandling

Att Bert Karlsson sticker ut hakan och säger att han erbjuder det billigaste och bästa asylboendet kan ha bidragit till att ägarna av Glava gästgård fått sänkt ersättning vid omförhandlingen inför en fortsättning av avtalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.